Opišite ga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
moj lubi, hmm.... velik je 182 pa taki moj suhec je.. okrog 70kg.. ma temno rjave lase pa modre učke, v glavnem men je ful sexi
drugač je pa fuuul trmast, pa ko si on neki zamisli to mora tud naredit.. lahk bi me mal bolj upošteval, pa bi blo še bolj kul kot je..

drugač je pa fuuul trmast, pa ko si on neki zamisli to mora tud naredit.. lahk bi me mal bolj upošteval, pa bi blo še bolj kul kot je..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, moj je pa čist sportski!
Velik 190cm, kilc ma 92 zdej se mi zdi (zarad športa bi se mogu še mal zredit, oz. mišic pridobit, pa mu ne ratuje, sam 4kg so že šli gor).. Sam ti kgji so mišice, špehca ni spljoh.. Ful ma lepo polt, temne kratke laske, temne učke, najlepši smile..
Drgač pa čist cukr, en velk zaspanec, mal trmast, ful se potrudi za to, kar bi rad mel, pozorn, ... 

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
saint* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Celje
sm misla da opisujemo karakter, ne zunanjosti.... moj je točn tak kot more bit da me privlači in najbolj zlat na svetu kr vedno poskrbi da sm zadovoljna in zadovoljena in da se počutim varno ... navsezadne je to tud vse kar rabim... mogoč bi lah bil mal manj ljubosumn ampak navsezadne je tud to znak kok me ma rad...
Paint it black
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
lally napisal/-a:182cm, 65 kg- suhc moj, sam je dost nabildan, tko da je sexy, rjavo blond dalsi laski, modre ampak res ful modre ucke, pa najlepsi nasmeh...
Joj, to je pa tko, kot da bi tega fanta opisovala

- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
nogica napisal/-a:lally napisal/-a:182cm, 65 kg- suhc moj, sam je dost nabildan, tko da je sexy, rjavo blond dalsi laski, modre ampak res ful modre ucke, pa najlepsi nasmeh...
Joj, to je pa tko, kot da bi tega fanta opisovalaa mam prou?
moj lubi

did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
boogie - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2005
inaa napisal/-a:joj js se kr bedno pocutm k mate vse (po opisih sodec) take lustne tipcke...
js pa nimm lih srece, zmer spoznam napacnga, al pa sm prevec zahtevna..uglavnem pomojem bom se kr en lep cas samska![]()
Hahaha naj te ne zavedejo opisi Ina. Ce bi bilo vse tako popolno ne bi nobena imela za pripomnit cez svojega moskega. Vsak ima svoje dobre lastnosti in slabe.
Ko pa najdes osebo, ki te po izpopolnila bos najsrecnejsa zenska na svetu, samo to ne bo zato ker bo imel globoke modre oci ampak zato, ker te bo sprejel tako kot si in te zato ljubil.
Lep pozdrav.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
moj ljubček je tak nežen, pa mehek po srčku, pa ful mi izkazuje kak me ma rad pa to. res lepo no. sam kot vsak ma tud on slabe karakterizacije kot recimo preveč se zajebava iz vsake stvari, učas ni resen, učas em ne razume.
drgač je pa samo moj! in jaz samo njegova! srček je.
drgač je pa samo moj! in jaz samo njegova! srček je.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
inaa napisal/-a:joj js se kr bedno pocutm k mate vse (po opisih sodec) take lustne tipcke...
js pa nimm lih srece, zmer spoznam napacnga, al pa sm prevec zahtevna..uglavnem pomojem bom se kr en lep cas samska![]()
vsakmu je vsec neki druzga... pa full ni tok vzn kasn je po izgledu( ok tud to je, da ti sploh u uci pade) ampak kasn je drgac...
jz sm zato z mojim čubijem ze tok cajta, ker je najbolsi po srcku, pa se ful mi je luskan... in sm raj z njem k pa z enim na pouno hudim tipom k je cist bedak...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
plankyca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2005
- Kraj: Moravče
priznam moj ni lih popoln tip. nima lih nevem kako izklesanega trebuscka in najlepsih oci sam v mojih oceh je najlepsi. ima vse tiste vrednote pri moskem ki jih iscem. zmer so mi bli usec blond tipi sam on je pa temen. kar je pa najbl pomembn je to, da ma moje 100% zaupanje in vem da me ima neizmerno rad in zaradi tega je v mojih oceh najlepsi in ga imam rada.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov