Opišite ga

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ZEAST
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ZEAST » 22. Jun. 2007 8:45

vizualno:

- 192 cm
- zelene ucke
- rjave lase
- ful douge prste na rokah :D
- ni debeu, ni suh

karakterno:

- trmast
- zmer bi su z glavo skoz zid (pac tipicn ovn :P )
- ful odlocn
- ful ambiciozn
- ful discipliniran in odgovorn
- delovn
- prizemljen, realno in razumsko gleda na svet
- pustolovskega duha
- tak tip vodje
- do ljudi k so mu blizu zelo socutn in zascitniski, do ostalih has compassion of a rock :P

drugo:

- ne kadi, ne pije, se ne drogira
- gurman
- obozuje otroke wiu wiu wiu :D
- pa moj moj je :D
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 23. Jun. 2007 13:10

No, da še jest opišem mojega. Velik je okol 172 cm, težek nimam pojma (samo jst bi mu dala še kakšno kilco gor :D). Je temne polti, rjavih učk, najlepših ustnic na svetu :D , pa kar športne postave. Na splošno zelo športen tip človeka, precej razgledan, delaven, družinski človek. Zanima se itak za vso tehnlogijo, prec ko pride ven, za vse, kar je nenavadnega, posebnega ... Všeč mi je, ker se zelo kulturno obnaša in je spoštljiv do ljudi okoli sebe. Ima tudi eno slabo lastnost - zamujanjeeeee in pa to, da do zadnjega ne ve, a pride al ne :twisted: Zelo redko pokaže svojo jezo, ne vem če sem ga v tem času vidla več kot 2x res jeznega, zna bit pa včas precej trmast in it sred pomembnega pogovora. Ampak kljub vsemu ga mam ful rada, ker mi pokaže, da me ma rad na sto in en način, mi pomaga, ko sem v težavah in me spravlja v dobro voljo že z malenkostmi. :love:
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 23. Jun. 2007 14:20

Moj lubi je pa velik okrog 185cm, pa ma kil okrog 85, nima športne postave, ampak zame je lep in mi je njegov trebušček všeč :) ma zeleno-sive okice pa svetlo rjave lase ... drugač mi je pa bl pomembna njegova notranjost, je zlo prijazn, vedno dobre volje, hitro razdražljiv (kadar znori, fest znori), ful ful ma rad otroke, vem da bi vse naredu za ljudi, ki jih ma rad, ful je navezan na svojo družino, ogromno dela, skrbi zame, pomaga mi pri učenju, me okrega če sm smotana, nikoli ne olepšuje stvari, ampak pove tko kokr je, rad je s svojimi prjatli, vedno bi me nekam peljov, nenormalno rad gleda filme, obužuje prison break, ful rad je banana split in je že mene okužu s tem, vedno mi nos kakšne malenkosti, najlepši pa je k me tko lepo zaljubljeno pogleda ... men osebno je res najboljši in upam da ga ne bom nikol zamenala :hearts:
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 23. Jun. 2007 17:03

ima rjave lase-pobarvane na blond,najlepše modre oči in najlepši nasmeh. vse na njem me popolnoma prevzame. njegove dlani, njegov hrbet....enostavno on!tako sexy je. :oops: tolko bi rada napisala o njem, pa zdej kar naenkrat ne najdem besed...lahko samo to rečem da ko me pogleda me enostavno začara. :magic: :D
tinaROSSI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a tinaROSSI » 24. Jun. 2007 8:48

Še jst :D... res da ne pišem veliko tukej gor, samo to pa res morm :!:
Ja moj lubi je velk tolk kukr jest (173 cm), tko da mam njegove ustnice skoz v višini svojih :lol: Men ma najbl sexy postavco, najlepše modre učke, v katere sem se takoj zalubla :love:... Ma en tattoo, k mi je noro všeč pa piercing v obrvi, ki mu res sede... Ja, najlepši mi je moj lubi tko na ven, kot po srčku... Res je nežna duša, zmerej me je prpravlen poslušat, lah se mu zjokam, ampak me bo znal potolažt. Je mal trmast, ampak je luštnkan še takat k trmuje, tko da mu sploh ne morm zamert :hearts: :D je mal ljubosumen, ampak tega ne bo nikol pokazov. Je zelo ljubeč, skoz me crklja in razvaja... :bussi: Je preprosto najboljši, ljubim ga, on pa mene! Ne dam ga nikol :hearts: HE IS MY :hearts: :angel: ... HE IS MY EVERYTHING...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Jun. 2007 8:51

upam, da te je lubi že kdaj v banovce peljal, drugače te bodo administratorji, če ne boš zbrisala smeškov. dovoljeno število na post je 5. pa pravilnik si preberi! :wink:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 24. Jun. 2007 18:07

Ojoj, šele zdej sm tole temo zasledila!

Pa da še jez povem, sam bom povedala tudi za njegove napake, ker pr enih se mi zdi, da majo popolne tipe- kao :wink: .

Hm...

Vizualno:
- 184 cm baje, okrog 80-85 kilc, v zadnjih letih je kar shujšal no...
- zeleno-rjave očke, temno-rjave lase, ki majo že par sivih umes ko nima gela- drgač se ne vidi- uh sm picajzlasta hehe
- ma lep teleščk, ker je obsedn s športanjem
- drgač pravi metroseksualac, gel vedno gor, pa rad se rihta, ma ful za obleč, pa vedno njaaaaaam diši
- u glavnm ful je lep ta pujsk :D

Karakterno:
- uh ta bo pa težka
- ma ful pozitivnih in žal tudi kar nekaj negativnih lastnosti
- za svoje najbližje bi naredu vse (včasih preveč- kar vodi v to, da bi koga kr namlatu, kar je slabo)
- me ma fuuuuuul rad že skor 5 let
- me zna vedno znova očarat in tko lepo požmigat z lepimi očki z dolgimi trepalnicami, da mu vse oprostim grrr :D
- je ful komunikativen in to mu večkrat reši rit, pa tudi komu drugemu
- je ful znajdljiv, kar tudi cenim
- ma ful rad otročke in živalce in si želi otročka tudi z mano
- drgač pa včasih ne zna vozt (še posebno mi zakuha ko prehitava)
- včasih misli, da je najbolj pametn na svetu
- ma preveč rad ta svoj play station in računalnik in za to tehnologijo porabi prevč keša
- ne mara tko potovanj kot jaz :cry:
- preveč na hitro popizdi
- je lenobca, čeprav je zelo bistre glave

Uh bom nehala, ker bi lhku napisala miljon strani, ma u glavnm: ljubim ga , čeprav zna bit velik smotko :love:
Uporabniški avatar
Mojchy_18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mojchy_18 » 25. Jun. 2007 23:33

No pa dejmo :P
-Visok je okoli 175 cm
-Težek hm...ne vem haha,glih prov no k se po men vala mogoče še clo preveč
-Luškan full(lepe učke,ustnice polne NJAMI)
-Prijazen,pozoren
-Skromen
-Priden kadar se dela se dela
-Mi je pa zelo všeč,ker namreč prvo kar pogledam so noge,da ma tip lepe noge in on ma wiiiii :)
-Itd...
Uglavnem zame je popoln :D
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 26. Jun. 2007 11:00

No jaz bom tako rekla.. Moj vizualno je čisto povprečen in verjetno zaradi tega nisva že prej skupaj prišla. Potem ko sem pa spoznala njegov karakter, sem se pa preprosto zaljubila in sem takoj vedela, da mora biti moj! Karakterno res prekaša vse ostale, ki sem jih kdaj spoznala.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 27. Jun. 2007 9:45

...
Zadnjič spremenil *hox*, dne 18. Jan. 2012 8:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 27. Jun. 2007 11:22

*hox* napisal/-a:Moj :hearts: je pa velik okoli 180 cm, ima 68 kg, zadnje čase se je mal razlezu :lach: !

Kam?? V jezik? :?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 27. Jun. 2007 11:28

...
Zadnjič spremenil *hox*, dne 18. Jan. 2012 8:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 27. Jun. 2007 13:30

No moj ma pa tm okrog 190cm, je ful mišičast-sploh roke, noge, rit-tok da je glih prov..ma kratke rjave lase, modre očke, ki so najlepše..zlo je prjazn, rad se pogovarja (tud dolgo v noč), z njim lahko debatiraš kar hočeš, povem mu tud use kar hočem, vedno me zna nasmejat in pa spravit v dobro voljo, je družinski človk (zlo zlo rad ma dojenčke :D ), je preprost, ni težak, nikol za nobeno stvar ne teži..

Drgač pa zlo rad kolesar (kolesarski dres-hm....), zlo rad ma fitnes-ga tud redno obiskuje, rad hodi v hribe, na morje, na izlate u glavnm :razz:

Zame bi naredu vse kar bi mu rekla, je zlo pozoren, romantičn, u glavnm zame je popoln :cool:
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
petar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2007
Kraj: metropola-LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a petar » 27. Jun. 2007 14:26

*hox* napisal/-a:
metuljčica* napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Moj :hearts: je pa velik okoli 180 cm, ima 68 kg, zadnje čase se je mal razlezu :lach: !

Kam?? V jezik? :?

Piše naprej: oz. je dobil še več mišic,... :roll: Misl si kar si hočeš, verjetno se pa mišice dobiva v jezik ja. :roll: To da se je "razlezu" je pa drugač fora, k js njega mal hecam. Btk drugač!

če je še mladoleten je to neka normalna teža, če pa ne pa je podhranjen.
going down... into the blue
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 08. Avg. 2007 17:39

Moj srčk je zame itq najlepši:)
Zdj odkr je biu v vojsk je pobrit po glav, velk je okol 180cm, ma mišice pa vs telo uglavnm lepo oblikovan.
Ma leeeppeee rjave učke pa najbol hot žnable na ceumu svetu!!!!

Drgač je pa po osebnosti dost tak resn, mislm sej se heca pa use. Nasmeji me učash do solz. Pred frendi pa ostalmu folku ful ne pokaže svoje nežne plati ampak pred mano se pa ful raznež....
Js ne vem kwa bi delala brez njega, moj Denis je več k zlt tipčk :)
Live your life like you want

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov