Po zmenku...mrk

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 18. Jul. 2009 12:37

študent_p napisal/-a:
Atena13 napisal/-a:In potem kot nalašč naletiš na bumbarja, ki se igra s tabo. Namesto da bi povedal direktno kako stvari stojijo, malce ovinkari. Še malce počakaj da ti bo prekipelo :wink: Saj ko ti bo, ti bo dokončno. Očitno potrebuješ nekoga takega, da te malce strezni.
Ženske niste nič boljše. Tudi sam sem naletel na neumnico, ki je mislila, da si bom v nedogled dopisoval z njo preko msnja in smsov. Poleg tega je menda mislila, da bom dežuren na msnju, da si bo revica dopisovala z mano, kadar ji bo dolgčas. Malo morgen. Za dopisovanje sem bil dober, da bi si pa vzela čas zame v živo, to pa ne. :roll:

To bi povedal njej, ti jaz lahko sedaj kako pomagam? Menim da ne.

P.S: Ljudje prevečkrat mislimo, da so vsi okrog nas ''bralci misli'' in potem kuhamo neke zamere, ker drugi pač neve kaj se nam po glavi plete ali kaj bi mi radi. Bedarija.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 18. Jul. 2009 15:43

Atena13 napisal/-a:To bi povedal njej, ti jaz lahko sedaj kako pomagam? Menim da ne.

P.S: Ljudje prevečkrat mislimo, da so vsi okrog nas ''bralci misli'' in potem kuhamo neke zamere, ker drugi pač neve kaj se nam po glavi plete ali kaj bi mi radi. Bedarija.
Bi ji povedal, toda kaj, ko si ni hotela vzet čas, da bi se videla v živo. Ni se mi pa zdelo na mestu jo preko msnja spraševat, če bi hodila z mano. In sem stike raje prekinil. Vem, da ona ne zna brat misli, toda če je tako zabita, da ne zna brat med vrsticami...
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 18. Jul. 2009 17:11

študent_p napisal/-a:
Atena13 napisal/-a:To bi povedal njej, ti jaz lahko sedaj kako pomagam? Menim da ne.

Bi ji povedal, toda kaj, ko si ni hotela vzet čas, da bi se videla v živo. Ni se mi pa zdelo na mestu jo preko msnja spraševat, če bi hodila z mano. In sem stike raje prekinil. Vem, da ona ne zna brat misli, toda če je tako zabita, da ne zna brat med vrsticami...

Hm, mi lahko prosim poveš, zakaj naj bi se ženske specializirale za branje med vrsticami? Daj no,daj...najbolje je naravnost povedati veš, preizkušeno. :wink: Če pa nekaj zavijaš v celofan in mutiš, potem ne pričakuj reakcije. Jaz na take namige, že ne bi reagirala.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 18. Jul. 2009 17:17

Atena13 napisal/-a:Hm, mi lahko prosim poveš, zakaj naj bi se ženske specializirale za branje med vrsticami? Daj no,daj...najbolje je naravnost povedati veš, preizkušeno. :wink: Če pa nekaj zavijaš v celofan in mutiš, potem ne pričakuj reakcije. Jaz na take namige, že ne bi reagirala.
Sem ji enkrat poslal sms z posebnih pozdravom na koncu. Potem me je po msnju preizkušala; npr. me vprašala, če sem za akcijo, in ji rečem, da sem. Njo je to motilo. Ko sem pa jaz vprašal, če je za akcijo, je bila takoj za. Jaz ne smem bit za akcijo, ona je lahko. :roll:
In da ne znate brat med vrsticami, sem tudi sam ugotovil. Zdajšnjo sem direktno vprašal, če bi bila par, in tako se je začelo.
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 18. Jul. 2009 17:26

Torej...no need to worry...vse je dobro. :D Volk sit, koza cela.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 18. Jul. 2009 17:28

Obstajajo pa tudi tipi, ki se igrajo s puncami, jo obrajatajo samo kadar se jim zdi. Tudi sam sem bil tak.
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 18. Jul. 2009 17:31

Poznamo take primerke... :wink: ,se jim izogibam v velikem loku. :wink: Zaenkrat mi uspeva. Igraj se ti s kom drugim, z mano ne. In, take tipe mrzim. Močno.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 18. Jul. 2009 17:34

Atena13 napisal/-a:Poznamo take primerke... :wink: ,se jim izogibam v velikem loku. :wink: Zaenkrat mi uspeva. Igraj se ti s kom drugim, z mano ne. In, take tipe mrzim. Močno.
Potem še nisi spoznala mene. Sem ugotovil, da sem mojster vrtenja punc okoli prsta. :D
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 18. Jul. 2009 17:37

Verjameš ali ne, si te tudi ne želim spoznat...tako da, vrti ti kakšno drugo okrog prsta, deal?
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 18. Jul. 2009 17:40

Atena13 napisal/-a:Verjameš ali ne, si te tudi ne želim spoznat...tako da, vrti ti kakšno drugo okrog prsta, deal?
In potem boš zunaj spoznala tipa, za katerega se ti še sanjalo ne bo, da je študent_p. Dovolj OT.
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 18. Jul. 2009 17:45

NIKOLI! By,by
Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Čokolada** » 19. Jul. 2009 0:13

Atena13 napisal/-a:Poznamo take primerke... :wink: ,se jim izogibam v velikem loku. :wink: Zaenkrat mi uspeva. Igraj se ti s kom drugim, z mano ne. In, take tipe mrzim. Močno.

Jst jih tud ne prebavljam. :evil:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 19. Jul. 2009 0:40

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 19. Jul. 2009 3:12

Well, očitno je potrebno poslušat modre moške, da ne ostaneš neumen na tem svetu. :wink:

P.S: če se ti zdi to desežek, da obrneš neko žensko...še vem ne kaj ta izraz pomeni pa me tudi ne zanima...ja, kaj naj rečem...aplavz.
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008
Kraj: Koper***

Neprebrana objavaNapisal/-a bLack&white » 19. Jul. 2009 14:49

Atena13 napisal/-a:Well, očitno je potrebno poslušat modre moške, da ne ostaneš neumen na tem svetu. :wink:

P.S: če se ti zdi to desežek, da obrneš neko žensko...še vem ne kaj ta izraz pomeni pa me tudi ne zanima...ja, kaj naj rečem...aplavz.

:lol:
go ahead girl!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov