Opišite ga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 281 prispevkov
• Stran 3 od 19
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19
Naslednja
- *bambina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2004
Ima temne lase in zelene očke. Visok 179 in ima 69kg. Je športnik.
Po notranjosti ga še ne poznam tolk dobr...rad se objema in lupčka. Če se ne objame vsaj 5x na uro, prov vidiš, kako mu nekaj manjka. Je preprost, komunikativen in tko nedolžno gleda :angel: . Zna bit strasten, "napadalen", kar mi je pri njemu fuuuuul všeč. Pokaže, kaj želi, in tko je prov . Pomembno mi je tud, da ni zaljubljen vase in da gleda na druge ljudi. Cute je, ko se igra s svojim malim bratrancem in čist not pade v igro. Je direkten, najbolj luštno mi pa je, ko hoče celemu svetu povedat, da me ima rad. Prijetno je, ko me pred njegovo mamo objame in reče "to je pa moja pupika" . Je zloooooo ljubezniv in do zdej niti nism čutla tolk negativnih stvari pr njemu. Sej jih ma, ampak tud to bomo popravl .
Po notranjosti ga še ne poznam tolk dobr...rad se objema in lupčka. Če se ne objame vsaj 5x na uro, prov vidiš, kako mu nekaj manjka. Je preprost, komunikativen in tko nedolžno gleda :angel: . Zna bit strasten, "napadalen", kar mi je pri njemu fuuuuul všeč. Pokaže, kaj želi, in tko je prov . Pomembno mi je tud, da ni zaljubljen vase in da gleda na druge ljudi. Cute je, ko se igra s svojim malim bratrancem in čist not pade v igro. Je direkten, najbolj luštno mi pa je, ko hoče celemu svetu povedat, da me ima rad. Prijetno je, ko me pred njegovo mamo objame in reče "to je pa moja pupika" . Je zloooooo ljubezniv in do zdej niti nism čutla tolk negativnih stvari pr njemu. Sej jih ma, ampak tud to bomo popravl .
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
moj me večkrat praša, kaj vidim na njem, ampak se vedno samo zasmejim... no pa da poskusim
po zunanjosti je bolj mali, ampak na srečo je 3cm večji od mene ... kar nekaj časa sem porabla, da sem naštudirala, kake so njegove očke, ker se kar naprej spreminjajo, zdaj je te nekaj dni mel zelene na njem so mi ful všeč roke (porjavele, ne preveč poraščene, močne pa tudi zelo nežne)... itak pa ni zunanjost vse zato nem preveč nakladala
njegova osebnost pa je itak... ufff, samo sanjate lahko da bi mele takega moškega, ker ga imam jaz... hehe.....
je prijazen, komunikativen(ful se znajde tudi s tujimi ljudmi), mi nikoli ne laže, z nijm se lahko o vsem pogovorim, mi je v podporo v težkih trenutkih, me ima rad(in jaz njega),se trudi upoštevat moje želje in biti romantičen me ceni in spoštuje, prav tako tudi moje telo(nikoli ne govori žaljivk kot so napr. p***a, joški, pa ka vem kaj še...)pa še marsikaj bi lahko naštela
aja kot dodatek pa še: dobra izobrazba in zelo veliko pomeni to, da se ful dobro razume z mojimi starši.
po zunanjosti je bolj mali, ampak na srečo je 3cm večji od mene ... kar nekaj časa sem porabla, da sem naštudirala, kake so njegove očke, ker se kar naprej spreminjajo, zdaj je te nekaj dni mel zelene na njem so mi ful všeč roke (porjavele, ne preveč poraščene, močne pa tudi zelo nežne)... itak pa ni zunanjost vse zato nem preveč nakladala
njegova osebnost pa je itak... ufff, samo sanjate lahko da bi mele takega moškega, ker ga imam jaz... hehe.....
je prijazen, komunikativen(ful se znajde tudi s tujimi ljudmi), mi nikoli ne laže, z nijm se lahko o vsem pogovorim, mi je v podporo v težkih trenutkih, me ima rad(in jaz njega),se trudi upoštevat moje želje in biti romantičen me ceni in spoštuje, prav tako tudi moje telo(nikoli ne govori žaljivk kot so napr. p***a, joški, pa ka vem kaj še...)pa še marsikaj bi lahko naštela
aja kot dodatek pa še: dobra izobrazba in zelo veliko pomeni to, da se ful dobro razume z mojimi starši.
Zadnjič spremenil srčica*, dne 13. Avg. 2005 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
cebelica napisal/-a:Pa v glavi si je treba poštimat, da POPOLNI MOŠKI NE OBSTAJA.
Mogoče res...
Ampak zame je moj popoln.
Čisto tak je kot jaz... moja kopija ampak nasprotnega spola Razumeva se itaq 100%. Kregava se redkokdaj pa še to je bolj za hec kot zares. Zaupam mu, on zaupa meni... moja boljša polovica. Amm, ja... včasih si kar misli bereva... dopolnjuje moje nedokončane stavke... ve kaj mislim v določenem trenutku ( )... rad me ima (in jaz njega seveda) spoštuje moje mnenje, ne skuša me spremeniti (čeprav bi se jaz včasih najraje preobrazila v koga drugega)...
Okay, to je samo delček vsega...
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Visok okol 190cm, 90 kil, rjave lase, zmeri gre prepozn k frizerju, najlepše rjave očke z dooolgimi trepalnicami, najraj je skoz u trenerki (spodn del) obvezno na tri črte , če je treba, zna bit zlo fency oblečen! Zame bi po moje naredu vse, to vidm če po tem, kakšna darila dobivam (vrednost). Je zlo družaben, zna bit zabaven, pa tud zatežen - pa hvala bogu večkrat teži drugim in ne meni
Peek-a-boo!
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Jz pa k sm vidla od lubita učke prvič sm vedla da bo moj in zdej je.......
res take oke da dol padeš, prou uno - globinske - ... jz ga sam u ucke pogledam pa sm cist nora... so tok lepe svetlo modre z enim rjavim pikcam k jih sam jz vidm drgac ma pa pr uckih tut mal pomankanje pigmenta k se skoz sekira sam mene to tut najmn ne mot - zame je se kr najlepsi.....
je ful simpaticn, zmeri me sprau u smeh, ucas me mal zafrkava da se jz strmam - sam to se jz zanlš, učas brez razloga k je tok lepo k ma tok za povedat lol - ..... drgac je pa najvecji srcek na tem svetu, me spostuje, se skoz ukvarja z mano, je do konca nezn, skoz bi me crklou, lupckou, se me dotikou...... aaaaaaaa........
ma lepo postavo, drzi se bol puklast, ampak delamo na tem, ful skrbi zase /učas se prevečkrat na dan tusira (rekord je 4)/, ucas je dost len (skoz bi lezu), sporta kdr se mu da......
Rok, ljubim te :bussi:
res take oke da dol padeš, prou uno - globinske - ... jz ga sam u ucke pogledam pa sm cist nora... so tok lepe svetlo modre z enim rjavim pikcam k jih sam jz vidm drgac ma pa pr uckih tut mal pomankanje pigmenta k se skoz sekira sam mene to tut najmn ne mot - zame je se kr najlepsi.....
je ful simpaticn, zmeri me sprau u smeh, ucas me mal zafrkava da se jz strmam - sam to se jz zanlš, učas brez razloga k je tok lepo k ma tok za povedat lol - ..... drgac je pa najvecji srcek na tem svetu, me spostuje, se skoz ukvarja z mano, je do konca nezn, skoz bi me crklou, lupckou, se me dotikou...... aaaaaaaa........
ma lepo postavo, drzi se bol puklast, ampak delamo na tem, ful skrbi zase /učas se prevečkrat na dan tusira (rekord je 4)/, ucas je dost len (skoz bi lezu), sporta kdr se mu da......
Rok, ljubim te :bussi:
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Bunny Muffin napisal/-a:
Ampak zame je moj popoln.
Čisto tak je kot jaz... moja kopija ampak nasprotnega spola Razumeva se itaq 100%. Kregava se redkokdaj pa še to je bolj za hec kot zares. Zaupam mu, on zaupa meni... moja boljša polovica. Amm, ja... včasih si kar misli bereva... dopolnjuje moje nedokončane stavke... ve kaj mislim v določenem trenutku ( )... rad me ima (in jaz njega seveda) spoštuje moje mnenje, ne skuša me spremeniti (čeprav bi se jaz včasih najraje preobrazila v koga drugega)...
Hehe ok, opisala si mojega in naju..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Temni laski, temne učke, katerih barva je odvisna od njegovega razpoloženja (bolj so črne, bolše volje je ). Po mojem edini, ki ni obupal nad mojo trmo, večen pozitivist, ki v vsaki stvari najde nekaj lepega. Je poln presenečenj, z nalezljivim smehom in največjim srčkom. Ob njem sem začela verjeti v pravljice in usodo. je preprosto moja sorodna duša, moja usoda in življenje. In ja, noro ga ljubim...
- *sk8girl*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
moj tipčk je manši od mene edin to me mot!!!drugač je pa ful CJUT,ŠTEKA me pa ful se ZAJEBAVA-(ful je zabavn!!!)ful je cool k je tut on sk8tr pa svojim frendom me ful hval!!!res je thebest boifrend!!!
I LOVE HIM!!!!!!!!!!!
I LOVE HIM!!!!!!!!!!!
Hudičeva Bejba
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
jaz nimam fanta tak da bom opisala tipa, ki mi je noro všeč. vlki okoli 185, kil ma glih prav, rjave lase,... ful je luškan, vredi za pogovarjat, :knuddel: ,inteligenten, v glavnem kolko sem ga jaz spoznala pravi srček. športni tip, ma dosti kolegov, šarmer,... pa zdi se mi da je bolj bad boy . upam, da ga bom kdaj boljše spoznala!
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Je višji od mene, bolj suhcen, z rdečimi lički.
Rjavi skravžlani laski, zelene lepe učke. Lepi beli zobki.
Je prijazen do mene in me ima rad.
Spravlja me v dobro voljo.
hm ... je ravno pravi zame
Rjavi skravžlani laski, zelene lepe učke. Lepi beli zobki.
Je prijazen do mene in me ima rad.
Spravlja me v dobro voljo.
hm ... je ravno pravi zame
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
moj dragi je visok 187cm,ima temne lase in temne učke+bolj temne polti...je suh in skoraj nikoli ni pobrit(kar je meni totalno zakon)mislim nima tko dolge brade sam je pa vedno mal poraščen(mačo stil),,,je zelo stajliš kr mal preveč včasih in veliko da nase na to kako zgleda!drugače karakterno mi je zakon(je odločen,ve kaj hoče,prijazen,razumevajoč,včasih preveč trmast,...)en drugega dopolnjujeva malo več kot tri leta in mi je tok good da vam ne znam povedati!mislim so dnevi,obdobja k me ornk spravi ob živce...ampak to je pa itak pri vseh vsake toliko tako!
*Živi in pusti Živeti*
Prvi neprebran prispevek • 281 prispevkov
• Stran 3 od 19
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov