Pegice na moškem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Elven Lied - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
mojga prjatla zanima a je kul če majo tipi pegice, men se zdijo take luškane, ne moteče, kaj pa vam?
Hudič v vsem svojem tulu
nima puščice, ki bi ranila
srce bolj kakor sladek glas.
Byron
nima puščice, ki bi ranila
srce bolj kakor sladek glas.
Byron
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, ja men čist kul zgleda..
Bratec ma pegice, pa zdej sm enga blonđija spoznala za nov let, pa ma mal pegic, pa je tut čist simpatičen, tko da kar se mene tiče, ni s pegicami nič narobe.. Znajo človeka prov simpatičnega narest..
Bratec ma pegice, pa zdej sm enga blonđija spoznala za nov let, pa ma mal pegic, pa je tut čist simpatičen, tko da kar se mene tiče, ni s pegicami nič narobe.. Znajo človeka prov simpatičnega narest..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Moj ma pegice in so mi tud všeč fantje s pegicami.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Čist odvisno kakšen je tip in kako na njem pegice stojijo. Lahko pa prlimaš fotko od prjatla, pa ti povemo.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
en tip, k se zadne časa mal lepš gledama( ), ma tud pegice, pa je tko sladek....mmmm....
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
x_nika_x - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 5. 2005
- Kraj: Domžale
Bageera napisal/-a:Na drugih me ne motijo, sam moje pege mi grejo pa tok na živce da bi si jih takoj odstranla, če bi se dalo
ja enako....no sam zdej sn se že bl sprjaznla
Če jočeš, ker je iz tvojega življenja izginilo sonce, ti solze preprečujejo, da bi videl zvezde...
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Bolj padam na temne tipe, ti pa ponavad nimajo pegic...sm pa mela 2 tipa z pegicami in morm priznat, d mi je to blo ful všeč na njima! Oba sta jih mela v meji normale in je blo čist sweet!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov