Pljuvanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
pjotra napisal/-a:Sicer pa ni čudno, moja soseda ima sina starega 4 leta pa namesto, da bi se z njim igrala v peskovniku, tekmujeta kdo če balkon dlje pljuni.
Na srečo nisem imela še nobenega tipa, ki bi pljuval.
ja šit no keri psihoti, mene pluvanje vsepovprek fajn moti, mislm ne morš plunt glih kjer se ti zahoče
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Jz mam spet novo izkušnjo s tipi pa pluvanjem ... na morju sm spoznala enga dost ql tipa in sva se začela zgovarjat pol je pa kr pluvou ... na usake par sekund u eno stran ... men je blo tko nagravžn d sm sam šla on me je pa še par dni loviu po plaži kaj je blo narobi ... bog ve kaj nagraužn
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
diagnoza,nagraužno sem že videla tud punce,da pljuvajo
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Hehe, ja jaz sem tudi videla že dost primerkov pljuvanja in mi je to res nagravžno... še posebi pa vidim to dostkrat ko kdo kadi in pol še pljuva zravn ... in maš lih lepo srečo, da stopiš na tist pljunek, ko nisi ravno pozoren, kaj se nahaja pod nogami, haha...
Sicer pa, nej delajo kar čejo, glavno da moj tega ne počne
Sicer pa, nej delajo kar čejo, glavno da moj tega ne počne
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
O G A B N O !!!!!!!!!!!!!
sovražim vse ljudi, ki pljuvjao po tleh, najbolj pa tiste dosadne smrdljive mulce ki cele luže delajo. FUUUUUUJ NOOOOOOOO
če je kdo z mano v družbi in če začne pluvat hitr potegne moje živce in hitr povišam glas in znorim.Tega pa res ne prenesem!Mislm haloo
sovražim vse ljudi, ki pljuvjao po tleh, najbolj pa tiste dosadne smrdljive mulce ki cele luže delajo. FUUUUUUJ NOOOOOOOO
če je kdo z mano v družbi in če začne pluvat hitr potegne moje živce in hitr povišam glas in znorim.Tega pa res ne prenesem!Mislm haloo
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
*purple* napisal/-a:O G A B N O !!!!!!!!!!!!!
Se strinjam. Najbolj gnjusno mi je ko pljuvajo kadilci. Določeni poznani primerki izpljuvajo kr zajeten kupček sline v 5 min.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
p!ka napisal/-a:*purple* napisal/-a:O G A B N O !!!!!!!!!!!!!
Se strinjam. Najbolj gnjusno mi je ko pljuvajo kadilci. Določeni poznani primerki izpljuvajo kr zajeten kupček sline v 5 min.
jst sm tud kadilc pa ne pljuvam, pa moj fant, pa moja družba.
no ok, priznam kdaj pač pljunem, ampak če pljunem pljunem tja kamor se ne bo videlo in ne na tla folku pod noge In pljunem trikra na leto, ne pa 3642364 na dan po cesi in povsod, fuuuuuj
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Tega pr tipih ne prenašam nikakor...enostavno se mi zagab do konca.
Pa btw ogromno ljudi, ki jih poznam kadi..pa tud en ne pljuva.
Pa btw ogromno ljudi, ki jih poznam kadi..pa tud en ne pljuva.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]