Plišaste igračke

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SexyAngel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SexyAngel » 10. Jun. 2005 9:19

Ej punce - tole sicer ni glih odgovor na izhodiščno vprašanje sam ma pa veze s pliški, tko da bom kr sm namalala. A bi kera slučajno vedla, kje bi se dal dobit plišastega pingvinčka (v Ljubljani)?
skorpijončica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2005
Kraj: AMSTRDAM

Neprebrana objavaNapisal/-a skorpijončica » 16. Jun. 2005 20:10

Ne dolgo nazaj sem dobila tako prikupnega pliskota.......bil je darilo za v avto,ki sem ga kupila......za srecno voznjo!!!

Pa se barvo je zadel,prou pase k prevlekam :blume:
Zivljenje je lepo!
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Enschede » 16. Jun. 2005 20:12

SexyAngel napisal/-a:Ej punce - tole sicer ni glih odgovor na izhodiščno vprašanje sam ma pa veze s pliški, tko da bom kr sm namalala. A bi kera slučajno vedla, kje bi se dal dobit plišastega pingvinčka (v Ljubljani)?

A si pogledala v Arielu (btc)?
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
Uporabniški avatar
roxy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a roxy* » 16. Jun. 2005 20:17

Jaz tud nism lih nora na te plišaste živalce, ampak če bi mi fant prnesu kakega srčkanega zajčka, bi gotovo bla vesela.
Uporabniški avatar
me2u
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me2u » 13. Feb. 2006 20:57

aaaaaaaaaaaaaa .. jst pa obozujem plisijeee .. ko so tk meehkii .. pa jih lahko stiskaas k seebi .. pa objemaaas :):) aahhh .. ful prijetno .. se posebej kjut so mi me to you-ji :D
Trying to be something experimental.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Feb. 2006 21:47

pjotra napisal/-a:A gre še kateri mogoče na živce, da ji fantje nosijo plišaste igrače? Men gre to full na živce. Jih ne prenesem in jih tud jaz nikdar ne nosim tipom.

ooooo jest obožujem plišaste igračke.........mi je najbolš darilo če mi to kupi....polno sobo ih mam.........jeejj :D :D :D :blume: :teddy:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 14. Feb. 2006 9:59

Nisem neki oh in sploh navdušena nad pliškoti tko, da bi jih mela po celi sobi sam nekaterim se pa res nemoreš upret Slika ... sam, da bi pa zdej za vsako obletnico, praznik, roj.dan to dobivala pa ne :nein:

Od lubija sm do zdej dobla sam enga ful mehkega medija kot zahvalo k sm neki ful lepga zanjga nardila. Mi je pa bolj glupo, da bi jest tipu kupovala pliškote :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 14. Feb. 2006 10:26

Js sm pa ful zbircna :P sam uni k so lepi (men niso usi lepi), so u redu, pa se to ce mi prnese enga pa pol mogoce se enga. Vec pa ne, k jih nimam kam dat in se pol sam prasijo :roll: Pa roz u bistvu tut ne maram, razen soncnic, te so mi edine lepe.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 14. Feb. 2006 16:13

jz jih mam tud rada, ker mi ksnga tko lepo iz pozornosti da, pa iz srca...

velikrat ksnga mejhnga medija dobim, pa mi ni nikol odvec...

pa to ne pomen da mi skos sam plis nos...

to mi da kr tko ucas... pride po mene v solo npr., pa me na sedezu ksn mejhn medi caka, pa na unmu listku gor napisan ljubim te...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 14. Feb. 2006 17:13

SexyAngel napisal/-a:Ej punce - tole sicer ni glih odgovor na izhodiščno vprašanje sam ma pa veze s pliški, tko da bom kr sm namalala. A bi kera slučajno vedla, kje bi se dal dobit plišastega pingvinčka (v Ljubljani)?

To bi mogu pa skor zihr Michael vedt :D

Zdej sm mela en preblisk, k sm tole od Lally prebrala.. Poleti sta mela dva modela tko uzadi v avtu 2 medeka plišasta, pa tko vsazga na svojem zicu prvezana.. :D Pa prvezana zato, da ni blo treba kazni plačat :) Ful je sweet zgledal..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 14. Feb. 2006 20:30

meni je tudi všeč pliš... sem ful vesela ko dobim kaj za RD, včasih si pa kar sama kaj kupim :)

drugim pa gledam da nene ravno pretiravam... recimo že res da sem kateri kolegici kupl aplišeka, ampak nisem pa naslednje leto opet plišeka kupla..

aja pa ko izbiram kaj bi kupla ponavadi gledam na leta, pa tudi na to kaj majo tiste osebe rade...

no jaz mam doma en kuuuup plišekov... pa še vedno prihajajo :)
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 14. Feb. 2006 20:58

men se zdijo plisaste zverine mal prevec kicaste pa osladne. nimam kej z njimi delat.

sej mi jih moj (na sreco) itak ne nosi... :D
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 14. Feb. 2006 21:02

Jaz jih pa mam tok zlo rada....Men so res všeč in jih mam polno doma.Tak da sem jih mogla v sobe od domačih odnest ker v moji sobi ni več placa...Pa še vedno jih z velikim veseljem sprejemam.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Feb. 2006 22:01

CorfuGirl napisal/-a:Jaz jih pa mam tok zlo rada....Men so res všeč in jih mam polno doma.Tak da sem jih mogla v sobe od domačih odnest ker v moji sobi ni več placa...Pa še vedno jih z velikim veseljem sprejemam.

hvala bogu saj ena k so ji isto ušeč pliškoti......... :D :D jst jih tud sprejemam že celo življenje in jih mam polno sobo pa še povsod v stanovanju so.............. :D
sonček=)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2006
Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...

Neprebrana objavaNapisal/-a sonček=) » 15. Feb. 2006 13:33

jest ssem pa ful vesela če mi fant prnese pliškota. boljš mi je in tut jest jih vedno podarjam. to je neki najbolj kjut na svetu. boljš kok da ti prnese uhane al pa kaki podobn kič k ga vedno zgubim. :wink:
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov