Opišite ga

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tanchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchy » 10. Avg. 2007 10:24

Moje je visok 183cm, težak 75kg, športnik, plave učke, svetli lasje. Po karakterju pa trmast, ljubezniv, vsakič mi vedno znova pokaže,da sem tista ta prava. Je zelo realen, za svoja leta zelo zrel, razgledan, izobražen, velik provokator ter humorist, avanturist, ne pije alkohola in ne kadi. V glavnem z njim mi je lepo in nikoli dolgčas.
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 10. Avg. 2007 10:56

Jaz bom rekla samo to, da je moj :hearts: NAJBOLŠI v vseh pogledih in ga ne zamenjam oz. ga sploh ne dam ..Moj bo za vedno :bgdev:
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 11. Avg. 2007 11:28

On je...on je vse kar jst nisem, me dopolnjuje v vsem.
Je najbolj nežno bitje, ki hkrati izžareva moškega. Z njim lahko delam prav vse, brez izjeme. Ful me zna nasmejat, ok, včasih tud zjezit :P Pomoje da vsakič ko ga vidim, se znova zaljubim vanj.
Uporabniški avatar
*vilinka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *vilinka* » 11. Avg. 2007 14:39

Je neženz mano... Pa vedno ve kaj nam je ženskam všeč... Mislim poljubček, objem... Pa drži se načela streži vsem večno ljubi eno samo... Pa je toooook lep!!!
Uporabniški avatar
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a malina2203 » 13. Avg. 2007 9:08

Je zabaven, vedno za štos, za resen pogovor če ga rabiš, pripravljen pomagat, vedno zna spravit v dobro voljo. Vedno pove po resnici, ni zamerljiv. Je izredno simpatičen, čeprav ni tipični lepotec. Je športnik, visok, igra kitaro. Kljub robatemu videzu zna bit neverjetno nežen.

In je zaseden. :cry:
M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 13. Avg. 2007 13:40

Moj je kar se izgleda tiče to hot :wink:
Drugače pa trmast, kot opažam ni edini. :)
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a all*starka » 13. Avg. 2007 13:50

Lillu napisal/-a:Jaz bom rekla samo to, da je moj :hearts: NAJBOLŠI v vseh pogledih in ga ne zamenjam oz. ga sploh ne dam ..Moj bo za vedno :bgdev:

:zustimm: moj tudi!!! :love:
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 29. Sep. 2007 21:05

moj je najlepši, najbolši, najčudovitejši, naj naj naj... za zmeri... kdr mava težavo jo prebredeva... to je pa zemri kšna blonda k ga hoče zase.. no al pa kšn temperamenten črnolasec k hoče mene :D :D :D .. ful si zaupava in on je naj naj naj....
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 29. Sep. 2007 21:17

all*starka napisal/-a:
Lillu napisal/-a:Jaz bom rekla samo to, da je moj :hearts: NAJBOLŠI v vseh pogledih in ga ne zamenjam oz. ga sploh ne dam ..Moj bo za vedno :bgdev:

:zustimm: moj tudi!!! :love:

tukaj se tudi jaz podpišem :D :hearts:
Uporabniški avatar
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _Larissa_ » 29. Sep. 2007 21:29

ahhh tip je dosz je to jasn... pa nemaram ga ampak usen ga mam najraj na svetu hahaha... aja pa moj bo enkat k zdj še ni ... :lol: :lol: ...tko da tiste k hočte enga me že razumete...smešna sm ja vem sam to j tist k pride en k te res učara na pru faking pogled k mislš da j nemogoče da se teb kdaj zgudil pa ti čeprov ga ne poznaš ti ne da spat pa veš da enkat bo tvoj... ahahaha ... no sj po k sm ga pa spoznala sm bla pa še bl fertik... ampak še bl prepričana u to da bo moj... no zdj sm zgrešla temo...uglavnm najbolši najbl luštn najbl pametn sam najbl neumn nažalost haha... :lol: :lol:
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a natašika » 29. Sep. 2007 23:24

:lol:
moj je mali, pa blontni, pa veseli, pa prijazn, pa ... športnik je.. in od dans tud lastnik motorja.. :flamingdev:
Zadnjič spremenil natašika, dne 25. Okt. 2008 10:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Fanika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2007
Kraj: na lepšem:))

Neprebrana objavaNapisal/-a Fanika » 30. Sep. 2007 11:56

moj pa ni še moj pa upam da enkrat bo moj...kr me je čist obnorel in si zelo želim da bi biu enkrat moj :)
res je drugačen je od fantou ki so mi bili do sedaj ušeč :)
je zanimiu,mogoče malo neobičajen,miren fant,ušeč mi je ker fura nek svoj stil,z zelooo lepim nasmehom ki se mu ne morem upret,nikakor :love: no drgač je pa tak visok,suh...uglavnem zame popoln! :lol:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 30. Sep. 2007 12:49

OT: Zanimiv mi je način pisanja: moj je najboljši, najlepši, najbolj oh in ah in sploh in sploh nima nubenih napak.
Moj je temnolas, temnook, visok, suh. Ima talent za igranje kitare, igral je v bendu, je večen nabijač (bla bla bla bla bla bla bla bla :roll: ). Je zaletav, površen in štorast... Če nebi meu teh lastnosti, verjetno to ne bi bil on.
Uporabniški avatar
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a diamond girl » 30. Sep. 2007 13:56

ooooo moj luby,jz njega tok ljubim. :love:
je fuuuuul ljubezniv do mene,prou vid se da me ljubi in obožuje,velik me lupčka,me kliče ljubkovalno zanjga sm vse,tko k on zame. :hearts:
je lubezniv, nežn,grob kadar je treba (sex npr :wink: ),je lubusumen sam noče tega pokazat ker ve da nočm da je,je ta prav za pogovor,če mava kšno težavo se hoče pogovort in rešt stvar,se spremeni zame,če mi kej ni všeč to poprav,čeprou sm mal okrogla me ma rd takšno k sm in obožuje moj trebuščk.vedno se igrava,zna bit otročji kadar je treba in to prisrčno otročji.topel po srčku in čustven,ni ga sram pokazat čustev.slabih lastnosti res skor nima,če pa ma kšne so pa tok nepomembne.
skratka to je moj sanjski moški in za vedno moj in ljubim ga za vedno in on mene!!! :love: :hearts:
bonboniera
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bonboniera » 01. Okt. 2007 13:38

_Larissa_ napisal/-a:ahhh tip je dosz je to jasn... pa nemaram ga ampak usen ga mam najraj na svetu hahaha... aja pa moj bo enkat k zdj še ni ... :lol: :lol: ...tko da tiste k hočte enga me že razumete...smešna sm ja vem sam to j tist k pride en k te res učara na pru faking pogled k mislš da j nemogoče da se teb kdaj zgudil pa ti čeprov ga ne poznaš ti ne da spat pa veš da enkat bo tvoj... ahahaha ... no sj po k sm ga pa spoznala sm bla pa še bl fertik... ampak še bl prepričana u to da bo moj... no zdj sm zgrešla temo...uglavnm najbolši najbl luštn najbl pametn sam najbl neumn nažalost haha... :lol: :lol:

haha, taj dobra...najbl pameten pa najbl neumen :?: :!: :D

men je on supr, upam d ga bom kmal loh večkat gledala, pa dalj časa :razz:
je totalno zame narjen. :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov