Pljuvanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
če tip ne sedi in naredi tiste prav ogabne lužice, nimam nič proti pluvanju. Razen če pljune po žensko, potem se začnem delat norca
tud sama pljunem sem pa tja kdaj, pa ne folku pred noge, ampak daaaleč stran - me je brat nauču korektno pljunit
tud sama pljunem sem pa tja kdaj, pa ne folku pred noge, ampak daaaleč stran - me je brat nauču korektno pljunit
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Jst kr živčna ratam, če folk pluva v javnosti...sploh če zagledam klasično kombinacijo briljantina-cigaret-privat "bazen" pod nogam!!
Jst nikol ne pluvam, razen ko grem laufat...pa še to enkrat v celi uri...ne pa dvakrat na sekundo...
Jst nikol ne pluvam, razen ko grem laufat...pa še to enkrat v celi uri...ne pa dvakrat na sekundo...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
No jaz pa ne vem, ZAKAJ ljudje sploh pljuvajo?
-
uniqueee - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
hehe. meni ravno ni všeč, če tip pred mano pljune ali pa ene 12x v 1 minuti.
sej je isto, če ded pljuva, so nekatere, k se jim to gnusi, pa tudi, če deklina pluva (večina tistih k kadi, pa tiste, ki so tavlke asice).
jaz sem sama mela tak "problem", da sem špukala vsake par sekund.. navada pač. nisem kadila pa nič. namesto, da bi odvečno slino pogoltnila, se pluvala. mojim kolegicam je blo gnusno to, mojemu takratnjemu fantu pa tudi ni blo všeč. te sem omejila to. zdaj še samo občasno.
moje mnenje je, da smo vsi isti. dedi špukajo, babe špukamo, vedno je nekdo, ki ga to moti.
večina dedov res pokaže oz hoče pokazat s tem, da so đeki po domače. ko pa deklina dalje špukne od njih, pa rep med noge, v jok pa na občino.
morem še samo pripomnit, da dedi špukajo naokoli še ni najhujše, hudo je, če po tebi špukajo. 1x samkrat si je en to dovolil pri meni. gnuss (.saj pol si je s čela brisal mojo slino. prasec )
sej je isto, če ded pljuva, so nekatere, k se jim to gnusi, pa tudi, če deklina pluva (večina tistih k kadi, pa tiste, ki so tavlke asice).
jaz sem sama mela tak "problem", da sem špukala vsake par sekund.. navada pač. nisem kadila pa nič. namesto, da bi odvečno slino pogoltnila, se pluvala. mojim kolegicam je blo gnusno to, mojemu takratnjemu fantu pa tudi ni blo všeč. te sem omejila to. zdaj še samo občasno.
moje mnenje je, da smo vsi isti. dedi špukajo, babe špukamo, vedno je nekdo, ki ga to moti.
večina dedov res pokaže oz hoče pokazat s tem, da so đeki po domače. ko pa deklina dalje špukne od njih, pa rep med noge, v jok pa na občino.
morem še samo pripomnit, da dedi špukajo naokoli še ni najhujše, hudo je, če po tebi špukajo. 1x samkrat si je en to dovolil pri meni. gnuss (.saj pol si je s čela brisal mojo slino. prasec )
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
O fuj totano ogabno tole. slaba in grda razvada ki kaže da je tip totalno neolikan! sploh nagravžno je pa ko eden kadi pa potem pljuva...o fuuuuj...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
_lady_bird_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Maribor
moj pa včasih pljuni,sam ful poredko. Edino zadne čase je dosti pljuval ko je bil prehlajen, pa je mel vneto grlo.. ampak to se mu oprosti
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jest ne pluvam, ker so me naučil doma, da je to grdo, pa da to delajo taspodni. Plunem edino, če dobim mušico v gobc.
-
spermij napisal/-a:Če se ti žolč dvigne proti ustni votlini, ga raje pogoltneš kot izpljuneš?
Pogoltnem. Pol grem pa zobe umit.
-
spermij napisal/-a:I see... In če se ti to zgodi nekje daleč od doma?
Se mi še ni. Pogoltneš in čez kaj popiješ (big deal).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov