Opišite ga

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 28. Jun. 2008 11:48

lep, seksi, samozavesten, vendar ne vedno. Dela se močnega v družbi, pri meni pokaže, da ni vedno močen. Je strasten, romantičen, ljubeč. Trmast, hoče imeti vse v rokah, čeprav mu vedno ne uspe, ker sem tudi jaz trmasta ;)...skratka je vse kar si želim in še več. Edino me moti, ker me ne zna presenetiti in mi vedno pove za vsako ''presenečenje'' vnaprej ..hihi
Uporabniški avatar
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica18 » 28. Jun. 2008 16:48

visok, postavn (nima mišic in nima špehkota, normaln), dalši lasje, zelene oči, prepele roke, najbolši ljubimec ever, prijazen do vseh, vljuden, vedno urejen in dišeč, več al manj umirjen, obenem zelo divji in razigran, razgledan, oblači se casual - street, zna ga ful zafeštat,... pa še bi lohk naštevala sam pol bi blo že kičast.
a nebi blo?
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 28. Jun. 2008 17:19

"moj" je star 20 let. pa če se najprej omejim na videz, ki je tok netipičen, za moj okus, ko mam rada temne fante:
svetlo rjavi kratki lasi, modre učke, močne obrvi(sam ne fredi stajl)(izpod keri zna tok hudo pogeldat, da se kr stopiš), velik nos, najbolj okusne ustnice :oops: ...
postavca huda... tam okol 185 cm, mogoč mal manj. treniral rokomet, še vedno šport freek... pa ma najbolšga bušija. drgač v celoti bi ga mal zredila... par kilc gor, mu ne bi škodlo... tk glih prav poraščen, da veš da je tip, pa ne preveč, da nimam glih občutka, da je kak medved ušel iz kočevskega gozda. vlke dlani, dolgi prsti. nohte si grize(groza). oblači se fajn. ma njegova mami kr dober okus (hec hec)...

pa še karakter:
je mal razvajen, tak mamin sinček na trenutke, al pa mali otrok, ko ne dobi tistga kar hoče... po moje se je sposobn vršt na tla, pa trmarit... rad se carta... za moje pojme, ga preveč žura... oz. takrat ko ga žura preveč popije... na prvem mestu pri njemu je šport, pol nekje daleč naprej smo pa mogoče js, njegova mama pa prjatli... ni mi ga še uspelo spravit na plesišče (grrr)... včasih se mi zdi, da je mal narcisoiden...
LOVE hurts
Uporabniški avatar
babyy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a babyy » 30. Jun. 2008 12:53

:razz: heh moj je tud visok,temen,mjckn mlaj od mene dobre dve leti :oops: ampak naja to ne moti,se ne pozna sploh,jooj trmast je biu ful na zacetku zej mal mn,zej mi veliiikrat popusti :razz: ful je prjazn ma do vsh tud tisth k jih ne pozna kr usm bi pomagu,ful je razumljiv,jooj pa kok govori,ucash ga nemors sploh ustavt,a najbl mi je pa usec ker je do mene isti kadr sva sama pa med prjatli,pa zmer me klice zena pa skos lupcka pa objema pa nikol mu ni na bed d zej ga pa usi gledajo pa ga bo gdo zajbavu zard tega,pa se velik je drugih stvari,....pac ni popoln noben ni ampak zame je tko kokr je za vsakega nekdo ki ga ima rad :knuddel: :bussi: :love:
Uporabniški avatar
mitkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mitkica » 30. Jun. 2008 13:24

hmm...čudno, da je toliko ljudi močnejše postave pri nas...ker če bi tukaj bral, bi si mislil, da so vsi fantje športniki...s hudimi postavami in za zraven še neverjetno dobrim karakterjem :D
drugače pa...tudi moj je sexy športaš :cool:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 30. Jun. 2008 16:54

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 8:48, skupaj popravljeno 2 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a uniqueee » 30. Jun. 2008 17:06

moj miškooo :love: .zame najlepši moški na svetuu..
velikost: 180 ( 5cm večji od mene - obema ugaja :D)
teža: 63 ( temu se smejima, kr isto tehtama :cool: )
oči: so najlepše, kaj sn jih kdajkoli v življenju vidla.. svetloo plave. in ko me pogleda, ko mu v očeh piše, pa njegov pogled: rad te mam.. ooo :oops:
lasje: kratki, rjavi. samo bo se spet na črno pobarval, hehe :D (modre oke, črni lasi.. njamiii kombinacijaaa :twisted: )
postava: moj zlati suhec, ma mišece, samo je pa suhi, da ha lahko tak lepo normalno objamem. hehe
karakter: trmast, k kurba (tak on temu reče :P ), ljubosumen, nežen, prijazen, ljubezniv, razumevajoč, ma tak svoj pogled na svet ter na določene stvari, kaj mi je zelooo všeč pri njem, Zgovoren (kaj je posebej turn on pr moških za mene :D), dober poslušalec, dober svetovalec, ...
rad me ma, to mi vsak dan pove, mi pokaže, že vsak njegov pogled mi pove, kaj čuti on do mene. je popolnoma odkrit, pri njemu se nimam nikoli za bat, da kaj skriva. je res, da je znan po tem, da hitro živce zgubi ter se razpizdi, da boh pomagaj. samo morem pa si oddahnit, kr se hvala bogu dobro zastopima, popustim, ko vidim, da je malo na trnju kaka stvar, najdema kompromis skupaj, tak da se izognema njegovem izpadu .. hehe.. drugače, kaj pa je totalno fenomenalno, da mara iste stvari kot jaz (po večini), deli ljubezen do Harley Davidsonov z mano. razume moje probleme, tak kot jaz njegove, kr sma oba2 že marsikaj skozi dala in si lahko svetujema. resno, noro ga ljubiiim <3
zame je on moj sanjski moški. nemorem bolšega najt !!

če ga kdo pogleda, pa po značaju (zgovorn totalka, ma opasne ideje, komunikativen, pa njegov način govorenja, pa vse to) misli, da je en mali rajser (kurbir) po domače. ko pa ga spoznaš, pa vidiš, da je mali muceek.. juuuj :oops: :twisted:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 30. Jun. 2008 22:36

use mate neke sanjske perfect tipe tuki :D moj ni ne eno ne drugo ampak mam ga ful rada, zmeri bolj :)
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 30. Jun. 2008 22:58

°PeeKaBoo° napisal/-a:^^ane..sami športniki hodjo po tem svetu al se pa cosmokure na take palijo :lach:

po moje tole v odebeljenem tisku :twisted:
LOVE hurts
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 01. Jul. 2008 12:30

Moj je zame najbolši, ljubezniv, dušca d jo ni večje, me razvaja, crta, je romantik, delaven, v glavnem ni ga čez njega ( za moje pojme)!!!!!
Sicer ma pa mičken trebuščka (mi je ful ušeč) ful ma ramena, mišičaste roke, pa super postavo, velik je 185cm, ima pa 85 kg, tko da zame takšen kot ga mam rada, ful je razumevajoč, včasih ga trma daje, ampak tisto se prebrodi...
V glavnem ful ful ful MOOOOJJJJ!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 01. Jul. 2008 12:34

Zame osebno najlepši ... popoln ni, ker ga ne poznam kakšen je po obnašanju in mišljenju. Ko ga osvojim in dobro spoznam, ga pa pomoje ne bom nehala hvalit :)
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 05. Jul. 2008 12:18

Bittersweet napisal/-a:
°PeeKaBoo° napisal/-a:^^ane..sami športniki hodjo po tem svetu al se pa cosmokure na take palijo :lach:

po moje tole v odebeljenem tisku :twisted:

imo cosmokure bolj zagovarjajo t.i. notranjo lepoto. ;)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 05. Jul. 2008 13:12

Visok, lepa postavica, najhujša rita :), pozoren, ljubež, dobrosrčen, s smislom za humor, inteligenten, razgledan ...
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 05. Jul. 2008 14:24

najboljši v vsakem smislu (ok, vsak ima svoje pomanjkljivosti). tak, ki ga ne bi in ga (upam) ne bom zamenjala (gledano na njegovo zunanjost in 'notranjost').
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 05. Jul. 2008 17:20

MOj lubi je ena tak mjhn tigerček v velikem telesu, je moja mala maza, k me nosi po rokah dneve in noči (jst tut njega), zame je najbolj sexi muc pod soncem.
Najlepše mi je da se zjutri lahk prebujam ob njem in se zazrem v njegove potopljive očke... :flamingdev:
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]