Plešavost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Tale He Shou Wu sem tudi jaz gledala pred časom v raznih bio trgovinah, naj bi bil na splošno koristen za lase, kožo itd... ampak se potem nisem odločila za nakup, ker ima baje lahko kar nekaj stranskih učinkov (http://www.webmd.com/vitamins-supplemen ... name=fo-ti )... no, je res, da so skoraj pri vsaki stvari možni stranski učinki (in da verjetno obstaja neka regulacija pri prodaji teh praškov in zvarkov), ampak ker me že itak hormoni zafrkavajo, raje ne tvegam
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
se nisem spustil v raziskovanje, ampak na prvi pogled se mi zdi da je to navadno nategovanje, tako kot vse tablete in bližnjice za hujšanje/rast mišic itd.. idealno za današnjo populacijo ki je pri vseh stvareh neučakana in raje sanjari in naivno verjame kot da sprejema realnost (kaj šele da bi se kdo moral potrudit za nek rezultat, to je sploh no-go)
mogoče bojo enkrat iznašli pravo legit stvar proti izpadanju las.
mogoče bojo enkrat iznašli pravo legit stvar proti izpadanju las.
hej norci
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jah, odvisno od vzroka izpadanja...
Meni recimo je nenormalno pomagalo kokosovo olje. Po prvem nanosu sem po cesanju imela 90% manj las na krtaci. Prej sem sla z roko skoz lase in mi je vsakic ostal sop las v roki Kaj je bil vzrok temu, pa ne vem tocno.
Meni recimo je nenormalno pomagalo kokosovo olje. Po prvem nanosu sem po cesanju imela 90% manj las na krtaci. Prej sem sla z roko skoz lase in mi je vsakic ostal sop las v roki Kaj je bil vzrok temu, pa ne vem tocno.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Iskreno priznam da se mi moški ki imajo slabe lase, ali plešavost smilijo.
Imam prijatelje ki imajo že pri 25ih pristajalno stezo, in so čisto depresivni zaradi tega.
Imam prijatelje ki imajo že pri 25ih pristajalno stezo, in so čisto depresivni zaradi tega.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
hmmm jz pa pa lahko takoj naštejem tri ultra hude tipe, ki so plešasti, ampak so se pač zabrili, tako da niti ne razmišljaš o tem da v bistvu plešasti.
Se mi zdi da imajo 'pleškoti' ful lep obraz. V glavnem z veseljem bi se s katerim od njih bolj zbližala, pa imam zelo rada moške z lasmi.
Se mi zdi da imajo 'pleškoti' ful lep obraz. V glavnem z veseljem bi se s katerim od njih bolj zbližala, pa imam zelo rada moške z lasmi.
- DaniZ
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2016
Glede teme plešavost sem našel po iskanju v Googlu ta zanimivi članek, kjer so prikazani rezultati presaditev las po posegu.
http://www.scalp-aesthetics.si/presaditev-las/
Zelo zanimivo branje in slike.
http://www.scalp-aesthetics.si/presaditev-las/
Zelo zanimivo branje in slike.
-
Ljubljancek - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2016
S čim se borite proti plešavosti? Uporabljate kake šampone al se obrijete na nulo?
Zanima me, če je že kdo preizkusil s presaditvijo las pri slovenskem ponudniku, kakšne so izkušnje skozi čas? Ali lasje tam dejansko rastejo, ali jih je potrebno dolgoročno hranit s kakšnim hranljivim šamponom ali podobno da ne usahnejo? Razmišljam o tem že dlje časa. Hvala.
Zanima me, če je že kdo preizkusil s presaditvijo las pri slovenskem ponudniku, kakšne so izkušnje skozi čas? Ali lasje tam dejansko rastejo, ali jih je potrebno dolgoročno hranit s kakšnim hranljivim šamponom ali podobno da ne usahnejo? Razmišljam o tem že dlje časa. Hvala.
Get your hair back or your money back! http://www.hairback.eu
- PrincEdward
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2015
Meni je pomagal serum, v šamponih ne vidim nekega smisla, ker niso dovolj dolgo na lasišču, da bi lahko kaj naredili. Mogoče se motim. Prej sem tudi jaz razmišljal o presaditvi, veliko sem prebral na forumu slo-tech in na hrvaških forumih, kjer več pišejo o tem. Pri nas je še vedno bav-bav.
Zaenkrat sem še na Lux-Factorju in opažam dobre rezultate. Lasje so gostejši in izpadanje se je umirilo, tako da zaenkrat ne razmišljam o presaditvi več.- Upam, da tako ostane.
Zaenkrat sem še na Lux-Factorju in opažam dobre rezultate. Lasje so gostejši in izpadanje se je umirilo, tako da zaenkrat ne razmišljam o presaditvi več.- Upam, da tako ostane.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Če se ti dela pleša, pobrij, in te boli k.
To je enako kot z brado, če imaš slabo brado, je ne imeti!
To je enako kot z brado, če imaš slabo brado, je ne imeti!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- PrincEdward
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2015
Marsikaj je dednega in tega ne sprejmemo kar tako. Tudi kosmatim ženskam bi lahko rekli, da je to dedno in da naj se ne trudijo z depilacijo, ampak rajši sprejmejo dejstvo.
Strinjam se sicer, da plešavost ni vredna frustracije in celo depresije pri nekaterih moških. To je res, ampak če najdeš nekaj kar deluje in opaziš rezultate, se, mi ne zdi nič narobe da pri tem vztrajaš. Tako pod črto jaz dam rajši € za npr. luxfactor kot klince za neprestano britje, seveda ob misli da mi pobrita glava sploh ne pristaja. Na koncu je itak pomembno samo to da ti nek izdelek ali odločitev ustreza in da si zadovoljen.
Strinjam se sicer, da plešavost ni vredna frustracije in celo depresije pri nekaterih moških. To je res, ampak če najdeš nekaj kar deluje in opaziš rezultate, se, mi ne zdi nič narobe da pri tem vztrajaš. Tako pod črto jaz dam rajši € za npr. luxfactor kot klince za neprestano britje, seveda ob misli da mi pobrita glava sploh ne pristaja. Na koncu je itak pomembno samo to da ti nek izdelek ali odločitev ustreza in da si zadovoljen.
-
Helena123 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2014
A lahko tudi ženske uporabljajo izdelke proti plešavosti,... ki so drugače za moške. Tako proti izpadanju las, meni se vedno pozna, ko se letni časi menjajo... puščam za sabo cele šope las. Pa me zanima če lahko kar mojem ukradem malo spreja. Poguglala sem "plešavost ženska sprej" in mi vrže samo luxfactor, a ma kdo izkušnjo s tem?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov