Po zmenku...mrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- annjaxx
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2009
pr men je tut tko ponavad...
sicer mi je pa trenutno zelooo ušeč nekdo (ki ga sicer že doug poznam), ki se name spomne samo kadar je pjan..takrat sm dobra..drgač..pa nima časa zame..
jeeej, ni ga bolšga.
sicer mi je pa trenutno zelooo ušeč nekdo (ki ga sicer že doug poznam), ki se name spomne samo kadar je pjan..takrat sm dobra..drgač..pa nima časa zame..
jeeej, ni ga bolšga.
[Let me hear you scream, If you want some moree..=]]*
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Že 1 leto sem v podobni situacij, se kr vleče in vleče. Začelo se je konec poletja ko sva šla z enim društvom za 4 dni v Italijo, tam sva se ful zbližala, cel čas sva tičala skupaj. In potem greva 2x na pijačo, se 2 meseca vsak dan slišiva preko mobija, kr on je čez tedn v lj. Potem pa kr iz čistega mira on ne odpišuje več. Videvala sva se samo ob petkih, k smo mel vaje od tega že velikokrat omenjenega društva. Ampak takrat je bil ful hladen, kot da me ne pozna . In tko se nisva novembra in decembra nič slišala. Potem smo pa konec decembra imeli z našim društvom koncert in zopet sva midva pristala skupaj. Si spet piševa in zopet on po 3 tednih prekine vse stike. Meni je čist prekipelo in sem ga tokrat začela jaz ignorirat. Do aprila sem imela mir. Potem pa zopet maja, smo imeli piknik z društvom. Sva se nekaj menla, jaz sem bila veš čas hladna do njega. Pri men je bil že čist odpisan. Nato pa pride sms, v katerem me sprašuje zakaj sem tako hladna do njega. In jaz zopet vsa v rožicah.:/ Cel maj si piševa, tokrat sva tud bluzla(in še kaj več), in sem mislila da vsaj tokrat on misli resno. In tko do sredine junija je bilo vse ok. Zdaj pa zopet k strela z jasnega on prekine vse stike. Vsaka bi ga že zdavnaj za vedno odjebala... On pa lih takrat k jst sama pri sebi razčistim da je konc in da ga moram pozabiti, zopet naveže stike. In jst se mu ne morem upreti.
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Bil sem v podobni situaciji; neka punca mi je vseskozi pisala sms-e in me klikala na msnju. Če ji nisem odpisal na msnju, mi je takoj poslala sms, zakaj se ji ne javim. Ko pa sem jo vprašal, kdaj se bova dobila na pijači, sem čisto vsalič dobil odgovor: "Ne vem, kdaj bom imela čas."; "Se bova zmenila" itd. To je trajalo 2,5 meseca, zato me je vse skupaj minilo in se ji nisem več javil.Čokolada** napisal/-a:Že 1 leto sem v podobni situacij, se kr vleče in vleče. Začelo se je konec poletja ko sva šla z enim društvom za 4 dni v Italijo, tam sva se ful zbližala, cel čas sva tičala skupaj. In potem greva 2x na pijačo, se 2 meseca vsak dan slišiva preko mobija, kr on je čez tedn v lj. Potem pa kr iz čistega mira on ne odpišuje več. Videvala sva se samo ob petkih, k smo mel vaje od tega že velikokrat omenjenega društva. Ampak takrat je bil ful hladen, kot da me ne pozna . In tko se nisva novembra in decembra nič slišala. Potem smo pa konec decembra imeli z našim društvom koncert in zopet sva midva pristala skupaj. Si spet piševa in zopet on po 3 tednih prekine vse stike. Meni je čist prekipelo in sem ga tokrat začela jaz ignorirat. Do aprila sem imela mir. Potem pa zopet maja, smo imeli piknik z društvom. Sva se nekaj menla, jaz sem bila veš čas hladna do njega. Pri men je bil že čist odpisan. Nato pa pride sms, v katerem me sprašuje zakaj sem tako hladna do njega. In jaz zopet vsa v rožicah.:/ Cel maj si piševa, tokrat sva tud bluzla(in še kaj več), in sem mislila da vsaj tokrat on misli resno. In tko do sredine junija je bilo vse ok. Zdaj pa zopet k strela z jasnega on prekine vse stike. Vsaka bi ga že zdavnaj za vedno odjebala... On pa lih takrat k jst sama pri sebi razčistim da je konc in da ga moram pozabiti, zopet naveže stike. In jst se mu ne morem upreti.
-
Čokolada** napisal/-a:Že 1 leto sem v podobni situacij, se kr vleče in vleče. Začelo se je konec poletja ko sva šla z enim društvom za 4 dni v Italijo, tam sva se ful zbližala, cel čas sva tičala skupaj. In potem greva 2x na pijačo, se 2 meseca vsak dan slišiva preko mobija, kr on je čez tedn v lj. Potem pa kr iz čistega mira on ne odpišuje več. Videvala sva se samo ob petkih, k smo mel vaje od tega že velikokrat omenjenega društva. Ampak takrat je bil ful hladen, kot da me ne pozna . In tko se nisva novembra in decembra nič slišala. Potem smo pa konec decembra imeli z našim društvom koncert in zopet sva midva pristala skupaj. Si spet piševa in zopet on po 3 tednih prekine vse stike. Meni je čist prekipelo in sem ga tokrat začela jaz ignorirat. Do aprila sem imela mir. Potem pa zopet maja, smo imeli piknik z društvom. Sva se nekaj menla, jaz sem bila veš čas hladna do njega. Pri men je bil že čist odpisan. Nato pa pride sms, v katerem me sprašuje zakaj sem tako hladna do njega. In jaz zopet vsa v rožicah.:/ Cel maj si piševa, tokrat sva tud bluzla(in še kaj več), in sem mislila da vsaj tokrat on misli resno. In tko do sredine junija je bilo vse ok. Zdaj pa zopet k strela z jasnega on prekine vse stike. Vsaka bi ga že zdavnaj za vedno odjebala... On pa lih takrat k jst sama pri sebi razčistim da je konc in da ga moram pozabiti, zopet naveže stike. In jst se mu ne morem upreti.
Ma katera kak nasvet?
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
sta se sploh kdaj konkretno pogovorila o vaju, ali je sploh bila kdaj izražena želja da se kateri od vaju vidi kot par z drugim?
ker vse kar si tu napisala je ... da sta bluzila in potem več nista in potem spet sta in potem spet nista.
... namesto da vsake toliko bluzita, se raje vsedita in iskreno pomenita...
ker vse kar si tu napisala je ... da sta bluzila in potem več nista in potem spet sta in potem spet nista.
... namesto da vsake toliko bluzita, se raje vsedita in iskreno pomenita...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
študent_p napisal/-a:Bil sem v podobni situaciji... To je trajalo 2,5 meseca, zato me je vse skupaj minilo in se ji nisem več javil.Čokolada** napisal/-a:Že 1 leto sem v podobni situacij, se kr vleče in vleče... Ma katera kak nasvet?
zgleduj se po praksi študenta_p... ignore him, če bo pa rinu vate mu pa rec da se teb ne da it teh hot and cold igrc, če pa hoče kej bl resnga nej se pa zjasn... se mi pa nekak dozdeva, da ma on še eno bejbo nekje usput in k mu pr njej zagusti proba pr teb
The secret of success is consistency of purpose.
- študent_p
- Komunikatorka
Čokolada je s tistim tipom vsaj bluzila in imela nekaj več. Pri meni pa s tisto kuro ni prišlo do česa več kot do pijače, pa še takrat je privlekla kolegico s seboj. Če se ji nisem zdel toliko vreden, da bi se spet dobila le na pijači, ko jo j***.micamaca napisal/-a:študent_p napisal/-a:Bil sem v podobni situaciji... To je trajalo 2,5 meseca, zato me je vse skupaj minilo in se ji nisem več javil.Čokolada** napisal/-a:Že 1 leto sem v podobni situacij, se kr vleče in vleče... Ma katera kak nasvet?
zgleduj se po praksi študenta_p... ignore him, če bo pa rinu vate mu pa rec da se teb ne da it teh hot and cold igrc, če pa hoče kej bl resnga nej se pa zjasn... se mi pa nekak dozdeva, da ma on še eno bejbo nekje usput in k mu pr njej zagusti proba pr teb
-
študent_p napisal/-a:Čokolada je s tistim tipom vsaj bluzila in imela nekaj več. Pri meni pa s tisto kuro ni prišlo do česa več kot do pijače, pa še takrat je privlekla kolegico s seboj. Če se ji nisem zdel toliko vreden, da bi se spet dobila le na pijači, ko jo j***.micamaca napisal/-a:študent_p napisal/-a:Bil sem v podobni situaciji... To je trajalo 2,5 meseca, zato me je vse skupaj minilo in se ji nisem več javil.Čokolada** napisal/-a:Že 1 leto sem v podobni situacij, se kr vleče in vleče... Ma katera kak nasvet?
Ja, pr men je blo tko da sva na začetku šla 3x na pijačko, potem 2 mesca mrk, potem sva bila na eni fešti ceu večer skupaj se stiskala, pa spet 2 mesca nič, zdej pred enim mescom sva zabluzla itd..., in zdaj zopet že en esec mrk...In kaj naj si js zdej mislim...Zmedena sm čist.
- Vagabund
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
Očitno si ti edina, ki je zmedena. Tip nima najmanjšega interesa, ti si mu pa navoljo kot ena, oprosti izrazu, kurba na klic. Ko se mu slučajno da, si ti vedno na voljo. Res super (z njegovega stališča). Na tvojem mestu bi že zdavnaj prekinil zadevo. Ne vem, če veš, ampak ženske ste običajno tiste, ki dikterate pravila igre, in če je moškemu do tebe, jih bo sprejel, drugače pa adijo. In v življenju je običajno tako, da ceniš samo stvari, za katere se moraš boriti. Njemu se ni treba boriti, zato ima ob tebi mogoče celo čisto upravičene pomisleke, saj bi "običajna" ženska ob takšnem vedenju naredila celo štalo.
-
Vagabund napisal/-a:Očitno si ti edina, ki je zmedena. Tip nima najmanjšega interesa, ti si mu pa navoljo kot ena, oprosti izrazu, kurba na klic. Ko se mu slučajno da, si ti vedno na voljo. Res super (z njegovega stališča). Na tvojem mestu bi že zdavnaj prekinil zadevo. Ne vem, če veš, ampak ženske ste običajno tiste, ki dikterate pravila igre, in če je moškemu do tebe, jih bo sprejel, drugače pa adijo. In v življenju je običajno tako, da ceniš samo stvari, za katere se moraš boriti. Njemu se ni treba boriti, zato ima ob tebi mogoče celo čisto upravičene pomisleke, saj bi "običajna" ženska ob takšnem vedenju naredila celo štalo.
Nevem, kr sva na začetku šla sam na pijačko in ni imel nobenih koristi od tega...Sej bi nardila štalo, sam on je čist zginu ni odpiševau na sms-e in tud v živo ga nism nič videla...
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Vagabund napisal/-a:Očitno si ti edina, ki je zmedena. Tip nima najmanjšega interesa, ti si mu pa navoljo kot ena, oprosti izrazu, kurba na klic. Ko se mu slučajno da, si ti vedno na voljo. Res super (z njegovega stališča). Na tvojem mestu bi že zdavnaj prekinil zadevo. Ne vem, če veš, ampak ženske ste običajno tiste, ki dikterate pravila igre, in če je moškemu do tebe, jih bo sprejel, drugače pa adijo. In v življenju je običajno tako, da ceniš samo stvari, za katere se moraš boriti. Njemu se ni treba boriti, zato ima ob tebi mogoče celo čisto upravičene pomisleke, saj bi "običajna" ženska ob takšnem vedenju naredila celo štalo.
Ok, pojdimo lepo po vrsti...res je tako kot si napisal ampak kaj mene tukaj moti. Moti me to...le zakaj naj bi človek cenil samo stvari za katere se mora boriti? Dejte no, ravnanje tega tipa je huje od enajtletnika...sej so nekatere ženske iste, da ne bo pomote. Taki primerki, v mojem življenju nimajo kaj iskati. Tako da... se strinjam s tem, zadeva ne pelje nikamor. Ne strinjam se s tem, da naj bi bila pri ''lovljenju'' kaka pravila igre! Če ti je nekdo všeč, to pokažeš...kakopak, in če je to čustvo obojestransko...potem tud če se stokrat na dan slišita...borjenje gor ali dol.
Ampak ja, bejba očitno to čustvo pri vama ni obojestransko...zato pa je tako. Jaz bi tak osebek že davno na hladno dala.
Ampak sem pa odločno proti kakršnemu koli borjenju...najbrž, da naj bo bejba še razmišljala kako naj bo ''nedostopna''. Prav čas se ima iti take igrice. Meni se jih ne bi dalo. Si za stvar, ali pa odjebi. Pardon izrazu. Sms-e aj si pa piše z Svetim Petrom potem če hoče.
p.S: Ampak bejba, razumem po eni strani pa tudi tebe. Ko je človek mlad in naiven je to tko kot ti pišeš. (sem bila sama v precej podobni situaciji) In potem kot nalašč naletiš na bumbarja, ki se igra s tabo. Namesto da bi povedal direktno kako stvari stojijo, malce ovinkari. Še malce počakaj da ti bo prekipelo Saj ko ti bo, ti bo dokončno. Očitno potrebuješ nekoga takega, da te malce strezni.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
- študent_p
- Komunikatorka
Ženske niste nič boljše. Tudi sam sem naletel na neumnico, ki je mislila, da si bom v nedogled dopisoval z njo preko msnja in smsov. Poleg tega je menda mislila, da bom dežuren na msnju, da si bo revica dopisovala z mano, kadar ji bo dolgčas. Malo morgen. Za dopisovanje sem bil dober, da bi si pa vzela čas zame v živo, to pa ne.Atena13 napisal/-a:In potem kot nalašč naletiš na bumbarja, ki se igra s tabo. Namesto da bi povedal direktno kako stvari stojijo, malce ovinkari. Še malce počakaj da ti bo prekipelo Saj ko ti bo, ti bo dokončno. Očitno potrebuješ nekoga takega, da te malce strezni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov