Opišite ga

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 05. Jun. 2007 16:03

_n-i-n-a_ napisal/-a:hmm vm povem mojo zgodbo oz vm ga opišem..že od majhnga sm si jz fell želela tipa k bi igral harmoniko biu delavn in navajen vsazga dela.to je bil moj sanjski tip..in sanje so se mi res uresničle...je delaven ker dela doma in v sližbi...ne podpira lenobe,humorističan,komunikativen,in vem da me ma rad in me ljubi ker mi to dokazuje...ni pa moškega da nebi bil ljubosumen.tako da sem full ponosna nanj...mi ugaja v vsaki stvari..se prilagajava drug drugemu...tud med ruhami je fulll hud=)))si nisem nikol mislila da se mi bodo sanje uresničile..ampak so se mi=)))

lepu se mejte

ej lool moj tut harmonko igra, pa čeprou je tak ful čist sodobn tip in mu nikol neb rekla, da mu paše HARMONKA?! u roke.. res smešn mi je edin to :D ampk če mu je fajn.. pa nj lool uglaunm, men je preveč modern po videzu in nasploh za to :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 05. Jun. 2007 18:15

xxxxxxx
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 11:19, skupaj popravljeno 1 krat.
_n-i-n-a_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _n-i-n-a_ » 05. Jun. 2007 19:01

chiqqa mor se pa poznata nikol se ne vej=)ker taki se med sabo res poznajo...sej tud z mojga nebi rekla dokr ga nism spoznala...na videz pa res ne kr ma stil tko usmerjen bl na rejv pa tehno in te scene=)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 05. Jun. 2007 19:25

_n-i-n-a_ napisal/-a:chiqqa mor se pa poznata nikol se ne vej=)ker taki se med sabo res poznajo...sej tud z mojga nebi rekla dokr ga nism spoznala...na videz pa res ne kr ma stil tko usmerjen bl na rejv pa tehno in te scene=)

lol. moj posluša to kar je aktualn pa tko house u izi pa te ta domače :D a nkol neb tega rekla..sej ne da sm cepala od smeha k sm zvedla da je to njegova 'strast?hm? lool doklr me ma rajš k harmonko (lol) pa je bl strastn do mene kt pa nje..jo kr nej ma :)
_n-i-n-a_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _n-i-n-a_ » 05. Jun. 2007 19:36

jaja sej tku tud pr men....ja no tud to more bvit mal za zabavo=)ni veselice brez golice=)))
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 07. Jun. 2007 13:53

Moj lubi je pa velik 185cm, težek je 96kg..Celo življenje se že aktivno ukvarja s športom..in zdaj ko ne trenira več rokometa se je malo zredil, ampak še vedno ima noro športno postavo (široka ramena, moške roke ki znajo prijet)..ima ful ful polne ustnice ki jih tok rada lubčkam...rjave očke..

Karakterno je pa zelo družinski človek, rad skrbi zame in se mi posveča. Nonstop bi se crkljal pa lubčkal...zelo ceni svojo družino, in mojo tudi. Živima skupaj že par mesecev in nama je res lepo :D in upam da bo tk ostalo...
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 08. Jun. 2007 18:50

- moj srček je visok 183 cm
- bolj suhe postavce
- ma full sexy ritko
- ma najlepše zelene učke na svetu
- polne ustnice
- ma full dovge trepalnce... nobena maskara ti ne nrdi takih :wink:
- ma svetlo rjave kratke laske, k polet ratajo že skor temni blond

- full dobr kuha
- je full pridn vse posprav...recimo posodo za sabo, stanvane če je treba...
- full rad ma svojo familjo
- je full pozorn, prijazn
- rad pomaga
- full se da z njim pogovarjat o vsem... lahko čist o kakšni ženski temi
- rad hod v šoping...tko no brez pretiravanja, da se mu hodit z mano okol
- ma full dobr okus za oblačenje
- če mislm, da ma neki prov s tem tok časa teži, da dokaže da ma
- posluša čist kontra musko kot jst... všeč so mu razni jani plestenjaki, enriqeji iglesiasi, roki kosmači...
- full so mu všeč rdečelaske, pegice, bleda polt...
- velik da na cunje... recimo morajo bit vsaj s.oliver, da jih nosi...
- ne mara trenirk
- ne mara cenenih parfumov
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 09. Jun. 2007 4:38

*velk 183 cm
*pobrit
*k se nasmeje ma jamce :love: čist lepo
*postavca lih prava ritka huda
*učke naj naj

*ma glavo na pravem mestu-kar mi je ql k je jz nimam :D
*prjazn
*za žur
*najbolši je :oops:
*pridn-dela in spoštuje keš-če loh tko rečm
najbolši je
:hearts:
Uporabniški avatar
MusTangicA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MusTangicA » 10. Jun. 2007 17:02

Nikol nisem imela nobenih predstav o tem, kako naj bi izgledal moj fant, ampak zdaj ko ga mam, vem, da je to to. Zna se prštimat za vsako delo, nkol mu ni težk pomagat tud prnas doma (in to moje tastare ful navdušuje :wink: ), ma ful posluha, rad pleše, rad ma otročke in nekak ga vsi obožujejo, verjame, da se ogromn stvari da rešit s pogovorom (to ful cenm pr nemu), je kmet (civiliziran :wink: ) - ni to neka lastnost, na katero bi ženske padale, ampak jest enostavn uživam, ko lahko malo "kmetujem" z njim, vsi tisti telički, pa mucki, pa traktorji... Pa res nori zahodi z njegove spalnice :). Ma ravno prav ambicij za prihodnost, ne pretirava, ampak ve kaj bi rad. In ja, želi imet otroke - in to z mano :D . Pa sevede, velikrat je ful pozorn, pa nežn, pa če me že sprav ob živce, je tu res za ful mal cajta, ka je pol vs bogi pa poklapan ... Na zunej pa ... tok ma tmno polt pa mehko kožo, de bi ga najrajš kuj slekla ko ga vidm. Okice ma skor črne, pa take dolge pa goste trepalnice, da bi kr ubijala zajne ;-). Ma ja, zlat je :D .
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 10. Jun. 2007 22:20

MusTangicA napisal/-a:Nikol nisem imela nobenih predstav o tem, kako naj bi izgledal moj fant, ampak zdaj ko ga mam, vem, da je to to. Zna se prštimat za vsako delo, nkol mu ni težk pomagat tud prnas doma (in to moje tastare ful navdušuje :wink: ), ma ful posluha, rad pleše, rad ma otročke in nekak ga vsi obožujejo, verjame, da se ogromn stvari da rešit s pogovorom (to ful cenm pr nemu), je kmet (civiliziran :wink: ) - ni to neka lastnost, na katero bi ženske padale, ampak jest enostavn uživam, ko lahko malo "kmetujem" z njim, vsi tisti telički, pa mucki, pa traktorji... Pa res nori zahodi z njegove spalnice :). Ma ravno prav ambicij za prihodnost, ne pretirava, ampak ve kaj bi rad. In ja, želi imet otroke - in to z mano :D . Pa sevede, velikrat je ful pozorn, pa nežn, pa če me že sprav ob živce, je tu res za ful mal cajta, ka je pol vs bogi pa poklapan ... Na zunej pa ... tok ma tmno polt pa mehko kožo, de bi ga najrajš kuj slekla ko ga vidm. Okice ma skor črne, pa take dolge pa goste trepalnice, da bi kr ubijala zajne ;-). Ma ja, zlat je :D .

Svaka čast!Jz če vidm kuro grem 100m stran od nje k se je tok bujim! :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 14. Jun. 2007 12:28

moj:

-freestyler (edina beseda ki ga opiše) :lol:

-samozavesten
-smešen,
-non stop zaseden (ampak si vzame čas ko treba)
-zgovoren
-odštekan
-mal vzvišen in nesramen :D (ampak nikol do mene),
-obožuje glasbo
-športnik (obseden z nogometom in bordanjem)

-pa tudi: nežen, pozoren, sladek... :oops: :hearts:

(ma pa sladke modre oke pa sv.rjavo-blondo čupico :love: , pa čist najboljše virtuozne "glasbeniške" roke pa prstke...)
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 14. Jun. 2007 14:24

Uh, o njem pa lahko ogromno povem, tako glede zunanjosti, kot tudi karakterja. Če začnem pri zunanjosti - visok (190 cm) in postaven (mišičaste noge, rit kot mora bit :P odštejmo tistega malega bušija, za katerega že 2 leti govori, da ga bo spravil stran in spremenil v sixpack) :lach: kratki svetlo rjavi laski in sivo-modre očke, lep obrazek (jaz mu pravim kar babyface, niti približno ne kaže, da bo čez 2 leti star 30). Nekaj časa je kar aktivno igral nogomet, tenis, pink-ponk... zdaj že lep čas bolj ko ne samo gleda ali občasno vskoči v kakšno igro, trenutno pa je spet v fazi, ko že razmišlja o bolj aktivnem športanju (baje bo spet igral nogomet, 'zdaj enkrat' naj bi oba začela tudi laufat in nabirat kondicijo, pa tudi tenis bi se lahko spravila igrat). Rad ima lahka športna oblačila, čimbolj scufane kavbojke in polo majčke, ko pa se treba urediti in skočiti v obleko, pa tudi to ni problem, kljub temu, da ne mara oblek, srajc in kravat. Kar se pa tiče karakterja - samozavesten, trmast, zelo zgovoren, dobričina, opažam, da je v odnosu do drugih zelo hitre jeze, medtem ko je pri meni popustljiv in potrpežljiv, imava dokaj podoben okus, le glasba mu je redkokatera res všeč in se je tudi hitro naveliča, zato se ne čudite, če se kdaj peljete mimo naju in skozi okno prileti kakšen cd, ki ga ne prebavlja več. :D Kuha res odlično, zna poskrbeti sam zase, kaj oprati, počistiti, pomiti, čeprav je edinček in rahlo razvajen. Je doštudiral, diplomiral in tudi v službi je zelo produktiven, v povprečju dobro zasluži in tudi zna razpolagati s svojim denarjem, prav tako pa je zelo ambiciozen in si vedno prizadeva doseči še več in še boljše. Pozna ogromno ljudi, čeprav je tudi sam počasi ugotovil, da so le redki pravi prijatelji, saj ga marsikdo ne mara samo zato, ker je v življenju že nekaj dosegel, ker mu stvari tečejo kot treba, ker ima dolg jezik in ga imajo za vzvišenega, čeprav je daleč od tega. Zavist pač ne pozna meja, zato pa marsikdo samo čaka priložnost, da ga potunka in oblati pred drugimi. Seveda treba omeniti še to, da je zelo pozoren, nežen, ga zelo skrbi zame in se včasih obremenjuje še z mojimi problemi, pri nas doma pa bi ga itak dali kar v vitrino. V glavnem, zame je najlepši in najboljši :hearts: zelo se razumeva in upam, da bo tako tudi v bodoče.

Evo vam zdaj litanije. :lach:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 14. Jun. 2007 17:06

allessya napisal/-a:imava dokaj podoben okus, le glasba mu je redkokatera res všeč in se je tudi hitro naveliča, zato se ne čudite, če se kdaj peljete mimo naju in skozi okno prileti kakšen cd, ki ga ne prebavlja več. :D

a je to način..k da se preserava.. jz tega pač ne maram..jsut my opinion :D
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 14. Jun. 2007 20:21

chiqqa napisal/-a:a je to način..k da se preserava.. jz tega pač ne maram..jsut my opinion :D

Jah, je*at ga, saj se večkrat preserava, sam to sem pač vzela v zakup. :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 17. Jun. 2007 15:44

Zame je popoln kjub napakam (ki jih imamo tako ali tako vsi). :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov