Opišite ga

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lisička
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 7. 2004
Kraj: malo tuki malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a lisička » 17. Avg. 2004 9:45

Moj pa je popolni cukeček za pogledat in po srčku. Velik je nekje 175 cm in ima kakšne 73 kg. Postavca da te kap :top: , učki da umreš ko se vanje zagledaš. No, to je videz a ne. Po srčku je le moj, ljubi me in jaz to vem in jaz ljubim njega. Všeč mi je, da se zna pogovoriti o vsaki stvari, da je samozavesten, odločen, predan, ljubeč, me zna nasmejat hkrati pa je ravno zadosti resen. Poln elana in pripravljen narediti marsikaj zame.
Skratka superca! :freude:
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 22. Avg. 2004 18:49

Moj dragi-svetla polt, rjavi lasje, rjave oči, tatoo-ja na obeh nadlahteh, prečudovit nasmeh. Po karatkterju trmast. Rad v družbi. Vedno me zna nasmejati. Po duši zaprisežen motorist.

On je ves moj in jaz sem vsa njegova :love:
Uporabniški avatar
kitty-cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty-cat » 01. Sep. 2004 14:55

No moj lubi je pa visok 190cm in tezek 90kg..zelo postaven..saj tudi mora biti ker bilda ze ene 3 leta..postavca za dol padt :zustimm: lepo se oblaci..frizurca kratka..ucke rjave..laski tudi..ma super izgled..karakter pa tak: zelo trmast..ma skoraj vedno on prav..zna me nasmejat..v njegovi druzbi se super pocutim...zelo prijazen..vesten..ima me zelo rad..jaz pa njega tudi :bussi: ..vcasih malo prevec zaprt vase..ko je kaj zalosten..drugace pa pravi pravcati srcek :love:
Uporabniški avatar
Nannn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2004
Kraj: Maldivi

Neprebrana objavaNapisal/-a Nannn » 01. Sep. 2004 15:17

No tkole moja ljubezen je velika cca.178 cm tezek okoli 80kg in sem zelo ponosna na njega ker se je odlocil da zacne hujsat in resno se je zacel rekreirati :) Drugace pa je bolj temne polti zelo kratkih las crnih in vreden greha kot pravjo punce :razz: Imam me zelo rad prav tako jest njega...predvsem spostujeva drug drugega...skoraj nic ljubosumen...zelo ambiciozen in iznajdljiv...zna presnetiti in mi kaj v pozitivnem smislu uspicit :) Skratka ne bi ga zamenjala za nic na svetu....
Uporabniški avatar
Angie_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Angie_ » 02. Sep. 2004 20:57

Moj mac je pa zame nekaj čisto posebnega. Tako so mi všeč tiste njegove rjave očke, ko zna tako milo pogleddati, da mu ne moreš nič. Pa njegov nasmeh...se mi zdi, da je imel ta veliko pri tem, da mi je sploh padel v oči. Njegova luštna frizurca, ki je obvezno malce naželirana. Še posebej mi je pa všeč tudi to, da je dosti večji od mene in prav zanimivo se je sprehajati z njim. Kar mi je pa na njem se mi zdi še najbolj všeč pa je dejsvo, da se da z njim pogovarjati čisto o vsem. Še meni prej zmanjka kot njemu ;).
Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 04. Sep. 2004 12:10

Moj pa je še najbolj čokoladen od vseh :) Temna polt (je črnec), rjavi očki, črni laski (skoraj pobrit), visok 193 cm, nekje 100 kg, ravno prav nabildan, z najlepšim nasmeškom. Vedno me zna nasmejat, tudi če sem ful slabe volje. Inteligenten in zelo zrel za svoja leta, ima pa me rad bolj kot vse na svetu, jaz pa njega. Dela v vojski (US Marine Corps) in mi je pred par dnevi v Irak "pobegnil". Ful ga pogrešam! :cry:
Uporabniški avatar
Soncica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2004
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Soncica » 09. Sep. 2004 14:16

moj je pa sk8arcek pa visok nekje okol 185, tezk pa okol 80, postavca za umret :D pa najlepse ucke ma, pa najleps se nasmeje, pa zmeri me razume...res je najvecji srcek, pa fuuuuuul me ma rad...jst pa njega :love:
Hello sunshine!
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 09. Sep. 2004 15:03

Moj mucek je visok okrog 170 cm, in nekje okrog 68 kg, športno mišičasto telo, lepo majhno sexi ritkico, kratke črne laske z malo želeja in zelene okice... :love: Pa tak lep nasmeh, prov srčkan je ko se smeji...skos mu "tečnarim" nej se nasmeje sam zame, hihi.. :mrgreen:

Karakterno je pa precej trmast :evil:, zgovoren (prava mala žlehtnobica je pa brez dlake na jeziku :strandedev:) pa ne mara kazat čustev pred drugimi, ampak ko sva pa skupaj se pa kr naprej stiskava, lupčkava in crkljava... :knuddel:

Nerad govori o težavah pa ful se ne mara kregat, kar me včasih moti in morm met precej potrpljenja...ampak noben ne kuha zamer tko da je hitr dobr.. :bia:

Jst sm njegova princeska, on je pa moj mucek :scherzkeks:
Uporabniški avatar
Andrejčika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2004
Kraj: za devetimi vodami

Neprebrana objavaNapisal/-a Andrejčika » 10. Sep. 2004 8:08

Moj piko je p visok 2m, težek je 103kg (ampak ni debel), rjave učke, kratke lase pa full ma skodrane, ...

Pa full je trmast, ampak kmal popusti :)
Na desni lopatici ma tatto
Full je dober, ko me stisne se me skor nc ne vid, k sm tko majčkena :knuddel:
Zna bit nežen, čeprav je tak hrust :D

Pa samo moj je pa od nobenga več :hearts:
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 10. Sep. 2004 13:30

Srček, kakorkol obrneš.
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Anchi » 12. Sep. 2004 10:42

Moj lubi je visok 178cm(jz si visjega prav ne morem najt :) ), okrog 78kg, crni lasje, crni vrazji ucki, lep nasmeh, fuuuuuuuuul hud telescek (siroka ramena, pa ravno prav izklesan trebuscek), ni trmast (sm jz dovolj za oba :twisted: ), pozoren (blaaaaaaaaazno :bussi: ), nezen, zaljubljen... :love: Ko me pa objame, se pa stopim hitreje kot led na 200 stopinjah... :angel: In da ne pozabim: strasno rad masira in odkar sem z njim je uzitek prva stvar na jedilniku :heiss:
Uporabniški avatar
[Skychi]
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a [Skychi] » 12. Sep. 2004 12:19

Moj sugr je pa visok 188 cm pa "težak" 74 kilc :D drgac ima pa najlepše izoblikovana ramena in ritko... njegove oči so pa pravi kraj kamor se lahko zazreš in začneš sanjariti... :love: po srčku je pa zlo prijazen in razumevajoč, zelo športen tip (od tu tut lepa postavca)... evo to je to... men je ful všeč...in zlo ga mam rada! :hearts: :love:
Trinity
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Trinity » 18. Sep. 2004 15:50

Moj idel ki mi je vsec iz sanj pa je prav posebne vrste.Ma kar par tatujev uhancek v jeziku crnolas s pink prameni pa temne oci.pa tud zagorel mora bit celo leto.takega pa nikoli nebom nasla;)
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 03. Okt. 2004 18:54

Tipček, ki ma že dolgo in bo še dolgo imel mesto v mojem srčku je zame pravi lepotec, mi je noro seksi, noben tip me še ni nikol toliko privlačil kot ravno on. Po drugi strani pa mi je tako lep, da bi ga skoz gledala. Njegovi poljubi, so nekaj kar bi doživljala znova in znova, ker se kar topim zraven ali pa... ha sej veste :wink: Je romantičen, nežen, strasten, njegov srček je zlat, je ful prijazen, zanesljiv, vedno in povsod pripravljen pomagat,včasih je tud mal sramežljiv :razz: vedno me razvaja... Ob njem se počutim, kot princeska, kot da sm v eni pravljici, ne pa v realnosti... Joj bom raje nehala :)
hlover
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: vsepovsod

Neprebrana objavaNapisal/-a hlover » 03. Okt. 2004 20:30

odstekan, komunikativen, zabaven :loldev:
poslusava isto glasbo, hodiva na iste zure, prijatelji so nama skupni...:)
je noro sexy, zagorela polt, blond kratki lasje in nebesko plave oci :yau:
odlicno se razumeva, ceprav se sporazumevava po anglesko...
tako, toliko o mojem italijancku
:wink:
keep on smiling:)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov