Opišite ga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tanchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Moje je visok 183cm, težak 75kg, športnik, plave učke, svetli lasje. Po karakterju pa trmast, ljubezniv, vsakič mi vedno znova pokaže,da sem tista ta prava. Je zelo realen, za svoja leta zelo zrel, razgledan, izobražen, velik provokator ter humorist, avanturist, ne pije alkohola in ne kadi. V glavnem z njim mi je lepo in nikoli dolgčas.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Jaz bom rekla samo to, da je moj NAJBOLŠI v vseh pogledih in ga ne zamenjam oz. ga sploh ne dam ..Moj bo za vedno
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
Schpella - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2007
On je...on je vse kar jst nisem, me dopolnjuje v vsem.
Je najbolj nežno bitje, ki hkrati izžareva moškega. Z njim lahko delam prav vse, brez izjeme. Ful me zna nasmejat, ok, včasih tud zjezit Pomoje da vsakič ko ga vidim, se znova zaljubim vanj.
Je najbolj nežno bitje, ki hkrati izžareva moškega. Z njim lahko delam prav vse, brez izjeme. Ful me zna nasmejat, ok, včasih tud zjezit Pomoje da vsakič ko ga vidim, se znova zaljubim vanj.
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Je zabaven, vedno za štos, za resen pogovor če ga rabiš, pripravljen pomagat, vedno zna spravit v dobro voljo. Vedno pove po resnici, ni zamerljiv. Je izredno simpatičen, čeprav ni tipični lepotec. Je športnik, visok, igra kitaro. Kljub robatemu videzu zna bit neverjetno nežen.
In je zaseden.
In je zaseden.
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
Lillu napisal/-a:Jaz bom rekla samo to, da je moj NAJBOLŠI v vseh pogledih in ga ne zamenjam oz. ga sploh ne dam ..Moj bo za vedno
moj tudi!!!
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
moj je najlepši, najbolši, najčudovitejši, naj naj naj... za zmeri... kdr mava težavo jo prebredeva... to je pa zemri kšna blonda k ga hoče zase.. no al pa kšn temperamenten črnolasec k hoče mene .. ful si zaupava in on je naj naj naj....
-
_Larissa_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
ahhh tip je dosz je to jasn... pa nemaram ga ampak usen ga mam najraj na svetu hahaha... aja pa moj bo enkat k zdj še ni ... ...tko da tiste k hočte enga me že razumete...smešna sm ja vem sam to j tist k pride en k te res učara na pru faking pogled k mislš da j nemogoče da se teb kdaj zgudil pa ti čeprov ga ne poznaš ti ne da spat pa veš da enkat bo tvoj... ahahaha ... no sj po k sm ga pa spoznala sm bla pa še bl fertik... ampak še bl prepričana u to da bo moj... no zdj sm zgrešla temo...uglavnm najbolši najbl luštn najbl pametn sam najbl neumn nažalost haha...
-
Fanika - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
- Kraj: na lepšem:))
moj pa ni še moj pa upam da enkrat bo moj...kr me je čist obnorel in si zelo želim da bi biu enkrat moj
res je drugačen je od fantou ki so mi bili do sedaj ušeč
je zanimiu,mogoče malo neobičajen,miren fant,ušeč mi je ker fura nek svoj stil,z zelooo lepim nasmehom ki se mu ne morem upret,nikakor no drgač je pa tak visok,suh...uglavnem zame popoln!
res je drugačen je od fantou ki so mi bili do sedaj ušeč
je zanimiu,mogoče malo neobičajen,miren fant,ušeč mi je ker fura nek svoj stil,z zelooo lepim nasmehom ki se mu ne morem upret,nikakor no drgač je pa tak visok,suh...uglavnem zame popoln!
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
OT: Zanimiv mi je način pisanja: moj je najboljši, najlepši, najbolj oh in ah in sploh in sploh nima nubenih napak.
Moj je temnolas, temnook, visok, suh. Ima talent za igranje kitare, igral je v bendu, je večen nabijač (bla bla bla bla bla bla bla bla ). Je zaletav, površen in štorast... Če nebi meu teh lastnosti, verjetno to ne bi bil on.
Moj je temnolas, temnook, visok, suh. Ima talent za igranje kitare, igral je v bendu, je večen nabijač (bla bla bla bla bla bla bla bla ). Je zaletav, površen in štorast... Če nebi meu teh lastnosti, verjetno to ne bi bil on.
-
diamond girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2007
- Kraj: lj
ooooo moj luby,jz njega tok ljubim.
je fuuuuul ljubezniv do mene,prou vid se da me ljubi in obožuje,velik me lupčka,me kliče ljubkovalno zanjga sm vse,tko k on zame.
je lubezniv, nežn,grob kadar je treba (sex npr ),je lubusumen sam noče tega pokazat ker ve da nočm da je,je ta prav za pogovor,če mava kšno težavo se hoče pogovort in rešt stvar,se spremeni zame,če mi kej ni všeč to poprav,čeprou sm mal okrogla me ma rd takšno k sm in obožuje moj trebuščk.vedno se igrava,zna bit otročji kadar je treba in to prisrčno otročji.topel po srčku in čustven,ni ga sram pokazat čustev.slabih lastnosti res skor nima,če pa ma kšne so pa tok nepomembne.
skratka to je moj sanjski moški in za vedno moj in ljubim ga za vedno in on mene!!!
je fuuuuul ljubezniv do mene,prou vid se da me ljubi in obožuje,velik me lupčka,me kliče ljubkovalno zanjga sm vse,tko k on zame.
je lubezniv, nežn,grob kadar je treba (sex npr ),je lubusumen sam noče tega pokazat ker ve da nočm da je,je ta prav za pogovor,če mava kšno težavo se hoče pogovort in rešt stvar,se spremeni zame,če mi kej ni všeč to poprav,čeprou sm mal okrogla me ma rd takšno k sm in obožuje moj trebuščk.vedno se igrava,zna bit otročji kadar je treba in to prisrčno otročji.topel po srčku in čustven,ni ga sram pokazat čustev.slabih lastnosti res skor nima,če pa ma kšne so pa tok nepomembne.
skratka to je moj sanjski moški in za vedno moj in ljubim ga za vedno in on mene!!!
- bonboniera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
_Larissa_ napisal/-a:ahhh tip je dosz je to jasn... pa nemaram ga ampak usen ga mam najraj na svetu hahaha... aja pa moj bo enkat k zdj še ni ... ...tko da tiste k hočte enga me že razumete...smešna sm ja vem sam to j tist k pride en k te res učara na pru faking pogled k mislš da j nemogoče da se teb kdaj zgudil pa ti čeprov ga ne poznaš ti ne da spat pa veš da enkat bo tvoj... ahahaha ... no sj po k sm ga pa spoznala sm bla pa še bl fertik... ampak še bl prepričana u to da bo moj... no zdj sm zgrešla temo...uglavnm najbolši najbl luštn najbl pametn sam najbl neumn nažalost haha...
haha, taj dobra...najbl pameten pa najbl neumen
men je on supr, upam d ga bom kmal loh večkat gledala, pa dalj časa
je totalno zame narjen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov