Partner in prihodnost, skupna prihodnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Na rabiš še enkrat razlagat. Skratka najprej se s tipom pogovor, oziroma se za to odločta ko bosta oba pripravljena za to. Če imaš pa takšno željo it svoje, pač enostavno greš. Če njemu ni, pač ni. Skratka, me ti tu ne mormo nič kaj velik pomagat. Sama se boš morala pač odločit ali greš sama na svoje, al pa enostavno še potrpiš, ter počakaš, dokler ne bo tip pripravljen na ta korak.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
kdo se razburja? Samo povedle smo ti kako me mislimo.Mogoče si malce preobčutljiva, ko ti nekdo pove nekaj takega, kar dejansko nočeš slišat. Glavn, da si dojela kaj in kako se boš odločila.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
- MsN
TOM-Lady napisal/-a:kdo se razburja? Samo povedle smo ti kako me mislimo.Mogoče si malce preobčutljiva, ko ti nekdo pove nekaj takega, kar dejansko nočeš slišat. Glavn, da si dojela kaj in kako se boš odločila.
Tole postaja vzorec na forumih ... Ne vem, čemu sploh sprašujete, če imate tako ali tako izdelan želene odgovor. Zricitirajte ga sami sebi na glas in problemov bo konec
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Naj odgovorim na prvotno vprašanje:
Jz sm čisto prepričana, da moj fant zna z denarjem, kar je že večkrat dokazal, tako da teh skrbi nimam. Ne glede na to koliko denarja bo, ga zna lepo obračat. Itak pa ne bi mogla dovolit, da bi me on preživlju, če res ne bi bila to zadnja možnost, saj hočem tudi sama kaj prispevati v gospodinjstvo.
Jz sm čisto prepričana, da moj fant zna z denarjem, kar je že večkrat dokazal, tako da teh skrbi nimam. Ne glede na to koliko denarja bo, ga zna lepo obračat. Itak pa ne bi mogla dovolit, da bi me on preživlju, če res ne bi bila to zadnja možnost, saj hočem tudi sama kaj prispevati v gospodinjstvo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov