Opišite ga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_Larissa_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
bonboniera napisal/-a:_Larissa_ napisal/-a:ahhh tip je dosz je to jasn... pa nemaram ga ampak usen ga mam najraj na svetu hahaha... aja pa moj bo enkat k zdj še ni ... ...tko da tiste k hočte enga me že razumete...smešna sm ja vem sam to j tist k pride en k te res učara na pru faking pogled k mislš da j nemogoče da se teb kdaj zgudil pa ti čeprov ga ne poznaš ti ne da spat pa veš da enkat bo tvoj... ahahaha ... no sj po k sm ga pa spoznala sm bla pa še bl fertik... ampak še bl prepričana u to da bo moj... no zdj sm zgrešla temo...uglavnm najbolši najbl luštn najbl pametn sam najbl neumn nažalost haha...
haha, taj dobra...najbl pameten pa najbl neumen
men je on supr, upam d ga bom kmal loh večkat gledala, pa dalj časa
je totalno zame narjen.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
*zunanjost:
kratki tak bol temno blond lasi, modre očke , tam okol 175 je velik, pa kr ma mišice, kr pač rokomet trenira...pa ful je vauuu
*osebnost:
je kr mal samovšečn, šport mu dost pomen, ni tak glih za resne zveze, pa tipičen levček je
*napaka
je ena in edina: ni moj
...mi2 z _*lunca*_ se zdej podima po celju, kr njej je všeč njegov soigralc ...no pa mal na tekme zahajama
kratki tak bol temno blond lasi, modre očke , tam okol 175 je velik, pa kr ma mišice, kr pač rokomet trenira...pa ful je vauuu
*osebnost:
je kr mal samovšečn, šport mu dost pomen, ni tak glih za resne zveze, pa tipičen levček je
*napaka
je ena in edina: ni moj
...mi2 z _*lunca*_ se zdej podima po celju, kr njej je všeč njegov soigralc ...no pa mal na tekme zahajama
-
_*lunca*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 9. 2007
ZUNANJOST:
*modre oči
*daljši blontni lasje
*široka ramena...mišice pač ...pač športnik rokometaš ...da sotjiš in gledaš
*pa še tak čedn in božanski obraz ma
*vlek okol 170 cm
NAPAKA:
*ista, ku pr *urškici*, da pač ni moj...
...sam *urškica*...sej pa z užitkom hodma na treninge in tekme, da si lahka vsaj na čem oči spočijema
*modre oči
*daljši blontni lasje
*široka ramena...mišice pač ...pač športnik rokometaš ...da sotjiš in gledaš
*pa še tak čedn in božanski obraz ma
*vlek okol 170 cm
NAPAKA:
*ista, ku pr *urškici*, da pač ni moj...
...sam *urškica*...sej pa z užitkom hodma na treninge in tekme, da si lahka vsaj na čem oči spočijema
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Tonja napisal/-a:OT: Zanimiv mi je način pisanja: moj je najboljši, najlepši, najbolj oh in ah in sploh in sploh nima nubenih napak.
Logičo.. beri spodaj..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
^^ Točno tako.
(Ko bi le bil) moj, pa je takšen; ful visok, ravno prav postaven, temen, kratki temni lasje, nasmeh da dol padeš, ful lepe očke, roke in prste ma ful sexy , prijazen, pozoren, odprtega tipa, čuten-me vedno razume,...
Napaka; ne kaže znakov, da bi mu bla všeč, torej ni moj...
(Ko bi le bil) moj, pa je takšen; ful visok, ravno prav postaven, temen, kratki temni lasje, nasmeh da dol padeš, ful lepe očke, roke in prste ma ful sexy , prijazen, pozoren, odprtega tipa, čuten-me vedno razume,...
Napaka; ne kaže znakov, da bi mu bla všeč, torej ni moj...
Lahko imam vse.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ah Roberta, to pa ni ravno res. Da bi se zaradi zaljubljenosti slepila in nevidela napak? Pa saj nisem več v SŠ, da bi bilo tako.
Nisem romantik, ne sanjarim, sem preveč trdno na tleh, pa ne spregledam ničesar. Amor me še nikoli ni zadel tako, da bi bila slepa, pa ni važno, kako dober je bil tip.
Nisem romantik, ne sanjarim, sem preveč trdno na tleh, pa ne spregledam ničesar. Amor me še nikoli ni zadel tako, da bi bila slepa, pa ni važno, kako dober je bil tip.
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
Trmast, rad heca ljudi, fuul smisla za humor-tu sva sui s5 podobna
lahk je pa tud čist resn ko je treba,mu gre zaupat,rad me ma,z njim sm čist sproščena,usak dan sva lahk skup pa se nikol ne navelčama
lahk je pa tud čist resn ko je treba,mu gre zaupat,rad me ma,z njim sm čist sproščena,usak dan sva lahk skup pa se nikol ne navelčama
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Lep... Ne samo srčkan, simpatičen, luškan, ampak enostavno lep Ob njem ne moreš ostati ravnodušen, definitivno zna očarati... Sploh ni sramežljiv, vedno pove kar misli. Zna me nasmejati. Popoln
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
- tdy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
- Kraj: primorska
Anelise napisal/-a:hudica, mate sreco, da so vsi tko uau hja, ko si zaljubljen je itak vedno tk, ne? sej prou, vam privoscim
bi tud jst mela kerga.. sam, ka pa vem, ce delajo se take, kot bi jst rada
se strinjam,
jest ne vem, to bi bla taka tržna niša, če bi kej takga po želji pogruntal, sam kaj ko bi jih pol vse hotle imet all inclusive
pol pa spet ne bi blo zanimiv, k bi bli preveč popolni, pa se ne bi mogle nikol sladko pobotat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]