Plešavost
mojemu se malo redcijo, ampak po mojem zaradi stresa na delovnem mestu... res je bogi, vsak dan ga raztrgajo.
Sem ze razmisljala o tem, ce bi postal plesast, no takole je: raje vidim, da ima laseke, ker ima lepe, zarad plese se pa ne bi prevec sekirala... ga imam rada in raje brez, ce pa z pa tud vredu...me ne bo nic manj...
Sem ze razmisljala o tem, ce bi postal plesast, no takole je: raje vidim, da ima laseke, ker ima lepe, zarad plese se pa ne bi prevec sekirala... ga imam rada in raje brez, ce pa z pa tud vredu...me ne bo nic manj...
Jaz pa mislim da pri mojmu ni panike glede pleše, ker je dost starejši od mene in mislim, da če do zdej ni blo znakov, da jih tudi ne bo. V primeru pa da bi bil enkrat plešast pa mislim da zaradi tega tudi ne bi blo kakšnih drastičnih sprememb v najini zvezi. Moja mami prav:"vazn je kaj ma v glavi ne pa na njej." 

fiona napisal/-a:... zarad plese se pa ne bi prevec sekirala... ga imam rada in raje brez, ce pa z pa tud vredu...me ne bo nic manj...
Take punce imamo radi!

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
hvala bogu moj ima dobre gene po očetu,ker njegov oče ni nič kaj plešast, pri svojih 58 letih!!
res ima zelo goste in močne lase (tip), tako da se s tem ne obremenjujem(zaenkrat!!)
če pa bi že bil podvržen temu(ali pa še mogoče bo) bi pa verjetno predlagala, da bi se pobril, ni treba ravno na nulo, ampak tako, čist na kratko,to bi predlagala v takem primeru, če bi bil res zelo plešast, ker tisto ko vidiš ko si potem tiste lase ki jih imajo postrani češejo, mi je res malo hecno,drugače pa tista mala plešavost pa niti ni tako opazna.

če pa bi že bil podvržen temu(ali pa še mogoče bo) bi pa verjetno predlagala, da bi se pobril, ni treba ravno na nulo, ampak tako, čist na kratko,to bi predlagala v takem primeru, če bi bil res zelo plešast, ker tisto ko vidiš ko si potem tiste lase ki jih imajo postrani češejo, mi je res malo hecno,drugače pa tista mala plešavost pa niti ni tako opazna.
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
moj se tut nima plese, pa tut mislim da je se kmalu ne bo imel saj ma goste lase...pa tut ce pogledam njegovega oceta pri 50ih..ne ne moj se dolgo ne bo plesast
me pa nebi motlo tut ce bi bil..saj se da tut kaj glede tega nardit al ne?bi pac mel ful kratko frizurco pa se sploh ne bi vidlo da je plesast

Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.