Po zmenku...mrk

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 19. Jul. 2009 20:09

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008
Kraj: Koper***

Neprebrana objavaNapisal/-a bLack&white » 19. Jul. 2009 22:23

Horus napisal/-a:
Atena13 napisal/-a:Well, očitno je potrebno poslušat modre moške, da ne ostaneš neumen na tem svetu. :wink:

P.S: če se ti zdi to desežek, da obrneš neko žensko...še vem ne kaj ta izraz pomeni pa me tudi ne zanima...ja, kaj naj rečem...aplavz.

Vis, si ze na pravi poti do razsvetljenja boga boga neplava zenska :P

P.S.: Nekoga obrniti pomeni isto kot oviti ga okoli prsta. Da je to dosezek pa si rekla ti, ne jaz. Dosezek je zame ponavadi nekaj, kar je dejansko TEZKO dosec :lol:

btw, bLack&white, ker sem v nitpicker modusu, predvidevam, da si hotela napisati "You go girl!" in ne "go ahead girl!". Prvo je dejansko fraza, drugo pa je v tem kontekstu krneki :P

dej gospod jebač skrbi zase pa ovijaj svoje blondinkice okoli prsta mene pusti na miru in sm vesela da atena13 pove kar ti gre.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 19. Jul. 2009 22:29

Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 20. Jul. 2009 0:05

Lubček :wink: , me ne poznaš, ok? Nikoli me ne boš spoznal, tako da drži svoja ugibanja in zaključke zase,deal? Res je modro na podlagi izkušenj sklepat potem o vseh bejbah...bravo za tako modrost :wink: in ne vtikaj se vame, ker ko se bom jaz vtaknila vate, ti ne bo nič kaj prijetno. :wink:
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Jul. 2009 0:13

Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 20. Jul. 2009 1:19

Horus napisal/-a:Sorry, no deal :P Ce te poznam ali ne, dejansko ne mores vedeti. Obstaja teoreticna moznost, da te ze poznam, ce te ne, da te nekoc bom spoznal, pri vsem tem pa dejstvo, da najverjetneje itak ne bova vedela, da sva to mi2 s tega foruma ne igra nobene vloge, zatorej je tvoj kompletni prvi stavek null and void.

Seveda je popolnoma neumno na podlagi izkusenj posplosevat. Raje pocnimo tako, kot to pocne vecina ljudi. Posplosuje BREZ izkusenj :D Bistvo tega, iz cesa pa se je razvil ta najni dia- (oz. ce stejemo se B&W) trialog pa je bila moja trditev, da je aroganca ena najvecjih sibkih tock. Pa da ne bo pomote, to ni zraslo na mojem zelniku ampak je modrost stara par tisoc let (ko bo Cosmo zacel citirati Umetnost bojevanja bo eventuelno tudi to na vrsto prislo xD)

Razne groznje, pardon, opozorila, kot to o vtikanju kamorkoli, pa so naravnost smesne :D Sicer pa ajde. I dare you. Vtakni se vame. I DOUBLE dare you :P Or make that a TRIPLE DARE MWAHAHAHA! :roll:

Ne da se meni s tabo ukvarjat, imam dosti drugega pametnejšega dela...sploh nisem prebrala kaj si napisal, ker me enostavno ne zanima. :wink: Tako da, trosi ti svojo modrost in izkušnje veselo naprej.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Jul. 2009 1:21

Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 20. Jul. 2009 14:18

You 2, get a room :D
Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Čokolada** » 02. Avg. 2009 22:42

Če bo katera v podobni dilemah, ki so omenjene na prejšnij straneh te teme naj si prebere knjigo al pa ogleda film: Mu pač ni do tebe!
Mene je kr prizemljilo.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Sep. 2009 1:56

zdej bom na hitrco opisala situacijo kolegice k ji delno znam svetvat kaj je tip mislu, ampk ker so tipi zlo zakomplicirani,te presenetjo iznenada,nikol neveš kaj s ejim plete po glavi. z enim tipom sta se ful ujela, model ful hud, pač baje tak k si ga loh usaka sma želi, on ful kao hotu resno zvezo, one night standi mu niso..torej, pač tko na izi si ga uzela, smsji, msn, pijačke, pogovori o usm...in čeprou je njej delvov ful ne resn in mu je to večkrat povedala in ful presenečena da kje je on njo najdu, je on pač govoru sam da boš ti srečna, da s eje totalno zalubu vanjo, da sma o njej razmišla..smsji u smislu,želim tebe pored sebe, al pa ngreš mi iz glave,razmišlam o teb... in pol je to šlo dlje,sta pač hodila na pjačke, se bjemčkala itd. ampk nkol rekla besede k bi naletela na NJIJU,edin prek sms bl osebno pa na msnju, fbju...u živo pa nč...j je matral da bi načela temo pa nč... in pol je pršl do sexa, ker kemija je bla, in on čist uno wow, da si je ni predstavlu take, pač da obvlada in da kdaj bosta naslednič karala...pol ji je sicr enkrt reku,da nemore vrjet da je mela kao pred njem sam enga, da kako da ti ni zapasal kšn ONS, kao nč tazga-a on sam reku, da mu ni do tega, da hoče žensko k se mu preda,hoče resno vzezo blabla, ker on jih meu samo 5...a ženske se mu metale pod noge..ok, use ql, pol spet pijačke, nobene teme o sexu ne nč, kao da je blo ful čudn ozračje, čudne teme, čudna tišina na momente...in potem šu 1x vn in ona njemu rekla, da če bo zuni, nej javi,ker bo ona tut z svojimi-jz in to :P-...in pač ni javu, ok ga ni, drug dan on njej da je biu zuni in ona wtf? In reče, da je pač mislu da je ni tm kjer nej bi bla, v enm diskaču pač...a bli smo tm, jz in ona in cela družba..in sploh ni poklicu,ona je pa misnla nanjga pa upala, da bo biu zuni, sam pač,ni poklicu ni ga..in on se zgovarju ene glupe razloge,kao pač mislu da je ni, a prej predn sta začela neki met, nonstop kao mislu nanjo, pisu sms, vs zagret, da se zacopu..ok, jz bi pač do tle misnla da jo je sma hotu pofukat pa se umaknt..ampak ne, sta se dobila, reku da se ni naveliču sploh, kao da je legenda in use in če bi šla z njem na morje in kok bi blo to konc hudo se skos f* lol pač, v smislu da noro noro...umes je njej zadogajal da bi pa le bla z njem, k mu je to rekla, ji je sam napisu 'kaj bi ti rada od mene' 'pa nevem kaj te je zdej tok zadel' pa 'da gre on raj spat'....pa jo je kliknu drug dan ker je nej cist zabediral,klicala me sred noci u badu,res nemors vrjet,on kao zacopan vanjo pa take delu pol...in on njo drug dan klikne, kao sorry zdj sm izpadu prasc, da pac se je navadu tko k je, da ne bi vec veze...in cez neki dni ona njemu da ji je neki pac zadogajal,da kao tega ni resno misnla,da je prevec spila (sej drgac je res prej na pijaci)...sta se dobila na drugm sexu pac da ona cekirala stanje na cem je ona z njem, sicr po neki časa ker je blo njej sumljiv in ji predlagala nej se mau umakne in nj ne bo zaitneresirana preveč... ona ga nikol ni sicr neki pohvalila, ker pac sej sex kot sex, za zacetk ok ampk loh bi blo bols k se ufuras, tut ko jo je vabu domou prespat je blo skos neki,al morje al biusi tip, pac nc kj prevec zaitneresirano...in tko blo baje spet use hudo njemu in to, sam šezmer u živo nobene besede o njiju in kako dalje, sam uni površinski pogovori,k da se ni nč zgodl,a useen una energija, da mu je do nje, da ga prvlač, da kok je huda, in arghh...se pof* na polno in spet odšla...ona hotla izpast kao huda, spet ji jz svetvala nj pač počakal na reakcijo oz nj on njej piše,klika karkoli,ker nj se ne meče za njemu,nj se on raj za njo :D..ker je že tko use bl pisu ji na 1 dan razlike in da vidi kaj se dogaja..
od tkrt dalje je ni nikol več kliknu,pac aftr sex, ko sva ble zuni se ni mogla upret in napisala sms da kje je, da nj pride če je kje zuni sm pa sm...pa nč odgovora...mine tko par dni, njej je trgal do njega, o on nč..biu je online, nč klika ne smsja..in ga ona kliknla na fb, je odpisu ampk prec zginu dol,pol je ona spet k smo bli zuni poslala sms, a rekla sm ji da nej ne lol kao da mu pise zadnjic, in da ce hoce nj odpise, da prosila ga ne bo...on spet NC...a je možno da se je umaknu zato,ker je lih prekinla z biušim pa šezmer sta neki mutila pa je vedu da je z njem, da sezmer fu*, hodta naokol, pijacke itd...in ker je on ta lubimc kao hud in wanted, mu je bil ranjen ego, da se ni hotla oz. je zbirala med biusim(al bi bla spet skp) al z njem, ta novim..in iskala najbolso resitev..ob enm pa nc nardila ker je cakala kako se bo razpletl, kao hud, nemore ostt vecno s tabo ker se sam tega zaveda? Al kaj bi se njemu lahko pletl po glavi, da mu je pac minil do nje? Hotu sam sex, ceprou 2x in ga ful hvalu in da nemore vrjet da je neki tazga nardila kar ma on rd,ker tega mu do zdj ni se nobena itd.?Al zato ker mu ni pela hvalnice zarad sexa tko k on njej, pa ni blo casa za veckrat se dobit za sex? Al se je ustrasu k je ona kr hotla resno zvezo met naenkrat,on pa pac ni vec vidu u njej sanjske zenske, a spomnm se k je bla usa v nebesih, da kao tok ga se ni zadel razn 1x let nazaj,da ona ga obnorela k se nobena-to je on njen govoru pa njegovi kolegi...taktika?
Jz res nevem kaj da ji recm, vem pa da bi zihr rada vedla zakaj se je tko razpletl...pa k ji skos govoru resna zveza, ONS no go, kao huda, use hudo,z tabo mi je hudo...pol pa tkole,kensl..sicr je minil neki casa ze,sam se sezmer uprasa kaj mu je kliknlo lol ahh tipiii..no punce, kaj ve mislte, kva bi to blo :D sj jz njej rekla, nj ga uprasa enkrt direkt k bo online da zaklucta debato za zmeri, sam k se noce vec brukat ker bo zgledal,k da je ful zainteresirana za njega, ker kukr ona pravi,ni vec, da ne bi bla vec z njem, sam k ga vidi neve kako da se obnasa, ker nazadne ga je srecala u enm lokalu,on ful naudusen da jo vidu,po pozdravu,kako,kaj ti,kukr sm opazvala dobr je res zgledal k da nikol neb nc mela, da sta pac na ql,razcisceno..uresnic pa ni tko. tko da, any ideas kva se mu plete po glav, hotu popestritev poletja?:D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 22. Sep. 2009 2:17

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Sep. 2009 10:41

Ah kje, za spise/eseje sm bla zmeri pohvaljena in same dobre ocene, to je pač sam internet in tle se mi nekak ne da vlagat ush velik začetnc in pik, čeprou tle bi pa loh, če že spišem tak roman :)

Jah, pravm jz njej da bz se ubadat, kar je bilo je prošlo..sam pač, da zakluč debato pr seb če ne druzga. Nevem kakšn je biu sex, se pa ni mogu načudt kako je mela sam enga, da ne deluje tko, in ji je tut reku pol da ga je minil do zveze, ampak sexu pa bi še useen :D lol in isto da je ona dobivala pr sexu feedback in obratno, da sta se dopolnjevala, je bla strast, kemija, tut kako je on odreagiru na use, je blo zgleda popoln zanga..?..ah tipi, logično, sej njej tut ni blo do njega, šele pol k se je začel oddaljevat se je napalila, sej ponavad je tko, k ni enga k bi se hotu nonstop dobivat pa pozornost, gor dol, se pa napališ. Če je pa lagal, da treba ponovit in da bi še pa jo po 1.sexu vabu domou da prespi pr njemu celo noč, pa bi se to lahko zgodil samo je pršl neki vmes..nevem zakaj bi jo, če bi bil že 1. sex zanič..jz vem da neb vztrajala se it neki če mi je paše lol
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 22. Sep. 2009 10:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 22. Sep. 2009 10:44

Fak to je pa zdej blo neberljivo v p.m. :?

Če sm prov razbrala je ona mutila z nekim hot shot tipom, s kerim sta se dol dajala, on jo je hotu met zares, ona je bla istočasno še z bivšim tipom... Potem je tipu končno dopizdilo da se ne bo na kolena metu za babo ki ne ve kaj bi rada, ona se kr z lufta spomne da bi pa zdej bla zares z njim in on ne trza...

Nevem, mene bi tud minil če bi se mogla ukvarjat z nekom ki še ene tri bejbe zraven pegla :roll:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 22. Sep. 2009 11:29

chiqqa napisal/-a:Midve s kolegico sva zabite kot noc in nikakor ne razumeva, zakaj bi tip, ki se je custveno izredno izpostavu, se navelical bit rezervni k***c picki, ki se dela nedoseglivo princesko. Do moskih nimava nobene empatije in ne znava z njimi vzpostavit pristnega stika. aaaaah tiiipiiiiii.......z njemu z njemu z njemu z njemu z njemu z njemu z njemu z njemu z njemu jst govorim v butasti gorenjscini in ne vem kaj je to orodnik

Skrajsana verzija.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Sep. 2009 12:14

ok, super :D kakorkoli že, če tko pravš, to je pač tvoje mnenje :) no sej sam da se je naveliču, bolš to kot da ne sexaš dobr haha.
važn da znaš ti zase dobr pisat ;)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov