Opišite ga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
emm...ni moj fant...je pa simpatija...emm...kratke temno rjave laseke, mal gor na špic naželirane...prelepe rjave očke, bolj temne polti, zmerno mišičaste noge, lepo oblikovan body...široka sexy ramena...njami...ne preveč zbildan, velik 185 cm...elegant športni stil oblačenja...ful lep nasmešek+lepi zobje, zelo prijazen, rad se šali, včasih tud sramežljiv, mu je mal nerodno občasno ... ne poznam ga še ful dobro, da bi vedela kakšen je njegov karakter...vednar se je res prijetno z njim pogovarjat. pa slišala sem, da tista kerga ga bo dobla, bo dobla zakladek...
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
moj bodoči - sem se odločila :
karizmatičen, odločen, trmast, s tistim pogledom... , diplomatski, hladen, pred kratkim sem ugotovila, da celo IMA čustva , do mene vedno prijetno pozoren in sočuten (enkrat se more zbudit ), na videz nepremagljiv, gre čez trupla, da doseže kar hoče (kar mu vedno uspe), obožuje srajce, prado in ne igra več golfa, ker je to za wannabe-je
rad ima december, mimo štange oz. luči gre vedno po desni strani, ne mara umetnih smrekc, ampak more met tapravo
ja, popoln je...
karizmatičen, odločen, trmast, s tistim pogledom... , diplomatski, hladen, pred kratkim sem ugotovila, da celo IMA čustva , do mene vedno prijetno pozoren in sočuten (enkrat se more zbudit ), na videz nepremagljiv, gre čez trupla, da doseže kar hoče (kar mu vedno uspe), obožuje srajce, prado in ne igra več golfa, ker je to za wannabe-je
rad ima december, mimo štange oz. luči gre vedno po desni strani, ne mara umetnih smrekc, ampak more met tapravo
ja, popoln je...
- tjaska
- Kofetarica
lally napisal/-a:matr, si pa res tapravga najdla
čist sva za skupi se počas skupi učiva kako je met nekoga rad... bo prvič za oba pomojem zato je pa tok spešl iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- tjaska
- Kofetarica
eno leto pa pol je starejši.. ampak biznismen že odkar se je rodil (tko ga je bratec opisu.. )
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
heh pa še moj bodoči heh, sj ne, moja simpatija, moj lubek
visok ene 195, suh (bi ga blo treba mal porediti, no nabildat, ko ma bušija, sam kam drgam ga ni pa nč)
črni lasi, mal kodrasti, ne čist kratki.... rjave okice.... uste pa... take, da se morem zelo brzdat... res uno konkretno polne ustnce
drgač mi je pa najbolši... res uno nikol, nikol si še nisma o čem nasprotvala... isti nazori, ista glasba, iste stvari ko jih mama rada...
ok očasih ma obdobja ko je tk mal čudn... tk hladn pa to... sam da je teh obdobij zelo malo... in je večinoma tak vesel, nasmejan, vedno za kak štos... pač men najbolši...
visok ene 195, suh (bi ga blo treba mal porediti, no nabildat, ko ma bušija, sam kam drgam ga ni pa nč)
črni lasi, mal kodrasti, ne čist kratki.... rjave okice.... uste pa... take, da se morem zelo brzdat... res uno konkretno polne ustnce
drgač mi je pa najbolši... res uno nikol, nikol si še nisma o čem nasprotvala... isti nazori, ista glasba, iste stvari ko jih mama rada...
ok očasih ma obdobja ko je tk mal čudn... tk hladn pa to... sam da je teh obdobij zelo malo... in je večinoma tak vesel, nasmejan, vedno za kak štos... pač men najbolši...
LOVE hurts
-
incognito - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: Mb
Moj mišek je pa meni čist sorodna dušica 182cm s fajno postavo (ker je bobnar ), skoraj blont z najbolj turkizno modrimi očmi, kar jih obstaja. Je vedno malo otročji, vedno pripravljen na štos, včasih malo trmast, drugače pa najbolj pozoren in ljubeč, rad se carta in na splošno je rad z mano.
Ujemava se v 99,9% stvari, skregala se še nisva... očitno sva si usojena
Ujemava se v 99,9% stvari, skregala se še nisva... očitno sva si usojena
- fishi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2005
moj......ni popoln, zakaj bi mogu bit, sj tud js nisem. je preprosto on. in vse njegove dobre in slabe stvari preprosto pasejo zraven mene. ne znam razlozit. vcasih bi ga najrajs brclna kam v vesolje, pa ga ne, ker bi umrla ker bi ga tolk pogresala je moj soncek, moja rozica in razlog da se zjutri zbudim z nasmeskom, vsak dan, je prva stvar ki jo vidm zjutri in upam da bo tako za zmeri. je nekdo ki me ma najrajs na svetu, me podpira v vsem in mi vedno v obraz pove svoje mnenje. Je najboljsi clovk kar sm jih spoznala, nikol ne bi nbenmu namerno nc slabga naredu in to mi je tok lepo....zna me razvajat, ker ve kaj mi je vsec, v vsakem trenutnku zna pricarat lepe misli v moji glavi in je moj angel varuh. rada ga mam, najrajs na celm svetu.
keep on smiling:)
-
anna_k - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
lally napisal/-a:tega fanta
moj lubi matr ti je pa ratal ga najdt
erm...in kako je imeti "slavnega" fanta? ni nič slabih strani?
I forgive you after all
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ne... je cist obicajen fant, je full pozoren, in me nikol ne postav na 2.mesto...
ne matrajo ga druge bejbe in povsod me hoce ob seb... mu ful zaupam in vem da me ma rad...
pa nc se ne nos zarad tega in je prou super fant... bolsiga si nep mogla zelet...
poznava se pa ze od preden je to zacel, in sva tud zacela predn se je on zacel s tem ukvarjat...
ne matrajo ga druge bejbe in povsod me hoce ob seb... mu ful zaupam in vem da me ma rad...
pa nc se ne nos zarad tega in je prou super fant... bolsiga si nep mogla zelet...
poznava se pa ze od preden je to zacel, in sva tud zacela predn se je on zacel s tem ukvarjat...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]