Po zmenku...mrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
študent_p napisal/-a:Ženske niste nič boljše. Tudi sam sem naletel na neumnico, ki je mislila, da si bom v nedogled dopisoval z njo preko msnja in smsov. Poleg tega je menda mislila, da bom dežuren na msnju, da si bo revica dopisovala z mano, kadar ji bo dolgčas. Malo morgen. Za dopisovanje sem bil dober, da bi si pa vzela čas zame v živo, to pa ne.Atena13 napisal/-a:In potem kot nalašč naletiš na bumbarja, ki se igra s tabo. Namesto da bi povedal direktno kako stvari stojijo, malce ovinkari. Še malce počakaj da ti bo prekipelo Saj ko ti bo, ti bo dokončno. Očitno potrebuješ nekoga takega, da te malce strezni.
To bi povedal njej, ti jaz lahko sedaj kako pomagam? Menim da ne.
P.S: Ljudje prevečkrat mislimo, da so vsi okrog nas ''bralci misli'' in potem kuhamo neke zamere, ker drugi pač neve kaj se nam po glavi plete ali kaj bi mi radi. Bedarija.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Bi ji povedal, toda kaj, ko si ni hotela vzet čas, da bi se videla v živo. Ni se mi pa zdelo na mestu jo preko msnja spraševat, če bi hodila z mano. In sem stike raje prekinil. Vem, da ona ne zna brat misli, toda če je tako zabita, da ne zna brat med vrsticami...Atena13 napisal/-a:To bi povedal njej, ti jaz lahko sedaj kako pomagam? Menim da ne.
P.S: Ljudje prevečkrat mislimo, da so vsi okrog nas ''bralci misli'' in potem kuhamo neke zamere, ker drugi pač neve kaj se nam po glavi plete ali kaj bi mi radi. Bedarija.
-
Atena13 - Komunikatorka
študent_p napisal/-a:Bi ji povedal, toda kaj, ko si ni hotela vzet čas, da bi se videla v živo. Ni se mi pa zdelo na mestu jo preko msnja spraševat, če bi hodila z mano. In sem stike raje prekinil. Vem, da ona ne zna brat misli, toda če je tako zabita, da ne zna brat med vrsticami...Atena13 napisal/-a:To bi povedal njej, ti jaz lahko sedaj kako pomagam? Menim da ne.
Hm, mi lahko prosim poveš, zakaj naj bi se ženske specializirale za branje med vrsticami? Daj no,daj...najbolje je naravnost povedati veš, preizkušeno. Če pa nekaj zavijaš v celofan in mutiš, potem ne pričakuj reakcije. Jaz na take namige, že ne bi reagirala.
- študent_p
- Komunikatorka
Sem ji enkrat poslal sms z posebnih pozdravom na koncu. Potem me je po msnju preizkušala; npr. me vprašala, če sem za akcijo, in ji rečem, da sem. Njo je to motilo. Ko sem pa jaz vprašal, če je za akcijo, je bila takoj za. Jaz ne smem bit za akcijo, ona je lahko.Atena13 napisal/-a:Hm, mi lahko prosim poveš, zakaj naj bi se ženske specializirale za branje med vrsticami? Daj no,daj...najbolje je naravnost povedati veš, preizkušeno. Če pa nekaj zavijaš v celofan in mutiš, potem ne pričakuj reakcije. Jaz na take namige, že ne bi reagirala.
In da ne znate brat med vrsticami, sem tudi sam ugotovil. Zdajšnjo sem direktno vprašal, če bi bila par, in tako se je začelo.
- študent_p
- Komunikatorka
Potem še nisi spoznala mene. Sem ugotovil, da sem mojster vrtenja punc okoli prsta.Atena13 napisal/-a:Poznamo take primerke... ,se jim izogibam v velikem loku. Zaenkrat mi uspeva. Igraj se ti s kom drugim, z mano ne. In, take tipe mrzim. Močno.
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Atena13 napisal/-a:Poznamo take primerke... ,se jim izogibam v velikem loku. Zaenkrat mi uspeva. Igraj se ti s kom drugim, z mano ne. In, take tipe mrzim. Močno.
Jst jih tud ne prebavljam.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Atena13 - Komunikatorka
Well, očitno je potrebno poslušat modre moške, da ne ostaneš neumen na tem svetu.
P.S: če se ti zdi to desežek, da obrneš neko žensko...še vem ne kaj ta izraz pomeni pa me tudi ne zanima...ja, kaj naj rečem...aplavz.
P.S: če se ti zdi to desežek, da obrneš neko žensko...še vem ne kaj ta izraz pomeni pa me tudi ne zanima...ja, kaj naj rečem...aplavz.
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
Atena13 napisal/-a:Well, očitno je potrebno poslušat modre moške, da ne ostaneš neumen na tem svetu.
go ahead girl!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov