Opišite ga

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 17. Jun. 2007 18:35

ženska napisal/-a:Zame je popoln kjub napakam (ki jih imamo tako ali tako vsi). :)

kot, da bi prišlo iz mojih ust..
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 17. Jun. 2007 19:22

*LittleBug* napisal/-a:Svaka čast!Jz če vidm kuro grem 100m stran od nje k se je tok bujim! :)

Kera ljubljanska srajca si pa ti :D :lol:

Hvala, ful si me nasmejala s temle.
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 17. Jun. 2007 19:50

Fak kok ste predvsem ženske "neumne" in neki poveličujete svoje partnerje, pri seb pa dobr veste, da polovico tok niso zlati. Pol ko vs pa skenslajo so pa največji prasci in najbl grdi itd.
Dejte mal bl realno govort, ker itak lažete najprej sami seb. Ne vem kaj mate od nakladanja nekim neznanim osebam, ki poznamo samo vaš nickname in nč druzga.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Jun. 2007 20:00

Ammm, ti arašid :D namest da se tle razburjaš, bi lahko napisu kej o tvoji "popouni "partnerki. Al je nimaš, pa zato taka reakcija?

In ja, večinoma so nam naši partnerji popouni, taki so za nas in u naših očeh, to pa ne pomen, da so taki tut za druge ljudi. In tle se mi zdi, da v večini primerou ne gre za noben laganje samemu seb al pa nakladanje. :roll: Če nam ne bi bli tko ušeč, najbrš ne bi bli z njimi. Se prau ti partner mora bit "popoun" u tolkšni meri, da si lahko z njim. Js tle ne vidm nč slabga, sploh pa ne neumnga.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 17. Jun. 2007 20:24

Aloha napisal/-a:Ammm, ti arašid :D namest da se tle razburjaš, bi lahko napisu kej o tvoji "popouni "partnerki. Al je nimaš, pa zato taka reakcija?

In ja, večinoma so nam naši partnerji popouni, taki so za nas in u naših očeh, to pa ne pomen, da so taki tut za druge ljudi. In tle se mi zdi, da v večini primerou ne gre za noben laganje samemu seb al pa nakladanje. :roll: Če nam ne bi bli tko ušeč, najbrš ne bi bli z njimi. Se prau ti partner mora bit "popoun" u tolkšni meri, da si lahko z njim. Js tle ne vidm nč slabga, sploh pa ne neumnga.

Sej je kul če je partner za enga "popoln", sam na takih forumih gre kr za eno tekmovanje kera ženska ma bolšga partnerja in pol prihaja do nakladanja, k jih prepozna vsak petletnik.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 17. Jun. 2007 22:31

kikiriki napisal/-a:
Aloha napisal/-a:Ammm, ti arašid :D namest da se tle razburjaš, bi lahko napisu kej o tvoji "popouni "partnerki. Al je nimaš, pa zato taka reakcija?

Sej je kul če je partner za enga "popoln", sam na takih forumih gre kr za eno tekmovanje kera ženska ma bolšga partnerja in pol prihaja do nakladanja, k jih prepozna vsak petletnik.

Strinjam se z moskim spolom :wink:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 18. Jun. 2007 9:48

naslov teme ni tekmovanje za naj partnerja, ampak Opišite ga...

Zakaj ga ne bi? :wink:
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 18. Jun. 2007 12:48

jz bi ga tud opisala, pa se bo kikiriki spet razburjov :D čaki zakaj ga pa ne bi opisale, če je tak naslov teme?! in ja, če si z nekom je skor sigurn on zate popoln, jz svojemu večkrta rečem, da je popoln, ker mi je dejansko všeč vse kar nardi. sej ne rečem da me kdaj fest razpizdi pa sm jezna, samo nimam niti stotinko slabih stvari za povedat proti dobrim ... men je pač cukr*
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 18. Jun. 2007 13:06

Mayflower* napisal/-a:jz bi ga tud opisala, pa se bo kikiriki spet razburjov :D čaki zakaj ga pa ne bi opisale, če je tak naslov teme?! in ja, če si z nekom je skor sigurn on zate popoln, jz svojemu večkrta rečem, da je popoln, ker mi je dejansko všeč vse kar nardi. sej ne rečem da me kdaj fest razpizdi pa sm jezna, samo nimam niti stotinko slabih stvari za povedat proti dobrim ... men je pač cukr*

Ah kje nč se ne bom razburjov. Sm vas punce mal preveč prestrašu zgleda.
:D

Sam po svoje mi je pa kot moškemu všeč, da ste tok zaščitniške do svojih fantov.
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 18. Jun. 2007 17:05

kikiriki napisal/-a:
Mayflower* napisal/-a:jz bi ga tud opisala, pa se bo kikiriki spet razburjov :D čaki zakaj ga pa ne bi opisale, če je tak naslov teme?! in ja, če si z nekom je skor sigurn on zate popoln, jz svojemu večkrta rečem, da je popoln, ker mi je dejansko všeč vse kar nardi. sej ne rečem da me kdaj fest razpizdi pa sm jezna, samo nimam niti stotinko slabih stvari za povedat proti dobrim ... men je pač cukr*

Ah kje nč se ne bom razburjov. Sm vas punce mal preveč prestrašu zgleda.
:D

Sam po svoje mi je pa kot moškemu všeč, da ste tok zaščitniške do svojih fantov.

sej da ne boš mislu, pol tud me prčakujemo da so fantje zaščitniški do nas ;)
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Jun. 2007 17:14

No pa ga dejmo opisat :D
Velik je 175cm, težk okol 65kg :) temne laske,rjave učke. Postavo ma tako supr, ma mišice (roke pa trebuh.. :hearts: ), ni pa glih tko nabildan k uni bilderji (tist je men grdo).
Drgač pa po karakterju: . Je potrpežljiv, včasih občutljiv:) Vedno mi pove kr si misle. Včasih je tud trmast (sam sm jst bl in pol zmer zmagam). Je čustven, vendar ga pa v dveh letih še nism vidla jokat. Učasih zna bit glasen, rad je v središču pozornosti ( v zmernih količinah). Ma tud smisel za humor:)logično..to jst rabm. Pa tud zlo pridn je k pomaga očiju u vinogradu :) hehe kam sm jst zašla zdj. Skratka supr je tale moj fantiček.

Aia kikiriki se opravičujem,če sem ga kej poveličevala. :wink:
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 19. Jun. 2007 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 18. Jun. 2007 19:00

še jst, še jst, še jst :D
velik 173 cm (tm okol), ravno pravšnja postavca, fletn, ne kaže jih 27. je otrok v odraslem telesu. vedno je pripravljen na šaljenje, ko je treba, se zna tud resno pogovort z njemu. rad pomaga, če je kdorkol v stiski, zna potolažt, ljudi spravt v dobro voljo. je dobrovoljček in zelo pozitivn človk. ima svetlo modre okice, božanski pogled.
je zelo nežna oseba, tud dost občutljiv, se zjoka in tega ne skriva. če mu je hudo, to pove. res je, da sm rabla od začetka kr kakšn mesc, da sm kej zvedla o njem, ker pač nerad govori o sebi, ampak ko se enkrat odpre, pove vse. vem, da mu lahko zaupam in tega zaupanja ne bo izdal nikol.
rad ma žvalce, doma majo mucka pa kužka.
povedu mi je, da je v življenju varu sam enkrat in nikol več. če mu kej v zvezi ni kul, se bo to trudu popravt, če pa ne bo šlo, bo pa rajš vse prej končol in pol šu k drugi, kokr da bi varu (pošteno, ane).
včasih je bil metal boy, zdj se je spreobrnu (čeprou prav, da sm jst kriva s svojim house, dance, techno
komadi - jst nč ne vem :D ) in posluša že skor vse tist, kar poslušam tud jst. no ja, tud jst sm začela mal rock pa metal poslušat zarad njega. ne morva zmer use sam po moje delat, ane :P
obvlada dost stvari, najbolj računalnike in vse, kar je z njimi povezano. zato tud velik dnarja porab, ampak ok, ni panike, dokler dela tist, kar ga veseli.
drugač je varnostnik nekje na đesenicah. delo mu je pisano na kožo, ker se mu ne da kej preveč delat :twisted: sicer razmišlja, da bi šu drugam, ker ga ta urnik in 12-urni delavnik zlo zmatra, ampak zaenkrat je še tukej.
štekava se v nulo dobr, nikol nama ne zmanjka tem za pogovor, vekrat itak sam bluziva, važn, da se pogovarjava.
zame je on idealn tip. ni popoln, nihče ni, tazga tud hotla ne bi.
ljubim ga res največ na tem svetu, nikol si nism misnla da bom lahko koga tako močno ljubila. lahko rečem tud za njega, da me ma najrajš, ker se to čut.

ok, to je na "kratko" to :D
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 18. Jun. 2007 20:00

ŽuŽa napisal/-a:No pa ga dejmo opisat :D
Velik je 175cm, težk okol 65kg :) temne laske,rjave učke. Postavo ma tako supr, ma mišiče (roke pa trebuh.. :hearts: ), ni pa glih tko nabildan k uni bilderji (tist je men grdo).
Drgač pa po karakterju: . Je potrpežljiv, včasih občutljiv:) Vedno mi pove kr si misle. Včasih je tud trmast (sam sm jst bl in pol zmer zmagam). Je čustven, vendar ga pa v dveh letih še nism vidla jokat. Učasih zna bit glasen, rad je v središču pozornosti ( v zmernih količinah). Ma tud smisel za humor:)logično..to jst rabm. Pa tud zlo pridn je k pomaga očiju u vinogradu :) hehe kam sm jst zašla zdj. Skratka supr je tale moj fantiček.

Aia kikiriki se opravičujem,če sem ga kej poveličevala. :wink:

Jah mogoče za spoznanje preveč poveličevanja, ampak odkar sm "popizdu" :twisted: je pisanje morm priznat velik bolše in objektivnejše. :D
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 18. Jun. 2007 20:04

moj je velik okrog 175cm, ima črne lase (kar mi je najbolj všeč), rjave oči, lepo postavo....

drgač pa je ljubezniv, trmast, včasih zna bit zlo zlo jezn, sicer pa me ima rad in to mi je pomembno...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 18. Jun. 2007 23:57

No, da še js povem svoje. :D
- visok je 186cm kar je men res idealno
- ma ful dobro postavo (no, za mene pač)
- ful ma fajno frizuro in take fuuul mehke lase
- fajn se oblači
- je zgovorn, faca
- je fuuul prijazn
- rad ma živali kar mi ful velik pomeni
- ne kadi in tud pije redkokdaj
- rad ma pivo :D
- rad hodi jadrat in taborit
- ma čist najlepše ime :hearts:
- skoz je dobre volje
- ves čas posluša muzko
- je pozorn