Plešavost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
mojemu se malo redcijo, ampak po mojem zaradi stresa na delovnem mestu... res je bogi, vsak dan ga raztrgajo.
Sem ze razmisljala o tem, ce bi postal plesast, no takole je: raje vidim, da ima laseke, ker ima lepe, zarad plese se pa ne bi prevec sekirala... ga imam rada in raje brez, ce pa z pa tud vredu...me ne bo nic manj...
Sem ze razmisljala o tem, ce bi postal plesast, no takole je: raje vidim, da ima laseke, ker ima lepe, zarad plese se pa ne bi prevec sekirala... ga imam rada in raje brez, ce pa z pa tud vredu...me ne bo nic manj...
- tajda
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2004
Jaz pa mislim da pri mojmu ni panike glede pleše, ker je dost starejši od mene in mislim, da če do zdej ni blo znakov, da jih tudi ne bo. V primeru pa da bi bil enkrat plešast pa mislim da zaradi tega tudi ne bi blo kakšnih drastičnih sprememb v najini zvezi. Moja mami prav:"vazn je kaj ma v glavi ne pa na njej."
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
fiona napisal/-a:... zarad plese se pa ne bi prevec sekirala... ga imam rada in raje brez, ce pa z pa tud vredu...me ne bo nic manj...
Take punce imamo radi!
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Moj je pa še premlad za plešo... jih ma komi 18 (no ja sej jst tut nč več) Se pa ne bom nc sekirala, če jo bo kdaj mel... čeprov ma zdej zlo zlo goste lase in mislm d je še dolg ne bo mel
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
ne nič se mu ne pozna
drgač me pa pomoje ne bo motilo
mam pa kolega ki je bil pri 18 že fejs plešast, tko da tuki ni nobene spodnje meje
drgač me pa pomoje ne bo motilo
mam pa kolega ki je bil pri 18 že fejs plešast, tko da tuki ni nobene spodnje meje
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- bambi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2004
hvala bogu moj ima dobre gene po očetu,ker njegov oče ni nič kaj plešast, pri svojih 58 letih!! res ima zelo goste in močne lase (tip), tako da se s tem ne obremenjujem(zaenkrat!!)
če pa bi že bil podvržen temu(ali pa še mogoče bo) bi pa verjetno predlagala, da bi se pobril, ni treba ravno na nulo, ampak tako, čist na kratko,to bi predlagala v takem primeru, če bi bil res zelo plešast, ker tisto ko vidiš ko si potem tiste lase ki jih imajo postrani češejo, mi je res malo hecno,drugače pa tista mala plešavost pa niti ni tako opazna.
če pa bi že bil podvržen temu(ali pa še mogoče bo) bi pa verjetno predlagala, da bi se pobril, ni treba ravno na nulo, ampak tako, čist na kratko,to bi predlagala v takem primeru, če bi bil res zelo plešast, ker tisto ko vidiš ko si potem tiste lase ki jih imajo postrani češejo, mi je res malo hecno,drugače pa tista mala plešavost pa niti ni tako opazna.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Moj ma pa že mal pleše, pa nič zato.
Če je pleša, je pač pleša, taka je narava, mi pa je v redu, če imajo potem fantje in moški lepo "pristrižene" lase, da nimajo predolge .
Lep pozdrav!
Če je pleša, je pač pleša, taka je narava, mi pa je v redu, če imajo potem fantje in moški lepo "pristrižene" lase, da nimajo predolge .
Lep pozdrav!
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
moj se tut nima plese, pa tut mislim da je se kmalu ne bo imel saj ma goste lase...pa tut ce pogledam njegovega oceta pri 50ih..ne ne moj se dolgo ne bo plesast me pa nebi motlo tut ce bi bil..saj se da tut kaj glede tega nardit al ne?bi pac mel ful kratko frizurco pa se sploh ne bi vidlo da je plesast
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
aleksa napisal/-a:1.plešasvost moški podeduje od materinega očeta (tko da njihovi očetje nimajo preveč pr tem)
khm, to je pa zelo zanimiva informacija, nism vedla...sem tud jst mislila, da je to po očetu, pa se mi je nekak čudn zdel k fotr ni bil nč plešast
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov