Plišaste igračke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js pa res ne maram plišastih igrač. Sam nabira se jih na kupe. Mi je to čist neizvirno darilo- ko kdo ne ve, kaj kupt, kup nekaj plišastega. Še dobr da moj nima te navade.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
prevec sem jih dobila in jih se vedno imam nekje na podstresju, ko sem bila majhna... bolje, da sedaj vec ne dobim tega...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
meni je pa moj prinesu enega ful luštnega medota Mirkota, da ga stisnem k sebi namesto njega, ko sem v lj. ima pa ta medo še ženičko Štefko, skupaj pa imata otročička Ožbeja
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz mam kr precej Me too you-jev. Neko od Mojga, ko se je slinu, da ne bom jezna neki od kolegou. Pa Moj mi je kr tko, ko sm rekla, ko so ljuni pliškoti kupu pando. Ko sva bla pa v stari Italiji mi je loviu labode in sm dobila ful lušno miško.
Ne bi pa mi blo ušeč, da bi mi za usako priložnost kupu pliškota, ker bi to pokazalo, da sm vredna samo dveh sekund, tko ko je napisala Aloha. In s tem ne bi bla zadovoljna.
Ne bi pa mi blo ušeč, da bi mi za usako priložnost kupu pliškota, ker bi to pokazalo, da sm vredna samo dveh sekund, tko ko je napisala Aloha. In s tem ne bi bla zadovoljna.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
T|gr|cA - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
yeeey jst pa obožujm pliškote...pa tko d mi ga kdo da z razlogom, d neki pomen...ne tko kr brez veze sam zato kr jih mam rada al pa kr kol. pač jst sm itq nasplošno vesela kake malenkosti, kakšnega presenečenja in podobno je pa res d jih nimam dost in za vsacga k ga mam vem kje sm ga dobila, zakaj sm ga dobila, od koga sm ga dobila
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
-
Lady_T - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 4. 2008
Nikoli nisem bila ljubitelj pliša, tud kot otrok ne. Dokler mi ni pred parimi leti prijateljica kupila za bday medota znamke russ, ki je zakon in ima edini pliš v mojem življenju to čast, da spi v moji pojstli. No, in ko je to prijateljica zvedla, sem naslednje leto dobila še plišastega kužka, ki pa je dobil svoje mesto na polici, ker prvega pač ne pozabiš nikoli
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst sm obsess s pliškoti Če jih nimam okol sto, od velkih do malih, od telebajskov, medvedkov, zajcov, psov, žiraf, levčkov, gardijov...Ni da ni
če kdo ne ve kaj kupt, samo po kšnga lepga pliškota pa bom do lufta skakala
Nevem, že od skos so mi simpatični.
zdej prov iščem helou kitiy v plišasti obliki in pa snupija, sam hudiča ni tega tukej nikjer. v splitu sem oba opazla v tistem avtomatu za pobirat pliše.
Mam pa enga samga od mojga fanta in se imenuje po njemu- PIKI
srednje velik dalmatinček, pa še laja
če kdo ne ve kaj kupt, samo po kšnga lepga pliškota pa bom do lufta skakala
Nevem, že od skos so mi simpatični.
zdej prov iščem helou kitiy v plišasti obliki in pa snupija, sam hudiča ni tega tukej nikjer. v splitu sem oba opazla v tistem avtomatu za pobirat pliše.
Mam pa enga samga od mojga fanta in se imenuje po njemu- PIKI
srednje velik dalmatinček, pa še laja
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Pliškoti so bedni! Neuporabni! Ko sm bla majhna, sm bla vedno vesela, da mi je kdo podaril kšnega pliša, ampak zdej... No way! Fant mi ni nikoli kupil pliškota, ker je za oba to neki neuporabnega in si raje kupiva kaj bolj uporabnega.
Sicer pa se vse police, polne pliškotov, samo prašijo (in s tem tudi naše mehke žvalce ). Sm pa nekako nanje navezana in ne bi dovolila, da bi mi kakršnegakoli vzeli... Ker me vsak na nekaj spominja...
Sicer pa se vse police, polne pliškotov, samo prašijo (in s tem tudi naše mehke žvalce ). Sm pa nekako nanje navezana in ne bi dovolila, da bi mi kakršnegakoli vzeli... Ker me vsak na nekaj spominja...
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Js mam tudi ful rada pliškote.Ko sem bla mlajša sem bla prou mal preveč obsedena z njimi .
Ljubi mi je kupu sam enga pliškota-ful mehkega kužija.Zdej mi je pa bedno, da bi mi jih kupoval za rojstni dan, obletnico, novo leto...ker si itak raje kupujeva kej uporabnega.
Pliškota itak dobim vsako prvo soboto v decembru, ko mamo lunapark sam čez mejo .
Ljubi mi je kupu sam enga pliškota-ful mehkega kužija.Zdej mi je pa bedno, da bi mi jih kupoval za rojstni dan, obletnico, novo leto...ker si itak raje kupujeva kej uporabnega.
Pliškota itak dobim vsako prvo soboto v decembru, ko mamo lunapark sam čez mejo .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ne maram. Ne kupujem za darila in ne želim prejeti kot darilo. Nanje gledam predvsem kot na dust-collectorje.
Obdržala sem samo kakšne 4 kot spomin, ostalo (lepo ohranjeno) sem v ogromnih 2 vrečah podarila naprej, ko so zbirali igrače za revne otroke, nekaj se jih pa praši na podstrešju.
Obdržala sem samo kakšne 4 kot spomin, ostalo (lepo ohranjeno) sem v ogromnih 2 vrečah podarila naprej, ko so zbirali igrače za revne otroke, nekaj se jih pa praši na podstrešju.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
metuljčica* napisal/-a:Ne maram. Ne kupujem za darila in ne želim prejeti kot darilo. Nanje gledam predvsem kot na dust-collectorje.
Jp, pri meni je tud tko... Ene par zelo "grdih" igrač je celo moja draga Luna zgrizla, ko je bla mlajša...
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Men so pa pliškoti, takšni in drugačni všeč... No ja, če bi jih dobila za vsak roj. dan od vsacgam, bi ne bla ravn vesela, ker bi mi prostora zmanjkal ... Je pa res, da mi je moj že nekejkrat prnesu za roj. dan oz. obletnco kkšnga lepga pliškota in ja, bla sm zadovoljna in še zdej majo posebno mesto v sobi in tud jest sem njemu podarila že kakšno plišasto žival, najbolj pa je bil navdušen nad velikoooo žirafo, ki še zdej leži/sedi na njegov postl. tko da, ne, men osebno to ne gre na živce
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov