Pljuvanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
samomojca napisal/-a:Mislim, koja nagravžna razvada!!! Hvala bogu, da je moj nima, ker to pa res ne prenesem, ko nekje iz globine potegne tisti......brrrr....gnusno
Bruuuuuuuh, fuj
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Kristina_21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2004
- Kraj: Maribor
Moj pljuva sam v primeru, da športava, pa še takrat se mi opraviči in mi pojasni, hvalabogu, ker tega res ne prenesem. Ne odobravam lih tega, bivšemu sm vedno težila za to.
Uživaj v novem dnevu in ga naredi za najboljšega...
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Natty napisal/-a:Ta navada nekaterih tipov mi pa prov najeda živce... kaj majo res tolk sline da morjo nonstop pljuvat na tla, al preprosto ne vejo, da je to naravnost gnjusno
ja se strinjam, da oni ne vejo, kolk je to nagravžno in se jim zdi čist normaln, tko da bljek ....
- skorpijonka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2005
fiona napisal/-a:disgasting...........
jak, ful ogabno....pa se tak fajn hrakl najprej nabere, pol pa ga ven pljune, tajega mastnega.........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk
za kozlat
joj kt da bi mi iz jezika uzela
nej se utopijo :ertrink: v svojih plunkih
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Tyra napisal/-a:Kot vecini tu, je tudi meni to nagravzno. Razumem pojav, ko imas odvecno slino in moras, ampak to se da storiti tudi zelo diskretno.
Meni je pljuvanje ogabno.
Se podpišem pod tole. Če že moraš, naredi to na diskreten način in ne tako, da se zagnusiš vsem okrog tebe.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
LyLa napisal/-a:Hehe midve z bejbiko sva ucer ob ene 3h zjutri sedele na avtobusni in jst ne-dama kot sm, pac pljunem in me je prec okregala:
What a lady!
ja, medtem ko jo je 10 minut prej tip "označu" z redbull vodko ... dobr da jo je zliu iz kozarca in da je slučajno neb plunu ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]