Partnerstvo in prijateljstvo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 07. Nov. 2008 20:39

Par ta bolših sm spoznala še isti večer, kr sm pač pršla h njemu na morje, ta bolš prjatlco (in njenga fanta) hmal za tem, ko sva pr njemu na terasi nardila koruza evening, ostali so prhajal sprot.

Z usemi se zastopm, letos na morju sm določene še mal bl spoznala (čeprou je meu on pred tem neko fiksno idejo, da jih ne sprejemam, saj ne tko, kt bi jih, po njegovo, lahko ... ne vem, zakaj :? ), upam si trdit, da sm tut jst njim ušeč.

On mojih praktično ne pozna, kr nimam klape, ampak kolege iz useh vetrou, s kerimi se dobivam več al mnj posamezno, z ene parimi smo se srečal, to je pa nekak to.

Da pa bi me dalši cajt skrivu pred kolegi al pa družbo, prznam, mi ne bi blo fino, predusm bi me žru razlog za to. Sm komunikatiuna, simpatična, ne delam scen (hja, ene pač jih) in se znam prlagodit. Zato bi kot razlog najprej pomisnla na to, da najine zveze ne jemlje resno, mu je z mano u redu, ampak ne tok, da bi me spustu u svoj življenje (ki uključuje družino, prjatle, hobije, ...). Sam za preganjanje doukčasa pa js pač nism.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov