Plešavost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Mene bi moja plešavost motila (stvar mi je dejansko grda). Ob prvih znakih, vkolikor bodo, se v tem primeru pobrijem na balin.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
Pontifex Maximus napisal/-a:Mene bi moja plešavost motila (stvar mi je dejansko grda). Ob prvih znakih, vkolikor bodo, se v tem primeru pobrijem na balin.
S tem ne boš nič dosegel, razen tega, da bo vidnih še manj las
Tudi če ti je stvar grda, jo boš moral sprejeti.
-
*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:Mene bi moja plešavost motila (stvar mi je dejansko grda). Ob prvih znakih, vkolikor bodo, se v tem primeru pobrijem na balin.
Mislil sem plešavost v stilu
česa takega, in takega...To je res grdo. Zato sem raje v stilu npr. kakega Brucea Willisa ali Fabiena Bartheza
-
Pontifex Maximus napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:Mene bi moja plešavost motila (stvar mi je dejansko grda). Ob prvih znakih, vkolikor bodo, se v tem primeru pobrijem na balin.
česa takega, in takega...To je res grdo. Zato sem raje v stilu npr. kakega Brucea Willisa ali Fabiena Bartheza
Če ti je moški simpatičen, ti je simpatičen s plešo ali brez
-
*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:Mene bi moja plešavost motila (stvar mi je dejansko grda). Ob prvih znakih, vkolikor bodo, se v tem primeru pobrijem na balin.
Dobr, jaz osebno sam sebi ne bi bil simpatičen s plešo. Skinhead - much better.
-
Pontifex Maximus napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:Mene bi moja plešavost motila (stvar mi je dejansko grda). Ob prvih znakih, vkolikor bodo, se v tem primeru pobrijem na balin.
Dobr, jaz osebno sam sebi ne bi bil simpatičen s plešo. Skinhead - much better.
Boš moral biti najprej sebi simpatičen in všeč, da boš lahko še komu drugemu
-
*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:Zakaj?
Zato, ker boš negativno vplival na to stem, ko si sam ne boš všeč, in boš menil, da si grd.
Saj zato bi se pa po celi glavi pobril, če bi videl, da ratujem plešast, ker se mi zdi to lepše, kot plešavost.
-
Pontifex Maximus napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:Zakaj?
Zato, ker boš negativno vplival na to stem, ko si sam ne boš všeč, in boš menil, da si grd.
Saj zato bi se pa po celi glavi pobril, če bi videl, da ratujem plešast, ker se mi zdi to lepše, kot plešavost.
No, če si boš tako všeč, ok.
Ampak še vedno se bo vedelo, da imaš plešo
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Pri nas v družini tudi ni plešavosti, od mojega oče pa ima tudi še vedno zelo goste lase. Moj se pa vseeno ''panično boji'', da bi bil nekoč plešast.
A katera ve, po kom se plešavost deduje? Nekje sem slišala, da naj bi moški neke gene povezane s tem dedoval po materinem očetu (?) in ne svojem, pa ne vem, če je to bullshit ali je dejansko kaj na tem.
A katera ve, po kom se plešavost deduje? Nekje sem slišala, da naj bi moški neke gene povezane s tem dedoval po materinem očetu (?) in ne svojem, pa ne vem, če je to bullshit ali je dejansko kaj na tem.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
*lilica* napisal/-a:Če ti je moški simpatičen, ti je simpatičen s plešo ali brez
To pa sploh ni res. Nekateri so ti lahko všeč predvsem zaradi las oz. nečesa.. no meni so lasje zelo pomembni in me plešast moški odbija, pa je lahko nevemkaj.... nekako jih res raje vidim s kapo ali pa čim.... bojim pa se.. da bi mi ko bi določenega osebka videla brez kape, vse dol padlo.. kakorkoli že
kar se pa tiče dedovanja.. se mi zdi, da so ženske prenašalke in da tega ne dobiš po očetu. pobrskajte malo
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
lubi ma mal pleše pa je zamene najpopolnejši, najboljši, naj naj naj tip na svetu... in ljubim ga noro noro pa mi je čist vseeno za to, če ma tistih par laskov manj...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov