Opišite ga

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 07. Jul. 2008 11:53

Moj pa že od mejhnga redno trenira tenis, tko d je kr "mrga" ... velk je ene 180, 182 .. pa me tut skos po rokah nos. Ful mi je sweet, če se kdaj doug ne vidva, pa pridm z vlakom k njemu in me z rožco čaka na postaji :razz: Drugač sva pa skupi že en let, pa ga mam fuuuul rada :)
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 07. Jul. 2008 12:00

Eli** napisal/-a:Moj pa že od mejhnga redno trenira tenis, tko d je kr "mrga" ... velk je ene 180, 182 .. pa me tut skos po rokah nos. Ful mi je sweet, če se kdaj doug ne vidva, pa pridm z vlakom k njemu in me z rožco čaka na postaji :razz: Drugač sva pa skupi že en let, pa ga mam fuuuul rada :)

Ja sej zato pa jst pravim mjhn tigrček v velikem telesu (190cm, 100 kg) :D
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 07. Jul. 2008 12:08

hehe, shtrukeljchek ... mava podobn okus:) Ja men je všeč, če je fant bl konkreten..pol sm pa js velka borih 160 in se ful dobr počutm zravn njega :o
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 19. Jul. 2008 18:07

Moj je visok, bol suh, ampak ima trde mišice :) sexy, lep, temni kratki lasje, temne oči.. Lepo se oblači..
Prijazen, vedno na voljo drugim, rad pomaga, strastn, športnik, pametn, razgledan, iskren, trmast, hitro se razjezi, zelo resen, ampak tud zelo duhovit, včasih je preveč nepotrpežljiv, ljubosumn, me tut užali, obtožuje.. Vse mora bit po njegovo.. samo on ima prav.. Je umirjen in hkrati živčen.. Pada v skrajnosti.. je romantik (v pravem smislu), sanjač, rad si privošči, samozavestn, včasih prevelik egoist, poln življenja, energije.. imava podobne poglede, podobna razmišljanja.. zaradi njega se vedno zamislim- usmerja me na pravo pot.. zaradi njega se imam raje.. najpomembnejše od vsega pa je, da me ima on rad :knuddel:
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
niiiky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a niiiky » 26. Jul. 2008 14:44

moj je vlki tam neki 185 športna postava :P nogometaš, blonten ( perkosidn že) modrooki, drugače je pa kar fajn obdarjen :oops: :ja:
Po karakteru pa je včasih malo sramežliv, trmast, smejima se enakim stvarem (to mi je ful pomembno) aja pa ROMANTIK na hard :D
Bella*Honey
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Bella*Honey » 24. Okt. 2008 17:49

...
Zadnjič spremenil Bella*Honey, dne 29. Jan. 2009 18:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 24. Okt. 2008 18:01

moj lubek je zame najlepši in najbol srčkan in oh in sploh itak ker je sam moj in ga ne dam niti ne zamenjam. :love: vedno me zna nasmejat in to je najbol važn.pa še tak cartek je da ga ni večjega :freude: :hearts: vglavnem naibolši je :onceldoc:
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 24. Okt. 2008 18:23

Prijazen, vcasih tudi prevec trmast, dolocene zadeve more prespat, sladek, razumljiv, ne ljubosumen, posten.. In potrpezljiv. Zna me postavit na realna tla ko je to treba.. Pa seveda luskan, njegove temne ucke me znajo tko okol obrnit, da res ni :)
Zadnjič spremenil sarci*, dne 25. Okt. 2008 10:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 25. Okt. 2008 10:10

Čisto nasprotje mene :P niti malo trmast, niti malo zamerljiv, sploh se ne gre skregat z njim :)
potrpežljiv, pošten, vedno me razume, ni ljubosumen, zna me nasmejat še v tako slabem trenutku, ima ful dober stil oblačenja, ima najlepše očke, ki me enostavno začarajo,.. :oops:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
maybee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maybee » 26. Okt. 2008 13:45

popoln v svoji nepopolnosti
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 26. Okt. 2008 23:31

Na kratko: :)
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _martina » 27. Okt. 2008 9:23

maybee napisal/-a:popoln v svoji nepopolnosti

podpis
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 27. Okt. 2008 18:00

Moj loobek je velik cca.183, ima dobro postavo (ravno prav oblikovano...se dobr da ni len, in da naredi nekaj zase..ja ful se ukvarja s sportom)..ima rjave (čokoladne) očke....črne lase.. lepo rjavo polt..ful lep nasmeh... :) :) pa ful ima dobro rit :twisted:
kar se karakterja tice, je ful pozoren, prijazen, nezen, custven, izvrsten ljubimec :flamingdev: ... direkten (vcasih celo prevec), poln energije,samozavesten....skratka.zame bi naredu vse...zna mi pokazat custva...o vsaki stvari se hoce pogovorit... noce da bi prislo do kakega nesporazuma... nekak mi v dolocenih situacijah poskusa svetovat(seveda ce sem ga js pripravljena poslusat), da bi me usmeru na pravo pot... zame je neki posebnega, in dokler nisem srecala njega, sem dvomila da prava in iskrena ljubezen sploh obstaja... zdaj vem :love:
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 30. Sep. 2009 14:25

Moj bubi :D je pa vidok okol 175cm,kok kg ma nevem,ampak lih prov,edin zdj mu je neki začeu trebušček rast :? k da bi biu u 3 mesecu nosečnosti,ampak bomo kmal dol spravl tole :D ni lih kej preveč navdušen nad sexom,ampak ko je treba pač mora :D ima veliko prijateljev,znancev,full je navezan na svojo družino :) Full ima rad otroke in živali and I like it :D pa tko zna bit full nežen,pr njemu so mi pa najbolj všeč njegove učke modro zelene,ma ceu mi je všeč :D :cool: :twisted:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
In_common
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a In_common » 30. Sep. 2009 15:42

Visok, izrazite poteze, kratki temni lasje, lep raven bel nasmeh, zabaven, naraven, ni vzvišen in je prijazen do vseh xD
Če ne morete preplezati zidu, naredite vrata!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]