Po zmenku...mrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 163 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Mahagonij napisal/-a:chiqqa napisal/-a:Midve s kolegico sva zabite kot noc in nikakor ne razumeva, zakaj bi tip, ki se je custveno izredno izpostavu, se navelical bit rezervni k***c picki, ki se dela nedoseglivo princesko. Do moskih nimava nobene empatije in ne znava z njimi vzpostavit pristnega stika. aaaaah tiiipiiiiii.......z njemu z njemu z njemu z njemu z njemu z njemu z njemu z njemu z njemu jst govorim v butasti gorenjscini in ne vem kaj je to orodnik
Skrajsana verzija.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
chiqqa napisal/-a:bolš to kot da ne sexaš dobr haha.
Da dobro seksaš ni nobena vrlina. Dandanes je važno, da znaš dobro likat.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
OT
ah, likat je pa čisto BZ, jz obesm na obešalnike vsako majčko,oblekco,hlače posebi, pa se vse ravno posuši moj, k so pa navajeni likat skos,še brisačke pa robčke pa blabla, ne pomaga noben obešalnik, ker se je vrjetn tkanina navadi na likanje, al kaj jz vem moja teorija.
ah, likat je pa čisto BZ, jz obesm na obešalnike vsako majčko,oblekco,hlače posebi, pa se vse ravno posuši moj, k so pa navajeni likat skos,še brisačke pa robčke pa blabla, ne pomaga noben obešalnik, ker se je vrjetn tkanina navadi na likanje, al kaj jz vem moja teorija.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
če se ti po zmenku samo enkrat zgodi mrk, je lahko milijon razlogov, če se pa to ponavlja, potem pa ti neki ne delaš ok. Ena je napisala, da verjetn tipi hočjo seks od tebe, potem pa na zmenku dojamejo, da iz te moke ne bo nič in te zato več ne pokličejo...dost verjetna varianta .
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
evva - Kofetarica
ne to pa sploh ni res. če ti tipu daš na prvem zmenku jasno vedet, da si pri 24ih seksala samo z enim, s katerim si imela dolgoletno zvezo, mislim, da je logično da tud njemu po 5ih zmenkih ne boš kr tko dala nog narazn. no vsaj jaz ne bi . tko da sm še zmer za uno teorijo da je hotu samo seks, vidu da ne bo šlo in ajd čaw, see you never again. išči dalje.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
meni se pa ni zgodilo, da me tip po zmenku npr. ne bi poklical. Problem bolj: Ne veš, kaj imajo v mislih... Spraševal pa tudi ne boš takoj, kaj iščeš... hehe Lahko zveš čez nekaj časa resnico, pa ti je potem žal, da si zgubljal čas s sekiranjem in spraševanjem a bo uspelo ali ne. Nasvet: Lepo u easy, če bo bo, če ne, pa tudi prav Nobeden si ne zasluži, da bi se zaradi njega sekiral, ker ni edini tip na svetu.
Jaz sem nekaj takih modelov zavrnila, ker nisem verjela, da misli resno... ker pri meni tiste taktike- pokličem te čez 3 dni več pač ne potegnejo.
Jaz sem nekaj takih modelov zavrnila, ker nisem verjela, da misli resno... ker pri meni tiste taktike- pokličem te čez 3 dni več pač ne potegnejo.
-
evva - Kofetarica
Horus napisal/-a:Seveda bolj poznas mosko razmisljanje od mene a ne
Ce tip isce samo sex, in ima s tem iskanjem vsaj nekaj izkusenj, mu je jasno, da cas, po katerem je zenska dala bivsemu ali bognedaj prvemu, nima nobene zveze s tem, kako hitro bo dala naslednjemu.
Sicer pa verjamem, da ti je una teorija bolj vsec. Navsezadnje je popolnoma neverjetno, da katerikoli tip ne bi hotel neke zenske, ker mu ni vsec njena osebnost
To je tvoje osebno razmišljanje, jaz imam ogromno moških kolegov in vem kaj se dogaja
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 163 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov