Plišaste igračke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
uf .. mela sm jih OGROMNO zdej pa mojo postlco krasijo Piki (panda k jo mam že fuuul dougo) M00seey (plišast los, ki mi ga je lani dau moj za valentinovo) na polici je pa še ene 5 starih tistih z rižem polnjenih ki jih je škoda stran vržt 

mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jst sm tud čiiist nora na pliškote...moji majo pr men kr posebno polico na omari
..pa na pojstli jih mam tud ful..moj piki mi je reku da na pojstli kmal ne bo več placa niti zame,kaj šele zanjga

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Js sem pa čist zalublena v te lepe male plišaste stvarce.
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
pjotra napisal/-a:A gre še kateri mogoče na živce, da ji fantje nosijo plišaste igrače? Men gre to full na živce. Jih ne prenesem in jih tud jaz nikdar ne nosim tipom.
men plišaste igrače kot same po seb so mi ušeč in jih mam velik, sam ne maram da mi jih fantje prnašajo k se mi zdi to kr neki pocukran pa že tok zlajnan da kr joj

-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Js mam tut že nasplošno rada pliške... Še bolj mi je pa lepo, da mi fant kupi pliškota... Tudi on ve, da so mi všeč, zato jih večkrat dobim, iiii
Mam že polno njegovih pliškotov - od medotov do kužkov, zadnjič sm v Gardalandu dobila tut plišastega zmajčka Prezzemolo-ta (maskota Gardalanda)... In pol še vsakemu dam svoje ime pa včasih kšnega vzamem zravn, ko grema skupi na morje al pa kam...

Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eh, pliš freak, jebiga.
Rada jih mam, ne glede na to, kdo mi jih prnese, od kod mi jih prnese, zakaj mi jih prnese. Enostauno mam rada male, mehke, otroško obarvane, kjutlih živale.
Da bi mi dečko usakič, ko pride "veliki datum" prnesu pliš s taprve police prve bencinske pumpe, mi ne bi blo fino. Pa ne zarad dotičnega medota, noja, dinozaura al pa nilskega konja, ampak zato, kr sm vredna več od dveh sekund in pou njegouga časa, truda in misli.
Tut sama kdaj podarim kej kosmatga. Ampak lih tko kt usako drugo darilce, je tut ta zbran z nekim namenom, pomenom in vrednostjo (ne cenouno). In še nobenmu nism s tovrstnim "sedim u kotu in ne delam nič" dodatkom uničla ambienta, čusteu do mene in nenazadnje podobe pravega (!?) moškega.
Rada jih mam, ne glede na to, kdo mi jih prnese, od kod mi jih prnese, zakaj mi jih prnese. Enostauno mam rada male, mehke, otroško obarvane, kjutlih živale.
Da bi mi dečko usakič, ko pride "veliki datum" prnesu pliš s taprve police prve bencinske pumpe, mi ne bi blo fino. Pa ne zarad dotičnega medota, noja, dinozaura al pa nilskega konja, ampak zato, kr sm vredna več od dveh sekund in pou njegouga časa, truda in misli.
Tut sama kdaj podarim kej kosmatga. Ampak lih tko kt usako drugo darilce, je tut ta zbran z nekim namenom, pomenom in vrednostjo (ne cenouno). In še nobenmu nism s tovrstnim "sedim u kotu in ne delam nič" dodatkom uničla ambienta, čusteu do mene in nenazadnje podobe pravega (!?) moškega.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov