Pljuvanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Enim se pač to zdi ful frajersko in pač pljuvajo (sploh kakšnim nezrelim najstnikom) pa si mislijo kdo je večji car...Ampak tak si samo mislijo realnost pa je drugačna...
Ne jaz drugač ne pljuvam sred ulice...
Ne jaz drugač ne pljuvam sred ulice...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ufff i hate that ... Najbolj mi gre na živce oz. najbolj nagravžno mi je, če tip hodi s svojo bejbo po ulici, se držita za roke in on mora prou nemarno vsako minuto pljunit ... mislm jakkk ...
Hvala bogu moj tega ne dela ... zarad mene nej pluva tm na fuzbalskem igrišču ko se podi za žogo skupi z ostalimi deci ... samo v javnosti, z mano ... pa a-a ni šans ...
Hvala bogu moj tega ne dela ... zarad mene nej pluva tm na fuzbalskem igrišču ko se podi za žogo skupi z ostalimi deci ... samo v javnosti, z mano ... pa a-a ni šans ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Hehe, tole je pa super tema!! K smo se glih zadnič s frendicami o tem menle in nam sploh ni jasn. Vrjetn res pluvajo zato kr mislijo da so frajerji? Joj, fantje so včasih tko...kok naj rečem da ne bom koga užalla ...trapasti? Pa brez zamere. Škoda sam da ni na ta post odgovoru kater od "pljuvačev" da bi nam to razložu Drgač se pa strinjam s tiasho: pluvanje je za na fuzbal plac pa čist za nikamor drgam!
*lp*
*lp*
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
imam enega kolega še iz otroštva,ki ne more brez pljuvanja, tip dobesedno non stop pluva. in to na vsakih nekaj sekund. meni gre na živce,ne že na jetra mi gre,ogabno, pa kaj čem. mogla sem se sprijaznit in ga sprejet takega
hja no ni ravno lepo da se pluva,ampak nekaterim je to način da mislijo da so težki frajerji-vsaj nekateri. me je zelo motilo pri njem da pluva danes sem se že kar navadila,da bi pa moj mož pluval bi pa verjetno znorela.
hja no ni ravno lepo da se pluva,ampak nekaterim je to način da mislijo da so težki frajerji-vsaj nekateri. me je zelo motilo pri njem da pluva danes sem se že kar navadila,da bi pa moj mož pluval bi pa verjetno znorela.
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
o fak jst uglavnm eno babo(!!) poznam k prend fanti(!!) pluva potleh...fuj pa pol še tm tiste mastiče pa se dela fino pa misle da jo bojo pol fanti mel za kej bl coolskega
all day i dream about sex-adidas
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
večina moških pljuva. fuj,. če že pluvajo naj vsaj tko da komu ni slab zravn.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jah!
Sem že razmišljal o tem,ko gledam osebke,ki pluvajo po tleh...o tem da označujejo ozemlje...morda imajo tudi fetiš da polulajo svojo deklico,da jo označijo ne vem?!
To so morda še ostanki iz kamene dobe...ali pa manj vrednostni kompleks...pojma nimam...
Po moje so ti ljudje nezadovoljni v sebi...saj pluvajo po ljubi zemljici in s tem kažejo odnos do nje in do sebe in ostalih ljudi okoli sebe...
Lep pozdrav!
Sem že razmišljal o tem,ko gledam osebke,ki pluvajo po tleh...o tem da označujejo ozemlje...morda imajo tudi fetiš da polulajo svojo deklico,da jo označijo ne vem?!
To so morda še ostanki iz kamene dobe...ali pa manj vrednostni kompleks...pojma nimam...
Po moje so ti ljudje nezadovoljni v sebi...saj pluvajo po ljubi zemljici in s tem kažejo odnos do nje in do sebe in ostalih ljudi okoli sebe...
Lep pozdrav!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
meni se zdi da to počnejo ker mislijo da so cool.....drugače mi pa gre to taaaaak na živce,,,mah
-
sOnCh|ka - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Emz... jas sem pa nekje slišala, da kajenje ful vzburja brbončice na jeziku, al neke takega, ki proizvajajo slino in potem majo tisti, ki kadijo verjetno preveč sline v ustih in pach pluvajo...samo za nekatere je to samo grda razvada...in meni je to res ful blesavo in mislim da bi se to dalo odvadit
Pa že kajenje je grda razvada...in to mene pri tipih ful moti...zdi se mi da pokvari cel njegov ugled...nevem no kak naj se izrazim!
Pa že kajenje je grda razvada...in to mene pri tipih ful moti...zdi se mi da pokvari cel njegov ugled...nevem no kak naj se izrazim!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov