Plišaste igračke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Medva sva si od začetka kupvala igrače, zdj pa ne več. Zdj pa si kupva to kar rabva. Tako je npr. on dubu za rojstni dan čevle, za novo leto bundo, jst pa za novo leto pižamo. Niso glih najbol romantična darila ampak bolš kot pa da ti neki na omari stoji pa še prah moraš pol dol brisat.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Men so pa plišaste igračke ful cute in mi je seveda čist ql, če mi jih tip kupuje.
HASTA LUEGO
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Lil`Tina napisal/-a:vsaka pozornost od ljubljene osebe je lepa....vsi pa mnde nimate tolk plišastih živali doma da vam grejo na živce....
Ma pol k si hočš enkrat resno uredit stanovanje ti gre na živce in realno ni lih čist vsaka pozornost lepa, če mi kdo kup kako bedarijo, s katero nimam prav nič počet, , ok roža, k je itak nimaš dolg, ok bonboniera, k jo itak poješ ampak pliš in podobne drobnarije, taga ma najbrž vsak dost.
Ampak sto ljudi, sto čudi. jaz pliša ne maram, mam pa še vedno rada Metoyou, tuki si pa ne morm pomagat, čeprav me tud to že počas mineva.
pa pa
- Blondie
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
pjotra napisal/-a:A gre še kateri mogoče na živce, da ji fantje nosijo plišaste igrače? Men gre to full na živce. Jih ne prenesem in jih tud jaz nikdar ne nosim tipom.
Ne bi se mogla bolj strinjat! Tudi jaz sovražim te stvari, zato raje kr na začetku povem, da ne maram teh plišastih stvarc ...
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Blondie napisal/-a:pjotra napisal/-a:A gre še kateri mogoče na živce, da ji fantje nosijo plišaste igrače? Men gre to full na živce. Jih ne prenesem in jih tud jaz nikdar ne nosim tipom.
Ne bi se mogla bolj strinjat! Tudi jaz sovražim te stvari, zato raje kr na začetku povem, da ne maram teh plišastih stvarc ...
Tudi jaz jih sedaj ne maram več oz. jih sovražim.
Vendar pred nekaj leti mi je bilo full všeč in sladko, sem jih imela polno sobo. Mogoče pa je to bilo tako obdobje (pubertetniško in otročje), ki sem ga že prerasla...
Don't worry, be happy!!!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Men grejo nasplošno vsa darila, ki jih lahko brez problema kupiš v 5. mintkah BLAZNO naživce. Sploh... Brezveze.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov