Po zmenku...mrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Mam problem..
Dogaja se mi, in to že itaak prevečkrat, da po dobro uspelem zmenku
(no, upam, da nism tk tupa, da ne skapiram kdaj tipu ni fajn z mano) se
ne zgodi nič.. Na zmenku je vse super in fantastično.. Me vedno, če je že
nimajo, vprašajo za cifro in NIKOLI po tem pokličejo.
Torej, zakaj hudiča v prvi vrsti sploh za cifro vprašajo, če itak nimajo
namena poklicat?
Mogoče izpadajo moja vprašanja butasta, sam mi res ni logično zakaj se
to dogaja. Nism nek bau bau od ženske, zgovorna ja, ampak neusiljiva..
In po mnenju vseh zanimiva in zabavna..
Kaj hudiča bi lahk blo narobe?????
Počasi namreč že obupujem.. Ker če sem jst tista, k dela karkol narobe,
bi rada napako odpravla. Da ne bom 4ever samska
Hvala vnaprej za mnenja.
Pa pa
namena poklicat?
bi rada napako odpravla. Da ne bom 4ever samska

Hvala vnaprej za mnenja.
Pa pa
-
AngelOfDarkness - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 1. 2007
- Kraj: Primorska
to se je dogajalo tudi meni
veš kaj, mislim, da se moški mogoče bojijo samozavestnih in zgovornih žensk, ki vedo kaj hočejo 

- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Anelise napisal/-a:Mam problem..
namena poklicat?
bi rada napako odpravla. Da ne bom 4ever samska![]()
Hvala vnaprej za mnenja.
Pa pa
Mja tole ni ravno velik podatkov. Hodis na zmenke in pol te tipi ne klicejo, tebi se zdi da je slo uredu(hehe obviously, k ce si ti ne bi, pol bi vedla kaj je narobe).
Ce pokrijemo nekaj najbolj ocitnih:
1) Mogoce izbiras napacne teme pogovora. Izogni se: nesrecnim stvarem(smrti bolezen etc), faksu, kurcanju bivsih, religija, tut seks zna bit slaba tema, odvisno kaj(ena mi je enkrat zacela razlagat kako je zgubila nedolznost)
2) mogoce mas kake zivcne kretnje
3) mogoce lezes v tipa(med pogovorom se pretirano nagibas k njemu)
4) ene zenske so zivcne in k jih peles na zmenk tko vn zvecer in se ga napijejo, da bi ble bolj sproscene al ne vem kaj. HUEG MISTAKE! Moznost bruk se eksponentno sorazmerna s kolicino alkohola. Za primer glej prvo tocko.
5) ne kritiziraj, ne obsojaj ljudi. Mogoce mislis, da pokazes s tem inteligenco in sposobnost kriticnega misljenja, ampak izpades predvsem tezka.
6) ne bit kripl. Kripli so ljudje k na vecino stvari recejo "tega pa ne znam/ne morem".
7) mogoce izpades prevec nezainteresirana. Jst ce mislim da zenski ni dovolj do mene recem, da se slisiva, pa se potem ne

Obcasno so zenske preprosto dolgocasne. Ene mi prov tko medlo delujejo, bi rable mal vec zivljenja od sebe dat.
Dej ne seriAngelOfDarkness napisal/-a:to se je dogajalo tudi meniveš kaj, mislim, da se moški mogoče bojijo samozavestnih in zgovornih žensk, ki vedo kaj hočejo

Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jeeeei, hvala bogu js saj s tem nimam problemou. Sm mela pa obratne situacije, ampak nism nikol rekla, da bom poklicala. In pol po drinku pride mesiđ al pa klic, pa pač povem, da tole pa ne bo šlo, zato ker _____ (karkol pač). Nikol pa ne ignoriram pa zginem, ampak dam jasno vedet pr čem smo.
Pa to se ti kr večkrat dogaja al kako? Kr če se ti na usake sto let, pol ni panike, če se ti pa usakič, k greš s kom novim na drink, pol pa zna bit, da res neki "narobe delaš". Sej tip je loh prjazn do tebe pa use, sam to je loh tut sam iz vljudnosti, na konc tut ne ve, kaj bi zinu, pa pač reče klasičn "ta pokličm/se slišva in mrkne za vedno.
Pa to se ti kr večkrat dogaja al kako? Kr če se ti na usake sto let, pol ni panike, če se ti pa usakič, k greš s kom novim na drink, pol pa zna bit, da res neki "narobe delaš". Sej tip je loh prjazn do tebe pa use, sam to je loh tut sam iz vljudnosti, na konc tut ne ve, kaj bi zinu, pa pač reče klasičn "ta pokličm/se slišva in mrkne za vedno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- me_myself_and_I
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ja, mogoče bi pa teli tipi radi sex...in jim ti nakažeš,d tega ne bojo zlo kmal dobil... in ne pokličejo...tud če se majo drgač fajn...... to se je men zgodl in sm bla čist vesela, da ni več kontaktov...čeprov ti je na začetku mal čudn... ubistvu pa loh pokličeš in vprašaš kaj je narobe in če ne zna bolj zrelo povedat, da te noče več videt kot pa z ignoranco...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js si ful zelim da ne bi tolk razmislala pa se poglablala u zadeve kot se, da bi bla tko k tip - jebivetr
pa ne gre..
pomojm mas pa angelofdarkness cist prou da se ne pocutjo lih najbols u taki druzbi...al pa si napacne zbiramo.
men se zdi da ce se z nekom ujames je poj cist useen a se pogovarjamo o strojanovih a o tem kolk ur na dan se ucim al o tem s kolkimi pa u kerih polozajih je on sexu
...itak so pa zmenki stila kino in vecerja tkooo dougocasni da ze u startu odpadejo pr men 

pa ne gre..
pomojm mas pa angelofdarkness cist prou da se ne pocutjo lih najbols u taki druzbi...al pa si napacne zbiramo.
men se zdi da ce se z nekom ujames je poj cist useen a se pogovarjamo o strojanovih a o tem kolk ur na dan se ucim al o tem s kolkimi pa u kerih polozajih je on sexu

Zivljenje je piskotek!
- Anelise
- Cosmopolitanka
Tisto, kar ste mi napisal oz.svetoval naj ne počnem, itak ne počnem.. Saj nausezadnje že mam neka leta (pa tud Cosmo berem že dovolj časa)
da vem kako se obnašat na zmenkih..
Fantov pa ne "iščem".. So zmerej oni tisti, k me najdejo
in ven povabijo.. Tk da teorija o zgrešenih lokacijah tud odpade.. Spoznala sem jih že vsepovsod.. Fax, služba, v lokalu, frendi od frendic.. Vse živo.
In naj poudarim nism taka, da bi za vsako silo hotla met fanta... Sam pač mi je logično, da če mi je z nekom fajn, ga hočem še kdaj videt.
Tud s frendicami in frendi sem se že večkrat pogovarjala o tem pa noben ne razume zakaj se mi to dogaja.
Sta šla frenda tk tk daleč, da sta mi pred kratkim zrihtala dvojni zmenek z nekom, k je biu po njihovem mnenju primeren zame. Bolj za foro kot zares sem res šla...
Po circa pou urce skupaj sta naju pustla sama, k sta vidla, da itak nima veze, da sta zravn.. Blo je res lušno.. Mu sploh ni blo za it domou.. Me je pospremu do stanovanja, držau za rokco, prašau za cifro.. Pa jovo na novo.. Mrk...
Nič od niča.

Fantov pa ne "iščem".. So zmerej oni tisti, k me najdejo

In naj poudarim nism taka, da bi za vsako silo hotla met fanta... Sam pač mi je logično, da če mi je z nekom fajn, ga hočem še kdaj videt.
Tud s frendicami in frendi sem se že večkrat pogovarjala o tem pa noben ne razume zakaj se mi to dogaja.
Sta šla frenda tk tk daleč, da sta mi pred kratkim zrihtala dvojni zmenek z nekom, k je biu po njihovem mnenju primeren zame. Bolj za foro kot zares sem res šla...
Po circa pou urce skupaj sta naju pustla sama, k sta vidla, da itak nima veze, da sta zravn.. Blo je res lušno.. Mu sploh ni blo za it domou.. Me je pospremu do stanovanja, držau za rokco, prašau za cifro.. Pa jovo na novo.. Mrk...
Nič od niča.
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
Mahagonij napisal/-a:Ce pokrijemo nekaj najbolj ocitnih:
1) Mogoce izbiras napacne teme pogovora. Izogni se: nesrecnim stvarem(smrti bolezen etc), faksu, kurcanju bivsih, religija, tut seks zna bit slaba tema, odvisno kaj(ena mi je enkrat zacela razlagat kako je zgubila nedolznost)
a bi lahko še kakšno pravo temo pogovora razodel?

-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Anelise napisal/-a:Sta šla frenda tk tk daleč, da sta mi pred kratkim zrihtala dvojni zmenek z nekom, k je biu po njihovem mnenju primeren zame. Bolj za foro kot zares sem res šla...
Nič od niča.
Kaj pa, ko bi ga ta prijatelja tako po ovinkih (kot da to zanima njiju in ne tebe) povprašala, zakaj ni šlo?
- Anelise
- Cosmopolitanka
Pokličem ga ne, ker nimam cifre, pa tud ne vem če bi blo pametno si jo zrihtat.. Še vedno mislim, da ma on mojo in če bi hotu...
Kaj ve pravite?
Bi blo pametno da ga pokičem? Joj, ne vem...
Frenda sm tud spraševala po njem oz. kaj pravi o meni... Hja, same pohvale, da na zmenku neb moglo bit bojš in da sem mu ful všeč..
Sam da je zmeden.. Pa tud ne zastopim kaj češ bit zmeden.
Kot sem že rekla, če se maš fajn, mislim, da je pametno ponovit.. Brez kompliciranja, sej se itak ne mislim ožent v roku 2tednov...
Kaj ve pravite?
Bi blo pametno da ga pokičem? Joj, ne vem...

Frenda sm tud spraševala po njem oz. kaj pravi o meni... Hja, same pohvale, da na zmenku neb moglo bit bojš in da sem mu ful všeč..
Sam da je zmeden.. Pa tud ne zastopim kaj češ bit zmeden.
Kot sem že rekla, če se maš fajn, mislim, da je pametno ponovit.. Brez kompliciranja, sej se itak ne mislim ožent v roku 2tednov...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ali pa mu pošlji sms in napiši, da si se lepo imela z njim na pijači. Če je tip za kaj, bi ti potem moral predlagati, da to srečanje kdaj ponovita 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov