Plišaste igračke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz mam pa vsak darilo rada od lubija.
Plišastih igrač sem pa ful vesela... Še najbolj pa če so ful cute, originalne ali zanimive. Če niso po mojem okusu, pol pa niti nisem tok vesela...
Plišastih igrač sem pa ful vesela... Še najbolj pa če so ful cute, originalne ali zanimive. Če niso po mojem okusu, pol pa niti nisem tok vesela...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Vsi moji pliškoti so iz obdobja srednje šole, nekje do 20. leta in čist za vsakega vem, kdaj in od koga sem ga dobila, tako da sem kar navezana nanje, saj jih tud ni več kot 15.
Ene imam še celo iz otroštva, ti so mi še poseben spomin..
Tud če bi zdej kakšnega dobila, bi ga bila prav vesela.
Ne morem pa videt tega, da imajo nekateri zadnjo polico v avtu polno igrač, da skoraj ven ne vidijo..
Ene imam še celo iz otroštva, ti so mi še poseben spomin..
Tud če bi zdej kakšnega dobila, bi ga bila prav vesela.
Ne morem pa videt tega, da imajo nekateri zadnjo polico v avtu polno igrač, da skoraj ven ne vidijo..
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Men so pa fajn plisaste igrace. Roze mam pa se rajs Sam men moj fant se nikol ni kupu plisaste igrace. Pa sva ze dost dolg skupi. Navadn. Usen mi je, ce mi kup plisasto igraco al pa ce mi jo ne. Nasploh mi je vseen, ce mi kej kup al pa ce mi nc ne kup. Kokr hoce... sam, ce mi pa kej kup pa hocm da je iz srca!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
heh, spomnim se, ko sem šla na faks v Lj in sem nesla v stanovanje tud enga medkota od kolega.
ko je moj fant to vidu, je ratal kar malo ljubosumen in kmalu sem dobila od njega tud eno živalco, seveda večjo in celo z napisom rekoč:" Na, da nauš od unga medota imela pr seb!"
Kok je bilo smešno..nikoli ne bom pozabila.
ko je moj fant to vidu, je ratal kar malo ljubosumen in kmalu sem dobila od njega tud eno živalco, seveda večjo in celo z napisom rekoč:" Na, da nauš od unga medota imela pr seb!"
Kok je bilo smešno..nikoli ne bom pozabila.
- ingicaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: ljubljana
:knuddel: jaz imam celo zbirko plišastih igračk,ker sem jih dobila od (fanta,sestre,prijateljic itd) imam jih okoli 40 komadov edino enega medvedka imam k je ful velik pa sem ga dobila v lunaparku od šefa ker sem delala pa za rojstni dan sem dobila zopet ful veliko teh plišastih igrač imam jih toliko da nevem več kam naj jih dam
- Black Kitty
Jst mam pa že fuuul velik plišastih igračk .
Najljubši mi je pa pesek, ki sem ga dobila od mojga za 1 mesec in od takrat naprej vsako noč spi z mano
Najljubši mi je pa pesek, ki sem ga dobila od mojga za 1 mesec in od takrat naprej vsako noč spi z mano
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
ne, nikol nism dobila medvedka! za najno prvo skupno valentinovo sm dobila enga plišaztga losa (najna fora) potem sm dubla enkrat eno smešno žvalco k sploh nevem kaj je, k ma tisto na vrvici da se lahko prilepi na šipo... pa mi visi na hladilniku paaa ko sm bla bolana, mi je prinesu enga tacga iiiibeeer luštkanga leučka k fuuul žalostno gleda s takimi velikimi učkami <- neki tacga anyway.. same originalne in ful lepe pliške!
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
*Mucy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2006
men so pa plisaste stvarce took cutee sam kakih roz pa ne prenasam...al pa kakih prevec dragocenih stvari prehitr...tak k moji kolegici..k ji je tip po parih mescih kupu verizico za 40k..nwem no..sam js sm bol pristasica takih cutee malenkosti
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
tut js spadam pod oboževalke plišastih zadevic... Jih mam že en kup in ko bom velka bojo mele svojo sobo.
Zadnjič spremenil jeanitte, dne 31. Mar. 2007 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
...if there are roses, they will blossom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov