Plišaste igračke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jaz jih imam tudi zelo rada in tudi najbolj scufanih primerkov iz otroštva ne morem vreči v smeti ...
Vedno sem jih vesela za darilo. Seveda pa od ljudi, ki so mi blizu, ne dobivam prvega pliškota iz bencinske za 5.99€, ampak ponavadi točno vejo, kakšni so mi všeč.
In ni me sram priznati, da sem si jih kar nekaj kupila tudi sama - še ne dolgo tega. Včasih mi je kakšen tako všeč v trgovini, da si ga kar kupim.
Vedno sem jih vesela za darilo. Seveda pa od ljudi, ki so mi blizu, ne dobivam prvega pliškota iz bencinske za 5.99€, ampak ponavadi točno vejo, kakšni so mi všeč.
In ni me sram priznati, da sem si jih kar nekaj kupila tudi sama - še ne dolgo tega. Včasih mi je kakšen tako všeč v trgovini, da si ga kar kupim.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
nimam jih preveč rada, sploh če so kupljene popolnoma brez okusa. mi pa veliko pomenijo, če gre npr. za kakšno interno foro (da je tista oseba na nek način 'povezana' z določeno živaljo), ali pa če jo dobim v kakšnem težkem trenutku (npr. po operaciji).
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
*hox* napisal/-a:Js sem vedno znova vesela, ko dobim kakšnga pliškota .. Ampak zmagajo pa definitivno Me to you medvedki.
js jih enostavno obožujem pa tud za darila največkrat dobivam plišeke ker vsi vejo da jih obožujem in ne morejo zgrešit
So give me your forever.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
*hox* napisal/-a:Js sem vedno znova vesela, ko dobim kakšnga pliškota .. Ampak zmagajo pa definitivno Me to you medvedki.
Mene kr malo pr srčku stisne, če pomislim kolko eurčkov mi leži oz. stoji na moji pisalni mizi. Sej so ful luškani ampak dragi. .. Za približno 100 € jih mam jz.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
koliko pa potem stanejo ti me too you medvedki?
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
En obesk za na mobitel se mi zdi da stane okoli 7€(če se ne motim) uglaunem me to youji so dragi ko ne vem kaj pa še bedni so.
Drugače pa da ti moški prinese pliškota je res blazno smešno. Men je enga kupu za božič pa enga mi je prinesel z Grčije to je pa vse.
Drugače pa da ti moški prinese pliškota je res blazno smešno. Men je enga kupu za božič pa enga mi je prinesel z Grčije to je pa vse.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jst mam pa samo enga Me to You medvedka oziroma je obesek od res posebne osebe, k ga mam zdj na ključih avtomobila, jst pravm, da ga mam tm za srečo
Drugač pa ... na podstrešju mam par tavelkih vreč teh igrač, v sobi pa tud juhuhu tega, pa kr nimam srca, da bi jih dala stran oziroma komu, k bi jih mel. Pač so moji, vsak mi na svoj način neki pomen.
Res pa je, da sm v zadnjih dveh letih nekak "padla" v Diddl manijo in če je drugje ne dobim, si sama kupim. In ja, zdj k tole pišem, sm se spomnla, da bi blo fajn it mal v Mullerja pogledat, če majo kakšno novo Diddlino al pa Diddla, da polepša mal mojo zbirko
Drugač pa ... na podstrešju mam par tavelkih vreč teh igrač, v sobi pa tud juhuhu tega, pa kr nimam srca, da bi jih dala stran oziroma komu, k bi jih mel. Pač so moji, vsak mi na svoj način neki pomen.
Res pa je, da sm v zadnjih dveh letih nekak "padla" v Diddl manijo in če je drugje ne dobim, si sama kupim. In ja, zdj k tole pišem, sm se spomnla, da bi blo fajn it mal v Mullerja pogledat, če majo kakšno novo Diddlino al pa Diddla, da polepša mal mojo zbirko
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Me to you medvedki so definitivno predragi... en približno 30 cm velik medvedek je stal 40 evrov... me je kar zvilo. Sem vidla lepše medvedke za dosti manj denarja... res ne vem zakaj so me to you-ji tako popularni.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov