Plišaste igračke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
V DM-ju majo neke pliškote, ki so taki luškani. Sam se mi zdijo lih tko malo dragi.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Sm se spomnla še enga nč kej praktičnga pliš daril(c)a.
En desc, preveč (bolestno) zalublen vame. Js u njega ne. Mi prteži lih takrat, k sm se spraulala s svojim autom na morje. Ajd, da ne bo spet kšnih izpadou in scen, se že napakirana mimgrede prpelem do parkinga, kjer me dotični kao čaka. In se prou idiotsko reži. Ko prvleče iz auta največjo baby center vrečo, iz kere gleda več k pou plišastga medveda, mi je tut jasno, zakaj. Seveda "zahtevam", da medveda lepo odpele domou in ga pridem drugič iskat. Ne.
In tko sm se mogla odpelat na morje s hjuuuuđ rjavo gmoto, sedečo na sovoznikovem zicu. Kako je zgledu prizor na semaforju sploh nočm vedet. Šašava blondinka u polimanem kinder jajc autu z glomaznim pliš medvedom za družbo u samotnih urah vožnje ...
En desc, preveč (bolestno) zalublen vame. Js u njega ne. Mi prteži lih takrat, k sm se spraulala s svojim autom na morje. Ajd, da ne bo spet kšnih izpadou in scen, se že napakirana mimgrede prpelem do parkinga, kjer me dotični kao čaka. In se prou idiotsko reži. Ko prvleče iz auta največjo baby center vrečo, iz kere gleda več k pou plišastga medveda, mi je tut jasno, zakaj. Seveda "zahtevam", da medveda lepo odpele domou in ga pridem drugič iskat. Ne.
In tko sm se mogla odpelat na morje s hjuuuuđ rjavo gmoto, sedečo na sovoznikovem zicu. Kako je zgledu prizor na semaforju sploh nočm vedet. Šašava blondinka u polimanem kinder jajc autu z glomaznim pliš medvedom za družbo u samotnih urah vožnje ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
meni so res brezveze itak ne bi bla s takim tipom, ki bi mi kupu pliš.
Moja sestrična ma 6 večjih medvedov in enega ogromnega v sob, en je med in je kao ''čebelica'', en jo ma rad, drugi objema srčke, .. Ma majhno sobo, ki si jo še deli.. in zavzamejo res full prostora. Me zanima kaj dela z njimi, ko se spreta.
Moja sestrična ma 6 večjih medvedov in enega ogromnega v sob, en je med in je kao ''čebelica'', en jo ma rad, drugi objema srčke, .. Ma majhno sobo, ki si jo še deli.. in zavzamejo res full prostora. Me zanima kaj dela z njimi, ko se spreta.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov