Opišite ga

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Feb. 2008 13:32

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 15. Apr. 2008 20:29

Moj mucek je zame najlepši fant na svetu, iz dneva v dan ga imam bolj rada. Je zelo velika kriza, ko ga ni ob meni. Drugače po videzu bi ocenla, da sem si takega lepotca vedno predstavljala poleg sebe: črno lasega, temnega, visokega, sicer ne tolk suhega. Ima čokoladno rjave oči. Po karakterju je prijazen, še stare "šole" (po skoraj 3 mesecih še ne želi k meni domov starše spoznat), zna mi prisluhnit, dat dober in prav nasvet, rad me ima takšno kot sem, je vztrajen, malo trmast, pozoren. Jaz pa tudi imam njega rada takšnega kot je, z vsemi napakami vred :) . Pač moj mucek...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 16. Apr. 2008 19:18

Ah ja...
Tale grinta, nedostopna, trda ko oreh, ki je meni pado v uke, ne vem kk, ne vem zakaj, sam pado mi je notri in namesto vedno manj se mi barabin vedno bolj dopade ne... Terc jaz pač :D .
Od mene je itak da višji, starejši je samo eno leto, ma črne lase, frizuro tako mmmm, sploh ko si jo uštima, temno rjave očke, postavo tako sredno, meni všečno, ritko tako, da bi najraje vidla samo sebe prvezano za njim, obraz tako simpatičen, sploh, ko začne koga oponašat al pa ko naredi faco kao "meni ni nič jasno". Karakter je pa tak sladki in taka faca, vsakogar spravi v dobro voljo, pa tak je prjazn, da brezveze... Pa vsake tolko časa se zagledam vanjga, pa sploh ne morm več stran pogledat, pole se mi gre pa v glavo smejat :roll: :D .
Moj dedec pa (sam se mi zdi, da je že bivši :D )... Visok ene 190 cm, starejši od mene še kr neke let, preveč resn, sploh ne razume fore, preveč čustven, drugače dol pobrit z svetlo plavimi vlkimi okami z fuuuul dolgimi trepalnicami, ful ma lepe ustnice, rahlo srčaste, pa bradico, ki mu zlo pristaja. Mi gre pa na živce, ker mu grejo vsi neke na živce, pa ker laže, ker laži pa ne prenesem, pa ni važno, kak lepi je ded.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 17. Apr. 2008 9:15

Pa še jaz :D

Leto starejši od mene.Ima črne kratke lase,temno rjave oči.Od mene višji za točno 5 cm. :D Drgač pa normalne postave,no ja skoraj že (pre)suh.Nosi očala.Zame ma ful lepe roke (malo mišic pa to).Igra kitaro,ful rad poje.Ful prijazen,nasmejan,na začetku ko sva se spoznala je bil ful zadržan in tih, zdaj ga pa še včasih ustavit ne moreš,ko tak govori :lach: Tud ful čustven,zna poslušat me in me prenaša,ko sem najbolj tečna in nalajam vsakega,ko pride mimo. :D Vsakič ko se vidima,mi prinese čokoladico.Ful je pozoren in to mi je všeč.Kar me edino moti je,da včasih malo preobčutljiv in včasih se predolgo obira pri kaki čist nepomembni odločitvi (tehnica pač po horoskopu).Rad kuha ter peče tak,da je fajn ko kaj pripravi.
Super je :hearts:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 18. Apr. 2008 11:24

ful hot, rahlo skejterski stil oblačenja, čeprav da včasih tudi kakšno fensi srajco gor :) ma tako luštno postavo.. ful dobre noge in rit.. mal trebuhčka ampak je idealen za cartanje.. drugač pa je fuuuul dober človek, res najboljši po srcu, vedno nasmejan.. včasih mal preveč na hece in zeloooo ljubezniv :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 18. Apr. 2008 13:27

kakšen je...sama pozitiva ga je, no včas pa tut kje zafrkne torej:
je brihten, priden, se ne obremenjuje veliko,
pošten, ni škrt, nc mu ni teško narest,
mi pokaže da me ljubi, da me ima rad, mi to tudi glasno pove,
me drži pokonci, stoji ob strani, in vliva samozavest,
zarad njega je marsikatera stvar v mojem življenju postala lažja, in zaradi njegovega dobrega vpliva name, so mi uspele stvari, za katere sem prej verjela da mi ne bodo.
Kolegi mu definitivno niso na prvem mestu, večere raje preživi z mano,
poskuša ugajat mojim željam, se trudi, in mi še vedno pove, da sem sexy, da sem mu všeč takšna kot sem in skoraj je popoln.

Seveda ima tudi napake, včasih pokaže da je nmalček ljubosumen, kar je tud vredu, in dostkrat se mu česa ne da, jaz sem pa ful zagreta, in jaz čustva izražam naglas, on jih kr precej brzda. Ne v vezi, ampak tko nasploh.

Aja na izgled bi skoraj pozabla: je večji od mene, ne veliko, ampak je. Ima svetle lase in oči, močan je, hiter. Na morju se ga sonče vedno zelo oprime in takrat je še posebej sexy, kot čokolada. Frizurco si vedno uštima v tako skirco in pa vonj, on ljubi parfume. Vedno, ampak res vedno diši, že na daleč, k pride, cel hodnik je dišeč in pa še nazadnje, je ful čist človek. :flower:
Uporabniški avatar
*punchy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *punchy* » 25. Jun. 2008 22:24

Zelo luštkan :D :D :D visok, suh, naravno blond, s čist svetlimi modrimi okami :love:
Zelo brihten, prijazen, otročji ko je treba, nežen,... :love:

Od "slabih" lastnosti pa najdem samo ljubosumje in njegovo trmo, sam se da preživet :razz:
Zame je popoln :love: :knuddel:
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 26. Jun. 2008 9:17

Visok, športnik, bolj mišičat (pa ne ravno bodibildersko :) ), svetlorjavi lasje, rjavo-zelene oči, sploh mu ne bi blo treba govorit, ker vse pove s pogledom :P , ima smisel za humor, je nežen, ko je treba, dela se, da je resen, pa mu ne uspeva :twisted: , razgledan, pozoren, tak medvedek... :teddy: Vedno me ful potrpežljivo posluša in potolaži, če sem žalostna... vse mu lahko zaupam... odkrit, pošten, prijazen. Nagajiv, strasten. Samozavesten, ampak ne samovšečen. Jaz bi ga kar poročila, če mu ne bi bla vsaka druga punca všeč in če ne bi vztrajno trdil, da on nikoli ne bo imel resne zveze :cry:
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 26. Jun. 2008 9:54

no pa da še js opišem mojga :oops:

2 leti starejši od mene, otročji še skor bolj kot js, vendar v določenih trenutkih izredno resen in prepračunljiv. ma rjave kratke lase, občasno nosi mal čupco, rjave oči in čist prelep nasmeh :love: velik je okol 185cm, ima športno postavo. vedno je naprfuman in tud če ni, vedno lepo diši.
je dokaj trmast, optimističen, nasmejan... ima zelo lep glas, rad poje, igra kitaro, nogomet, rad kolesari.
ma mišičaste roke in trebuh (sam ne preveč), občasno hodi na fitnes.
je potrpežljiv, vedno me nasmeji. lahk mu res zaupaš, vedno se bo postavil na tvojo stran in te varoval.
za moje pojme je on vse kar potrebujem in kar si želim :hearts:
So give me your forever.
Uporabniški avatar
tjančii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a tjančii » 26. Jun. 2008 12:35

moja simpatija:

naiprei notranjost:
amm prjazn.rd pomaga.stoji ob strani. sramežliu. pove učasih naravnost učasih pa ne.
rd ma iskrene ljudi.č mu kei ni prou si ne upa tkoj povedat rajš mal potrpi. vedno me rd posluša. vedno zakrbljen č je kei narobe z mano.lahko mu zaupam. je ena najbol čudovitih ljudi k sm jih kdai spoznala.

zunanjost: ma sexi rjave učke. lep- mah kva lep,prečudovit nasmeh. z jamcami na konc svojga nasmeha. rjave lase. oz. bol na črno potegnjejo. kratke se razume. je kr mal preveč suh.same kusti so ga. sam ma pa hudooo ritko.
:D ma močne sexi roke.
zdei ga še bol hočm k pa prei

drgač je on str 22 let. oz. boo. nasledn tedn :)
niti ni tok utročji. lih prou. je bf od mojga brata kar je kle še ena tžava.

mislm d mi je on najpomembnejši u mojmu žiuljenju.trenutno. :love:
:hearts: :freude:
Zadnjič spremenil tjančii, dne 28. Jun. 2008 12:20, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 26. Jun. 2008 12:38

Sem vidla da sem v tej temi že pisala; ampak tist je zdej bivši.. :? :D

Bom opisala mojega zaenkrat posebnega prijatelja, v bližnji prihodnosti pa tut kej več, glede na to kak se stvar razpleta :P

Visok je 195 cm, šprortna postava; obožuje nogomet in beachvolley. Je 6 let starejši od mene, žurer, zabaven, družaben ampak hkrati ful organiziran in posledično uspešen v vsem česar se loti.
Ful všeč mi je ker je urejen, pa ker da veliko na zunanjost; in jaaaa rad ima shopping!!!!
Ima mal daljšo čupco (sv. rjave lase in blond pramene), rjave oči.
Čist najbolj so mi všeč njegove polne, ogromne ustnice; ful mehke, da jih sploh ne morš spustit ko ga začneš lupčkat :flamingdev: Ma zelo lepe zobe (mi je zaupal da je mel 2 leti aparat, in da je bil celo srednjo šolo nonstop pri ortodontu da je do tega pršu)
Kožo ma čisto in ful mehko, in je malo občutljiv na sonce; na začetku mora ful pazit da ga ne opeče, ko pa enkrat porjavi je pa vredu. :D
Pravi da ne mara plesat in da nima posluha, ampak ko je pijan vedno poje in zakon pleše :D
Ma odbite ideje in NIKOLI mu ne smeš rečt "tega pa ne upaš naredit" ker bo to naredu, pa če bo še tako neumno.
Na prvi pogled je preveč samozavesten, in deluje čist hladen človek, ki dobi vse kar hoče in unič vse/vsakega k mu stoji na poti do njegovga cilja :(
Zdej ko ga bolj poznam vem da je to vse res, in da je poleg vsega še ljubosumen, hkrati pa sam rabi ogromno časa, pozornosti, prostora in svobode zase.
Vseeno mi veliko pomeni, zna priznat napake, zna spravit človeka v smeh, je preprost, realist in se n obremenjuje z brezveznimi stvarmi.
:hearts:
Zadnjič spremenil fun, dne 01. Jul. 2008 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 26. Jun. 2008 15:45

bom kr bivšiga opisala, ker je še zmer moj pajac :)

zabaven, zgovoren, vedno prpravlen pomagat komurkol, kt mu kj pomen (beri: kolegi, družina), pozoren, včasih mal prehitre jeze, strasten pivec piva, ljubitelj mesa na sto in en način...

sicer pa visok (198), rahlo zanemarjena športna postava (kt je sam še kšna sled mišic pa trdga dela kje vidt heh) nenavadne barve oči (neka mešanca zelene,rjave in sive-- zih je od poštarja :D ), kratke temne lase, bradica, najlepši nasmeh z lukncam v ličkih
Uporabniški avatar
spelcyika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a spelcyika » 27. Jun. 2008 19:36

*modre učke, temni lasje, temnejša polt
*mau trebuščka da se vid da ni lih zanemarjen
*športnik (nogometaš seveda)
*pa a ni lepšga, če moški diši
*aja da ne pozabm belega nasmeha

mmmmm... :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
cherrypie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cherrypie » 28. Jun. 2008 2:42

najbolj zabavno bitje ever, ki me razume tud ko vsem ostalim odpove :) vedno se mu lahko nasmejim, najbolj pa mi je všeč da se lahko skupi smejiva stvarem, ker sva na isti valovni... :)
No, honestly, I am dumb. Most of the time I'm playing smart
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 28. Jun. 2008 10:26

Pa še moj :oops:

Zelo, zelo luškan fant..res..sploh ko me lepo pogleda..mmm.. :knuddel:

Skupaj sma pa ze malo več kot 2 leti..najlepši 2 leti v mojem življenju :D
Je visok..okoli 190cm..suhe postave..ima lepee rjave očke pa rjave lase (2 leti mu že gnjavim, da bi si pusto čupico..hehe..pa ne popusti pritiskom :rofl: )

Drugač pa je zelo, zelo prijazen..vedno mi pomaga, ko kaj rabim (pa jaz njemu tut ;) ) skupaj sma vsak dan in delama vse mogoče.. Je tudi super prijatelj, ki mu res lahko zaupam vse..najbolj mi je všeč, da imam včasih več urne pogovore, in čvekama, kot da bi bla s kolegico na kavi :) Zna me spravit v smeh..me podpira v mojih življenskih ciljih..dobro se razume z mojimi sorodniki..

Nevem kaj še naj rečem..res mam srečo, da sn najdla takega popolnega fanta..po 2 letih je vse še tak fajn oz. še bolše kot pa na začetku, ker ga bolj poznam..

Moj moj :love:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov