Plišaste igračke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
p!ka napisal/-a:*hox* napisal/-a:Js sem vedno znova vesela, ko dobim kakšnga pliškota .. Ampak zmagajo pa definitivno Me to you medvedki.
Mene kr malo pr srčku stisne, če pomislim kolko eurčkov mi leži oz. stoji na moji pisalni mizi. Sej so ful luškani ampak dragi. .. Za približno 100 € jih mam jz.
Uf.. Js jih mam približno 45. Sploh nočem računat, hehe.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Oh, js sm tud takšn otročaj, kar se pliškotov tiče ... Preprosto obožujem jih Jih imam polno sobo, seveda vse lepo zložene, da lepo zgleda Ponavadi jih dobim za darilo, bi si pa marsikdaj kakšnga tud sama kupla, sam pol bi se pa že res otročje počutla
*hox*, tole tvojo zbirko Me to you medvedkov ti pa reees zavidam! Js mam samo enega.
Všeč so mi tud Diddl & friends
*hox*, tole tvojo zbirko Me to you medvedkov ti pa reees zavidam! Js mam samo enega.
Všeč so mi tud Diddl & friends
Use your head and follow your heart.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Ojoj, jst pa v teh medvedkih vidim samo lovilce prahu. Sej so nekateri res full lepi in mehki, sam kaj ko se jih nabere in v bistvu nimaš kej delat z njimi. Jst sem jih enkrat nabrala ogromno škatlo in jih podarila vrtcu. No zadnjič sem pa dve veliki vreči zabrisala še v kanto. Pa še kr jih ima tamala polno postlo. Sam od nekaterih se ni mogla ločit.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
jst mam tud ene par teh metoyou medvedkov... fantu so full všeč tko, da mi je kupu
*okvirček za sliko
*dva medvedka na klopci s kapcami gor...ful fletna
*pa še enga k mu na majci piše i love you this much
jst sem mu pa pol enga za birthday k gor piše happy birthday pa tamali sem enga z zajčkam v rokah...
uglavnem res so qute, večino ostalih pliškotov sem že davno nazaj razdajala naokrog, te so pa tok hudi, da sem prov vesela, da sem jih dobila...
*okvirček za sliko
*dva medvedka na klopci s kapcami gor...ful fletna
*pa še enga k mu na majci piše i love you this much
jst sem mu pa pol enga za birthday k gor piše happy birthday pa tamali sem enga z zajčkam v rokah...
uglavnem res so qute, večino ostalih pliškotov sem že davno nazaj razdajala naokrog, te so pa tok hudi, da sem prov vesela, da sem jih dobila...
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Veliko vrtnic in drugih rožic sem že dobila, s katerimi dokazuje da me ma res rad.... no tudi drugače mi to dokaže...
Ja plišastega medvedka mi je pa tudi že prinesel, ga mam v avtu... Ful je lep, in zmeraj ko pogledam v ogledalo se nasmehnem, ker se spomnem nanj...
In to, da mi je kupil medvedka, me sploh ne moti, to je dokaz da te ima rad, dokazuje še na druge načine... Kaj ni to lepo, no tud jaz njemu včasih kaj kupim, kakšnega srčka, mucka... kar koli že...
Ja plišastega medvedka mi je pa tudi že prinesel, ga mam v avtu... Ful je lep, in zmeraj ko pogledam v ogledalo se nasmehnem, ker se spomnem nanj...
In to, da mi je kupil medvedka, me sploh ne moti, to je dokaz da te ima rad, dokazuje še na druge načine... Kaj ni to lepo, no tud jaz njemu včasih kaj kupim, kakšnega srčka, mucka... kar koli že...
-
Ann* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
no jz mam tud rada pliškote tko da me čiz nč nemot če kšnga dobim:)
letos sm dobla z raojsn dan res največiga medveda heh k je skor tokšn k jz in sm ga bla res toook vesela:)
te me to you medvedki so pa res dragi mam ene 3 doma ..nevem no nč lepši niso k ostali pliškoti pomoje se da najt še dost lepših p cenejših ja
letos sm dobla z raojsn dan res največiga medveda heh k je skor tokšn k jz in sm ga bla res toook vesela:)
te me to you medvedki so pa res dragi mam ene 3 doma ..nevem no nč lepši niso k ostali pliškoti pomoje se da najt še dost lepših p cenejših ja
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov