Opišite ga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 281 prispevkov
• Stran 17 od 19
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
-
Eli** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2008
- Kraj: Domžale
Moj pa že od mejhnga redno trenira tenis, tko d je kr "mrga" ... velk je ene 180, 182 .. pa me tut skos po rokah nos. Ful mi je sweet, če se kdaj doug ne vidva, pa pridm z vlakom k njemu in me z rožco čaka na postaji
Drugač sva pa skupi že en let, pa ga mam fuuuul rada 

- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Eli** napisal/-a:Moj pa že od mejhnga redno trenira tenis, tko d je kr "mrga" ... velk je ene 180, 182 .. pa me tut skos po rokah nos. Ful mi je sweet, če se kdaj doug ne vidva, pa pridm z vlakom k njemu in me z rožco čaka na postajiDrugač sva pa skupi že en let, pa ga mam fuuuul rada
Ja sej zato pa jst pravim mjhn tigrček v velikem telesu (190cm, 100 kg)

If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Moj je visok, bol suh, ampak ima trde mišice
sexy, lep, temni kratki lasje, temne oči.. Lepo se oblači..
Prijazen, vedno na voljo drugim, rad pomaga, strastn, športnik, pametn, razgledan, iskren, trmast, hitro se razjezi, zelo resen, ampak tud zelo duhovit, včasih je preveč nepotrpežljiv, ljubosumn, me tut užali, obtožuje.. Vse mora bit po njegovo.. samo on ima prav.. Je umirjen in hkrati živčen.. Pada v skrajnosti.. je romantik (v pravem smislu), sanjač, rad si privošči, samozavestn, včasih prevelik egoist, poln življenja, energije.. imava podobne poglede, podobna razmišljanja.. zaradi njega se vedno zamislim- usmerja me na pravo pot.. zaradi njega se imam raje.. najpomembnejše od vsega pa je, da me ima on rad :knuddel:

Prijazen, vedno na voljo drugim, rad pomaga, strastn, športnik, pametn, razgledan, iskren, trmast, hitro se razjezi, zelo resen, ampak tud zelo duhovit, včasih je preveč nepotrpežljiv, ljubosumn, me tut užali, obtožuje.. Vse mora bit po njegovo.. samo on ima prav.. Je umirjen in hkrati živčen.. Pada v skrajnosti.. je romantik (v pravem smislu), sanjač, rad si privošči, samozavestn, včasih prevelik egoist, poln življenja, energije.. imava podobne poglede, podobna razmišljanja.. zaradi njega se vedno zamislim- usmerja me na pravo pot.. zaradi njega se imam raje.. najpomembnejše od vsega pa je, da me ima on rad :knuddel:
Worship me or walk away.
-
niiiky - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 5. 2007
moj je vlki tam neki 185 športna postava
nogometaš, blonten ( perkosidn že) modrooki, drugače je pa kar fajn obdarjen
Po karakteru pa je včasih malo sramežliv, trmast, smejima se enakim stvarem (to mi je ful pomembno) aja pa ROMANTIK na hard

Po karakteru pa je včasih malo sramežliv, trmast, smejima se enakim stvarem (to mi je ful pomembno) aja pa ROMANTIK na hard

- Bella*Honey
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2008
...
Zadnjič spremenil Bella*Honey, dne 29. Jan. 2009 18:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
sarci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2007
- Kraj: Lj - Bežigrad
Prijazen, vcasih tudi prevec trmast, dolocene zadeve more prespat, sladek, razumljiv, ne ljubosumen, posten.. In potrpezljiv. Zna me postavit na realna tla ko je to treba.. Pa seveda luskan, njegove temne ucke me znajo tko okol obrnit, da res ni 

Zadnjič spremenil sarci*, dne 25. Okt. 2008 10:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Čisto nasprotje mene
niti malo trmast, niti malo zamerljiv, sploh se ne gre skregat z njim 
potrpežljiv, pošten, vedno me razume, ni ljubosumen, zna me nasmejat še v tako slabem trenutku, ima ful dober stil oblačenja, ima najlepše očke, ki me enostavno začarajo,..

potrpežljiv, pošten, vedno me razume, ni ljubosumen, zna me nasmejat še v tako slabem trenutku, ima ful dober stil oblačenja, ima najlepše očke, ki me enostavno začarajo,..

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Moj loobek je velik cca.183, ima dobro postavo (ravno prav oblikovano...se dobr da ni len, in da naredi nekaj zase..ja ful se ukvarja s sportom)..ima rjave (čokoladne) očke....črne lase.. lepo rjavo polt..ful lep nasmeh...
pa ful ima dobro rit
kar se karakterja tice, je ful pozoren, prijazen, nezen, custven, izvrsten ljubimec
... direkten (vcasih celo prevec), poln energije,samozavesten....skratka.zame bi naredu vse...zna mi pokazat custva...o vsaki stvari se hoce pogovorit... noce da bi prislo do kakega nesporazuma... nekak mi v dolocenih situacijah poskusa svetovat(seveda ce sem ga js pripravljena poslusat), da bi me usmeru na pravo pot... zame je neki posebnega, in dokler nisem srecala njega, sem dvomila da prava in iskrena ljubezen sploh obstaja... zdaj vem 

kar se karakterja tice, je ful pozoren, prijazen, nezen, custven, izvrsten ljubimec

-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Moj bubi
je pa vidok okol 175cm,kok kg ma nevem,ampak lih prov,edin zdj mu je neki začeu trebušček rast
k da bi biu u 3 mesecu nosečnosti,ampak bomo kmal dol spravl tole
ni lih kej preveč navdušen nad sexom,ampak ko je treba pač mora
ima veliko prijateljev,znancev,full je navezan na svojo družino
Full ima rad otroke in živali and I like it
pa tko zna bit full nežen,pr njemu so mi pa najbolj všeč njegove učke modro zelene,ma ceu mi je všeč

***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Prvi neprebran prispevek • 281 prispevkov
• Stran 17 od 19
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]