Opišite ga

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Kathy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2007
Kraj: Kamnik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kathy* » 02. Nov. 2007 19:33

kolk je men lepo prebrat, da nism edina, ki se mam tko fino s svojim lubijem. Prou res privoščim čist vsakemu, da ima svojo lubezn, da občuti toplino vseh besed, dejanj..jao..vesela sm zase da sm takšnega našla, spotoma pa še za vse vas :flower:
Uporabniški avatar
BeiiB
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007
Kraj: Ljubljana/Trebnje

Neprebrana objavaNapisal/-a BeiiB » 03. Nov. 2007 20:38

Ja moj srček je 3 leta starejši od mene.Sicer je tko glede šole zelo otročji ker se mu enostavno ni dalo učit in zdej dela po izpitih,je tko glede svoje ideologije zelo pameten ( tut šolo bi lahko naredu,sam če bi se mu dal )..
To da je zelo inteligenten sem ugotovila na začetku najine zveze,ko sem imela doma zelo veliko problemov.Od njega takrat niti nisem pričakovala podpore,ampak mi je kar naenkrat vlil tok volje da bi lahko naredila karkoli.Tega kar je naredu zame ne bom nikol pozabila :) ja uglaunnm so tudi moški lahko zelo razumevajoči,čeprav jaz osebno tega prej nism vedla.Ja skratka mojga srčka imam zelo rada :D
electra87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a electra87 » 05. Nov. 2007 2:53

moj je tud ... največji cukrček ... tok me ma rad, vse bi naredu zame ... edia napaka je d se js sekiram da si ga ne zaslužm, da je predobr zame, pa se bojim da mi bo ušov :(
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 05. Nov. 2007 16:36

moj fant je zame neki posebnga. vedno poskrbi, da je najprej men lepo, ampak zna tut hitro povedat, če njemu ni in men je to zelo všeč, ker res ne bi mogla imet fanta, ki se ne bi hotel pogovarjat o stvareh, ki se mu ne zdijo vredu.

če me kdaj prizadane se mi vedno opraviči in jasno pokaže, da mu je žau. ne kupuje mi nekih darilc pa presenečenj, ker tega res ne maram, saj fantje niso moja banka, ampak mi to, koliko me ima rad, pokaže na drugačen način.

ni mu problem rečt v živo rad te mam, čeprav tega ne ponavlja prevelikokrat, da ne izgubi pomena.

z eno besedo - my luw :*
Uporabniški avatar
Leelee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 5. 2007
Kraj: NeKje MeD ObLaKi

Neprebrana objavaNapisal/-a Leelee » 05. Nov. 2007 18:07

moj lubi je pa velk 180 pa težk 70...duhovit tko da se zmer smejim( to najbl pomembn), pa športnik( borda pa bajk, pa kajak pa...) drgač pa ful pozorn, sam js sm dvojčica tko da sm kdaj mau preveč trmasta un pa tut(tko k večina moških) in se kdaj kej skregava, sam potem more en zmer popustit in je pol use lepo in prou (sam ponavadi sm js tista k se dl muha :D ) hmmmm ka nej še povem? jaa da ma fuul sexy rit :twisted: grrr
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 05. Jan. 2008 15:37

191cm, 76kg, modre učke, kratki črni lasje, postava perfektna. mislim, da bi se strinjale, da spada med 100 najlepših fantov v sloveniji. res sem najbolj srečna...
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 05. Jan. 2008 19:23

Mojga cukra mam vsak dan rajsi... Je visok 186 cm, postavco ma toook fajn... Ne nabildan ampak tko, tisti sexy pas, pa tko pac razvit :D Kar se fizicne strani tice, sem najbolj zaljubljena v njegove oci... Ki so popolnoma modre, ma pa tak res lep lok obrvi (nic predelane, da ne bo pomote :D ) in res kjut trepalnice... Lepsih oci svet ni vidu no. V levi obrvi ima majhn uhanck, ki mu ful pase :) Ima kratko (ampak ne prekratko) postrizene, mehke lase...
..Vedno disi... Ne po parfumu ampak neka mesainca mehcalca (obleke), neki pa ima najbrz tud svojega, poleg deodoranta...
..ma lepe urejene zobke :D ...
Daje najlepse, cutne, tople medvedje objeme... Poljublja se nezno, pocasi, vcasih tudi igrivo, obvlada z jezikom, ali brez.. Rad me boza po celem telesu, lubcka po vratu, ramenih, fuuul se rad carta, igra z mojimi lasmi, nor je na moj trebuh :oops:
Je 2. letnik faksa, kjer sem jaz 1. letnik... Vse izpite do sedaj opravil v roku, mu to predstavlja kar pomembn del zivljenja... Je prilagodljiv, hitro se znajde v novih situacijah, trmarit odkrito ne zna oz. noce kaj prevec ampak raje na druge nacine s casom doseze svoje... Rad ima presenecenja in tudi pozitivno rad preseneca.. Je zanesljiv, tocen.. Uvideven v druzbi, tko recen bi ga vsaka babica vzljubila :D Za stirimi stenami je pa tigercek.
Je edinec, ampak tud v hecu ne pusti rect, da je razvajen :razz: Ukvarja se z DJ-anjem in je tudi v eni skupini.. Rad igra kosarko, zdej zadnje case borda...
Se velik bi lahko pisala, pa ze zdej sem pomoje prevec, ampak nek moram to vn spravt in je ta tema ko zanalasc :oops:
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 6. 2007
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objavaNapisal/-a star7 » 20. Jan. 2008 13:03

z eno besed, moj dragi = super :D
je visok okoli 177cm, suh, ima sexy telo, ful lepe oči (zelene), super lase (kodrčke, ampak lepo kratke), ima ful lepo ritko, športnik, ful razumljiv in nežen, mi nudi vse kar potrebujem (tolažbo, toplino, me čuva...) ful ga mam rada in obožujem ga, že skori 3 leta me prenaša :D ..waa :love: :hearts: :love: :bussi: :knuddel:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 20. Jan. 2008 14:50

Vizualno mi povsem odgovarja. Visok, suhcen, temne lase, temne učke. Suhcen, a trden trebušček. Tak skrivnosten pogled. Pozoren je - vedno mi prinese kakšno čokoladico. Oči ima vedno samo zame in to mi večkrat poudari. Zanj sem epicenter sveta in v njegovih mislih sem venomer prisotna. Razneži se, ko se ga samo dotaknem. Vedno odkrije nekaj novega pri meni, kar mu je všeč. Ali nasmeh, pogled, dejanje, beseda, nakit... vedno nekaj drugega. :)
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 20. Jan. 2008 17:30

Pa ja, če use tok hvalte svoje fantiče, morm pa še js mojga uštult zravn :D .

Najprej, je najbolši in najlepši, tko k usi tle opisani in spada med deset naj moških, ne sam lokalno, ampak tut globalno :lach: .

Ok, zdej pa zares.
Vizualno je faliu skupino mojih "popounih" zarad temne barve las. Je pa padu not zarad plavih ok, k spreminjajo odtenke glede na to, kok ga punca razjezi, skuštranih, gostih lask (za doužino se je mogu trudt na mojo željo, deviliiiiish), natreniranga športnga geštelčka (k se enkrat navadš naslanjat na radiatorčke, te nč več ne mikajo razni mehki pouštrčki), lepe poletne zagorelosti (prevelk kontrast med mojo pa fantovo barvo mi ni ušeč), ušečnega stila cunc, k jih fura (najraj ga mam u boardshortsih) in višine (visoki pr men nekak ne grejo dobr skoz) ...

Njegou karakter in odnos do žiulenja, sočloveka in sveta na sploh sta pa pravi balzam za mojo dušo, k je mogla prevečkrat trpet zadeve, k jih ni razumela, še mn mogla sprejet. Profesionalni športnik, razgledan, sposobn, izobražen, ambiciozen, radovedn, delaven, mojster (in deklica) za use, velik optimist, zna sanjat, ampak ostaja vedno na trdnih tleh, komunikativn, zabavn, predusm pa ma razčiščen področje svojih potreb, želja in pričakovanj ...
V odnosu do mene najbol cenm iskrenost in spoštlivost, dejstvo, da me nikol ne obsoja, da sprejema moje muh(ic)e, obsesije in male norosti, me tolaži in crkla takrat, ko vid, da se bom zlomila, mu nobena stvar ni odveč in usako sprejme z nasmehom, ... da me zna začutit in mam

Nenazadne pa mi srček hitrej bije ob useh njegovih športnih podvigih in norostih, k jih počne, njegova obsesija z adrenalinom, nevarnostjo in hoja po robu pa so sam še pikca na i, da lahko rečem - končno sm te najdla :wink: .

In če me pele še srfat na Havaje, bo moj za vedno :D .

Ps: Preveč sm ga hvalla, zato mi je "zmankal" placa za tiste mal bl "žlehtne" plati njegove narave ... O teh pa u temi "katerih lastnosti na partnerju ne marate" :stumm: ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a butterflychek » 29. Jan. 2008 21:38

Velik je 185 cm, tehta pa približno 70-75kg. Postavco ma športno (dobro izoblikovano telo - seksi :oops: ).. Ima temno rjave, skoraj črne lase, zelene oči (zelo lepe trepalnice, ki zelo poudarijo lepoto njegovih oči) in ima temno polt.. Kar se notranjosti tiče je ljubezniv, čustven, nežen in pa kar ljubosumen človek..Največ mu pomeni ljubezen, saj bi za mene naredil nemogoče... Pomemben del v življenju mu predstavljajo tudi prijatelji.
Zelo dobr se lupčka.. Najbolj všeč so mi tisti njegovi (kratki a sladki) poljubčki na usta in pa na lička.. Rad se carta, me objema, stiska...
Rada ga imam.. brez njega bi bila izgubljena.
Uporabniški avatar
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2007
Kraj: Na nebu.

Neprebrana objavaNapisal/-a angeLcek. » 16. Feb. 2008 23:23

Js sm vam pa tko fouš :D !
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 17. Feb. 2008 9:52

moj je pa res, ko da bi biu narjen zame :D ko me objame, pozabm na čist vse, objeta bi lahko bla pomoje celo večnost z njim...zna me spravt v dobro voljo, je tak ful sproščen, zna mi pokazat da me ljubi, fuuul dobr kuha in mu ni težko kuhat za naju, ker ve da jaz sem na tem področju bol tako...moram bit pa zravn :D zelo je ambiciozen, kar mi je tud ful usec, zna mi svetovat. drugac je pa bl mejhn 173, športna postava, občasno pobrit, drugač pa par cm las :razz: Ful se mava lepo ko sva skupaj, vedno nekaj počneva, kam greva...fuul uživava in hočm da je vedno tako :cool:
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 19. Feb. 2008 11:26

moj dragi je daleč najlepši fant na svetu....:)
ima zelene oči in temno rjave laske...ima športno postavco.
da ne omenjam njegove notranjosti.....prijazen, nonstop se smeji, romantik(celo večji od mene), zna delati z mano, pokaže mi da sem zanj edina, mi pove da sem lepa, me tolaži ko sem žalostna, se smeji z menoj ko sem srečna....
in je prvi ki ga imam resnično rada.....in sem tudi jaz njegova prva resna punca...
mogla sem opisat mojega biserčka..... :oops:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 19. Feb. 2008 13:10

hehe moj dragi je pa drugačn od večine tle :)

ni trmast (hvala bogu k sm jz dost trmasta za oba), k sm kej jezna nanga pa kao kuham mulo, pride do mene pa me začne kej zafrkavat pa kaj si spet tečka pa me kej požgačka, pa se mu ne morm upret in se morm začet smejat :)

glede videza ni nč posebnega, na začetku sm trdno zagotavljala da ne bom nikol z njim, ker ni biu moj tip. visok je tm ene 183cm, kil ma lih prou za moj okus, čeprou on govori da bi jih meu mal mnj.

ni noben športnik, učasih je sicer ful kolesaru pa košarko igrou zdj pa ne več.

je pa res prjazn, pa zmer mi stoji ob strani pa ful je razumen, pa ful me ma rad, pa ceu cukrčk je :hearts:

najraj ga mam na svetu :love:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov