Partner in prihodnost, skupna prihodnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Z mojim dragim se v prihodnosti vidim kot zelo srečen par. Je moj sanjski moški, vedno sem sanjala o takšnem moškem (tako karakterno kot vizualno, pač v vseh pogledih). On sam mi brezkrbnega življenja ne bo zagovotil. Skupaj ga bova zgradila! Delila si bova vse: finance, skrb za dom in družino, probleme, težave in vse kar sodi poleg. Definitivno je oseba, ki bo v življenju znal poskrbeti zase in za svoje najbližje in ničesar ne bo prepustil naključju.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
če bova ostala skupaj razmišljam jaz tako: če si midva z dokončanim faksom (no jaz grem zdaj an faks, ampak ga imam namen končat), no torej če si midva v živlenju ne bi mogla postavit ene bajte, pol si je nihče ne bo mogel. Tako pa zadeve v državi ne morejo laufat.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
midva če bova ostala skupaj, bi blo zlo fajn, če bi odprla en podjetje, pa si stanovanje uredila, tko počaaaas, pa umes zj med faxom bi mogla ful šparat da bi nama to ratal, k itak js hočm otročka čimprej ko bo možn. se prav čez ene 4-5 let, tolk da mava vsaj fax oba narjen, pa službo.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
[/quote]Sweet Princess napisal/-a:Zanima me predvsem ali mislite da vam bo lahko fant s katerim hodite v prihodnosti zagotovil brezskrbno zivljenje??
Da mi bo on zagotovil brezskrbno življenje? Nikoli in nikdar. U lajfu ni nikomur z rožcami postlano, usak ma svoje težavice, težave...usaj jst ne živim med oblaki. V prvi vrsti je pomembno, da si bom sama znala zagotoviti DOBRO življenje in šele potem da si bova skupaj ustvarila skupno - z upanjem da dobro - življenje. To pa da bi od njega pričakovala da me bo preskrbel - ni šans. To da me bo osrečil - seveda, popolnoma.
Dobro povedano.
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
srčica* napisal/-a:če bova ostala skupaj razmišljam jaz tako: če si midva z dokončanim faksom (no jaz grem zdaj an faks, ampak ga imam namen končat), no torej če si midva v živlenju ne bi mogla postavit ene bajte, pol si je nihče ne bo mogel. Tako pa zadeve v državi ne morejo laufat.
Sanjaj, oz. super, če vama bo uspelo. Midva imava (jaz magisterij, ona fax) pa nama še za stanovanje ne rata skupaj spravit s kreditom seveda. Toliko je enih stroškov, ko začne človek sam zase skrbeti, da verjeti ne moreš. Dobri so bili naši starši.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
^^ja, jst sm tud takega mnenja...
berem v več temah, kako 18- in 20-letnice vidijo prihodnost:
pri 23-24 končaš faks in s tem avtomatsko povežejo dejstvo, da maš že dobro službo in stanovanje, tko da pol najkasnej v 2 letih imaš pa že najmanj enega otroka.
V realnosti je potem tako, da so zelo redki, ki dobijo službo takoj, le-ta je ponavadi na začetku nekaj časa le za določen čas, o lastniškem stanovanju pa tu niti ne bom izgubljala besed, ker to je šele projekt

berem v več temah, kako 18- in 20-letnice vidijo prihodnost:
pri 23-24 končaš faks in s tem avtomatsko povežejo dejstvo, da maš že dobro službo in stanovanje, tko da pol najkasnej v 2 letih imaš pa že najmanj enega otroka.
V realnosti je potem tako, da so zelo redki, ki dobijo službo takoj, le-ta je ponavadi na začetku nekaj časa le za določen čas, o lastniškem stanovanju pa tu niti ne bom izgubljala besed, ker to je šele projekt

- Gost
Se strinjam z Mimi_M in matjazd.
Sicer pa je za najstniška leta značilno, da človek pač idealizira prihodnost. Nekako je vse še dovolj daleč, da se ti zdi enostavno. Predvsem v paru. Potem pa čez čas spoznaš, da je drugače ... Žal.
Sicer pa je za najstniška leta značilno, da človek pač idealizira prihodnost. Nekako je vse še dovolj daleč, da se ti zdi enostavno. Predvsem v paru. Potem pa čez čas spoznaš, da je drugače ... Žal.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
matjazd napisal/-a:srčica* napisal/-a:če bova ostala skupaj razmišljam jaz tako: če si midva z dokončanim faksom (no jaz grem zdaj an faks, ampak ga imam namen končat), no torej če si midva v živlenju ne bi mogla postavit ene bajte, pol si je nihče ne bo mogel. Tako pa zadeve v državi ne morejo laufat.
Sanjaj, oz. super, če vama bo uspelo. Midva imava (jaz magisterij, ona fax) pa nama še za stanovanje ne rata skupaj spravit s kreditom seveda. Toliko je enih stroškov, ko začne človek sam zase skrbeti, da verjeti ne moreš. Dobri so bili naši starši.
Ne srčica in ne ti nista povedala, o kakšnih faksih govorimo. Drugače je, če se skupaj dasta diplomirana pedagoginja in novinar ali pa dva diplomirana kemika.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
sanjaanja napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:Zanima me predvsem ali mislite da vam bo lahko fant s katerim hodite v prihodnosti zagotovil brezskrbno zivljenje??
Da mi bo on zagotovil brezskrbno življenje? Nikoli in nikdar. U lajfu ni nikomur z rožcami postlano, usak ma svoje težavice, težave...usaj jst ne živim med oblaki. V prvi vrsti je pomembno, da si bom sama znala zagotoviti DOBRO življenje in šele potem da si bova skupaj ustvarila skupno - z upanjem da dobro - življenje. To pa da bi od njega pričakovala da me bo preskrbel - ni šans. To da me bo osrečil - seveda, popolnoma.
Dobro povedano.
tut men je všeč
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Tud jst se čist strinjam z Mimi_M. Včas je blo tko, da je moral tip preživljat svojo ženo in ji omogočt "dostojno" življenje. Ampak, to že dolg ni več tko. Se mi zdi, da je danes čedalje večkrat obratno in ženske "skrbijo" za svoje moške, tko čustveno kot materialno...
Drugač pa tud jst osebno ne pričakujem od tipa, da bi me on preživljal. Sem za to, da se vse vloge v zvezi porazdelijo.
Drugač pa tud jst osebno ne pričakujem od tipa, da bi me on preživljal. Sem za to, da se vse vloge v zvezi porazdelijo.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Moj je sigurno tak ki ti sve zagotovi. Samo mlada sva in ne vem nič. 

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Če nama bo dano bit skupej, mislm, da nama bo uspel, in nism za to, da bi samo eden delal, in samo eden skrbel za dom, eden za otroke, nak. Ampak zdele kej preveč ne bi rada govorila, ker najino skupno življenje je še daleč in bomo vidl, kako se bodo stvari do takrat razpletle 

-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Uf, jz mislim, da ne bi zdržala cele dneve doma. Tud če bi hodila na kavice čez dan, ne bi blo isto kot če bi delala. Sploh pa komi čakam, da bom lahko delala moj sanjski poklic in se mu ne bi odrekla tud, če bi mi Moj zagotavljau 100 % finančno podporo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema