Opišite ga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MAJAmazing - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2007
hmmmm moj lubi...195cm, nevem kolk kg, sam ni neki suhec, za mene najlepši, sam ni pa zdej tak, da bi ga vse občudovale, da bi biv nek lepotec...drgač pa je najbolj prijazn...do vseh, ma smisel za humor fuuul, doma so čist nori nikol mi neb reku, da pač ne smem kaj, ful velik stvari tolerira...
sam res pa je da tut on ni popoln...v trgovine ni za it z njim, za vse mu je vseeno, vedno morem jst odločit, sam me mal moti, mam občutek da je vedno vse po moje...ne zna izražat čustev, al pa če ga bi kaj razlezla, mi ne bi kaj rekel...aja pa len je še kar, čeprav je športnik, mi sploh ne gre v glavo kak to...pač če rečem, če grem na sprehod al pa kaj, nikol ne bo rekel ja al pa sam predlagal, vedno reče meni je vseeno pol pa se sekiram, kao da mu ni fajn...sam zdej sn se odločla, da pač boma šla pa se ne bom ozirala kake volje je, mogoče pa bo potem počasi mal manj len
sam res pa je da tut on ni popoln...v trgovine ni za it z njim, za vse mu je vseeno, vedno morem jst odločit, sam me mal moti, mam občutek da je vedno vse po moje...ne zna izražat čustev, al pa če ga bi kaj razlezla, mi ne bi kaj rekel...aja pa len je še kar, čeprav je športnik, mi sploh ne gre v glavo kak to...pač če rečem, če grem na sprehod al pa kaj, nikol ne bo rekel ja al pa sam predlagal, vedno reče meni je vseeno pol pa se sekiram, kao da mu ni fajn...sam zdej sn se odločla, da pač boma šla pa se ne bom ozirala kake volje je, mogoče pa bo potem počasi mal manj len
- Lianna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
js bom pa tk rekla, mam idealnega, ubistvo si bolšga ne bi mogla želet tm okol 190 cm, glih kul mišičast, pa ne preveč, tko črne laske, pa tko modre učke tk da je res luban in predvsem moj Po notranjosti pa tko d se skoz smeji, pa je full prijazn, pa tko ambiciozen in glavno je to da me ma rad
- Toya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2007
Moj je velik okol 175, precej suh, temnolas in ma rjave oči...skratka lep ...po karakterju je trmast, pa tudi ustrežljiv, zanesljiv in mi zna pokazat da me ma rad.. poleg tega zna ful dobr prenašat mojo tečnobo sva oba trmasta, ampak ponavadi on prej popusti kt jaz .. mava na določene stvari čis drugačen pogled in to je tut glavni razlog da se skregava..ampak se zmenva use
-
Tinki - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 7. 2005
Moja lbezn je...
- 175 cm mer v višino
- ravno pravšnje postave s hudoooo sexy ritko... njami
- najbolj pozoren moški na tem svetu
- zelooooo duhovit
- ima razvit čut za pravičnost
- plavookec
- skuštranec
- z uhančkom na obrvi
- potetoviran na roki
- uf... use naj in naj in naj...
- 175 cm mer v višino
- ravno pravšnje postave s hudoooo sexy ritko... njami
- najbolj pozoren moški na tem svetu
- zelooooo duhovit
- ima razvit čut za pravičnost
- plavookec
- skuštranec
- z uhančkom na obrvi
- potetoviran na roki
- uf... use naj in naj in naj...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
moj lubi je...
moj šmotko, z smislom za humor ki gavčasih ne razumem, večinoma me pa nasmeji, z največjim in najlepšim nasmeškom ever, z lepimi vekimi očkami (za barvo če sem iskrena nimam pojma), trmast je čist preveč, lev po horoskopu (valjda), nežen z mano kot še nikoli nihče, čustva izkazuje vedno in brez problema (me likes likes), vedno ve kaj bi rada in kak me spraviti v dobro voljo...
bi kar rekla, da je on trnutno vse, kar sem dolgo brez uspeha iskala na vseh mogočih različnih tipih pa nikoli našla...
mart, ne bi si mislila, da je možno da bom kdaj v enem tipu našla vse kar sem našla v njem...
ljubim ga in on ljubi mene... pa to je dovolj*
moj šmotko, z smislom za humor ki gavčasih ne razumem, večinoma me pa nasmeji, z največjim in najlepšim nasmeškom ever, z lepimi vekimi očkami (za barvo če sem iskrena nimam pojma), trmast je čist preveč, lev po horoskopu (valjda), nežen z mano kot še nikoli nihče, čustva izkazuje vedno in brez problema (me likes likes), vedno ve kaj bi rada in kak me spraviti v dobro voljo...
bi kar rekla, da je on trnutno vse, kar sem dolgo brez uspeha iskala na vseh mogočih različnih tipih pa nikoli našla...
mart, ne bi si mislila, da je možno da bom kdaj v enem tipu našla vse kar sem našla v njem...
ljubim ga in on ljubi mene... pa to je dovolj*
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Lady_Violet - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
Moj je pa velik okol 185 pa precej suh je..Ni preveč mišičast, se mu pa pozna, da fizično dela, predvsem v rokah. Oči ima sivozelene, fulll lepe (zame ), laske ima pa rdeče pa mal daljše
Drugače je pa ful nežna oseba, pa zelo čustven je (se vidi, da sva oba raka po horoskopu), vedno pomaga, kadar lahko (včasih se mi zdi, da je kar preveč prijazen do določenih frendov). Vedno me nasmeji, najbolj mi je všeč to, da me zna v vsakem trenutku spravit v dobro voljo, ne glede na to, kakšen dan imam za sabo. Obožujem njegov način, kako mi vedno znova pokaže (in pove), da me ima rad
Drugače je pa ful nežna oseba, pa zelo čustven je (se vidi, da sva oba raka po horoskopu), vedno pomaga, kadar lahko (včasih se mi zdi, da je kar preveč prijazen do določenih frendov). Vedno me nasmeji, najbolj mi je všeč to, da me zna v vsakem trenutku spravit v dobro voljo, ne glede na to, kakšen dan imam za sabo. Obožujem njegov način, kako mi vedno znova pokaže (in pove), da me ima rad
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Sva začela brez obveznosti. Se videvala, ko se nama je dalo, ko sva imela čas. In potem si se malo po malem zavlekel pod mojo kožo. Spomnem se, da mi včasih ni bilo težko zdržati brez tebe. Dlje, ko te nisem vidla, lažje je bilo. Zdaj je obratno. Komaj čakam. Trepetam ob misli nate. Predstavljam si tvoj nasmeh, skoraj čutim tvoje dlani na sebi. Točno vem kakšne so tvoje oči, tvoj nos, kak vonj imajo tvoji lasje, vem kako se poljubljaš, vem kaj ti je všeč in česa ne maraš. Poznam vse tiste besede, ki jih podzavestno ponavljaš. Vem, kaj te moti pri drugih, vem česa ne maraš pri sebi, vem kaj tako rad počneš in vem česa se lotiš z odporom. Poznam te kot človeka, takšnega kot si, brez sprenavedanja. Vem, da si dober, prijazen, sramežljiv, nekje globoko v sebi romantik, nežen, pozoren, trmast, včasih prehitro vzkipljiv. Si komunikativen, zabaven, nikoli ne lažeš (dobro, ne štejem tistih laži za dobro vseh), nikoli si ne izmišljuješ stvari. Včasih bi mi moral večkrat pustiti, da kaj povem, včasih bi te moralo več stvari zanimati, več si bi moral upati, mogoče več tvegati, več uživati. Rada imam vse te tvoje lastnosti, ker so del tebe. So ti. Naučila sem se živeti tudi s tistimi, ki mi niso všeč. Ker so namreč ti. Vem, da je to ljubezen, čeprav se vedno znova prepričujem, da se mogoče motim. Strah me je, da te enkrat več ne bo..
Hodim iz faksa.. Po isti poti že miljontič. Razmišljam o tebi. Kolikokrat sem šla po tej poti z nasmehom na ustnicah, kateremu si bil ti razlog.. Kolikokrat sem skoraj jokala.. Kolikokrat sem bila popolnoma zamišljena.. Vse to le zaradi tebe. Kolikokrat sva se skregala, se trmala in v tej trmi zdržala največ nekaj minut. Koliko neumnosti sva skupaj naredila, katerim se še zdaj smejiva, o kolikih stvareh sva se pogovorila, na koliko ljudi se skupaj jezila, kolikokrat sva tolažila drug drugega..
Postal si pomemben del mojega življenja. Vedno več časa ti namenim. Naučil si me, da še manj kompliciram kot sem pa sicer. Naučil si me poslušati, sočustvovati. Naučil si me ljubiti.
Hodim iz faksa.. Po isti poti že miljontič. Razmišljam o tebi. Kolikokrat sem šla po tej poti z nasmehom na ustnicah, kateremu si bil ti razlog.. Kolikokrat sem skoraj jokala.. Kolikokrat sem bila popolnoma zamišljena.. Vse to le zaradi tebe. Kolikokrat sva se skregala, se trmala in v tej trmi zdržala največ nekaj minut. Koliko neumnosti sva skupaj naredila, katerim se še zdaj smejiva, o kolikih stvareh sva se pogovorila, na koliko ljudi se skupaj jezila, kolikokrat sva tolažila drug drugega..
Postal si pomemben del mojega življenja. Vedno več časa ti namenim. Naučil si me, da še manj kompliciram kot sem pa sicer. Naučil si me poslušati, sočustvovati. Naučil si me ljubiti.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
-
*Kathy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
- Kraj: Kamnik
Jst sem pa svojga pobrala pod mestno lučjo
Ravno sem končevala svojo nevem več katero uro vožnje (izpit za avto..).
Pa je bil potem on na vrsti za mano in sta me z inštruktorco peljala še do doma.
Moj medeno sladek piškotek je luštkan, ima rjave oči in najbolj iskren nasmeh kar sem jih kadarkoli videla. Ko sva začela je bil zelooo suh, potem pa se je v dobrem letu dni zredil za 15kg, ampak sedaj lahko rečem da je fejst dečko (je zelo visok, tko da so se kilogramčki lepo porazdelili). Če povem tko v mojem slogu- zdj mam vsaj kaj za prijet :angel:
Chau
Ravno sem končevala svojo nevem več katero uro vožnje (izpit za avto..).
Pa je bil potem on na vrsti za mano in sta me z inštruktorco peljala še do doma.
Moj medeno sladek piškotek je luštkan, ima rjave oči in najbolj iskren nasmeh kar sem jih kadarkoli videla. Ko sva začela je bil zelooo suh, potem pa se je v dobrem letu dni zredil za 15kg, ampak sedaj lahko rečem da je fejst dečko (je zelo visok, tko da so se kilogramčki lepo porazdelili). Če povem tko v mojem slogu- zdj mam vsaj kaj za prijet :angel:
Chau
-
tay-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: Maribor
Moj lubi pa je vlki 175 cm, tu nekje pa ima okrog 68 kg. Je full čustven, premalo komunikativen (jaz pa preveč). Ima temno rjave lase pa oči isto. Full rad me carta pa stiska..res mi pokaže kak me ma rad, pa tudi dostikrat mi pove.
Joj, res je nekaj posebnega pa ga ne bi zamenjala...mmm...
Full vrei pa je tui to, da mi vedno stoji ob strani, me vedno posluša in mi nikoli ne obrne hrbta!
Joj, res je nekaj posebnega pa ga ne bi zamenjala...mmm...
Full vrei pa je tui to, da mi vedno stoji ob strani, me vedno posluša in mi nikoli ne obrne hrbta!
Everything happens for a reason..
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
moj fantek je neki čez 170, pa bol suhi zelo lepe zelene, malo žalostne, učke pa rjave kodraste laske (kako afro ma, če se dolgo ne ostriže..haaaa). Pa nasmeh ma ful lep, ne znam povedat, tk nekak na trikotno se smeje?? Drgač pa je ful čustven, pa občutljiv, pa večkrat ljubusumen, včasih kako iber butasto ven butne, drgač pa ni res nikol nesramen, da bi me kakorkoli užalil al pa kej, pa mi je že to tak ful vredi. Sploh se pa nikoli na mene ne razjezi, sam malo me žalostno gleda.. čeprav sm ful žleht, pa tečna, pa nesramna, nasilna pa agresivna pa ne vem kaj še vse itq pa mahnjen na cartanje, pa stiskanje pa vse to....
o yess, i love him
kak sm zabluzila....
o yess, i love him
kak sm zabluzila....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov