Odpenjanje modrčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
ne morm da nebi nadaljevl naše debate
http://24.250.30.91:8080/Root/Funny/ero ... e%20xp.mpg
http://24.250.30.91:8080/Root/Funny/ero ... e%20xp.mpg
Tko nekak...
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Men ga je pa en sošolc skor čez majco, sred pouka odprl O_o
Še dobro da sem prav čas odreagirala O_o
Še dobro da sem prav čas odreagirala O_o
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
renatka_ napisal/-a:Men ga tut spravi dol v sekundi dvajst, če pa še za to ni časa ga pa kr čez glavo potegne.
hah, moj tud nekak se je treba znajdt, čeprov nima problemov z odpenjanjem..sploh pa zadnje čase mi kar vsepovsod modrc odpenja in pol se hihita zraven, ko si jst sred intršpara trudim modr zapet
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
*purple bitch* napisal/-a:sploh pa zadnje čase mi kar vsepovsod modrc odpenja in pol se hihita zraven, ko si jst sred intršpara trudim modr zapet
Hoče, da vsi vejo kak dobre joške ma njegova baba
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
renatka_ napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:sploh pa zadnje čase mi kar vsepovsod modrc odpenja in pol se hihita zraven, ko si jst sred intršpara trudim modr zapet
ne, ne, to je inteligenca mizarja, da pocne taksne stvari...
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
meni ga je moj zadnic z eno roko odpel in jaz sem bla samo
Hello, 911. I''m on fire!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Jochie napisal/-a:renatka_ napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:sploh pa zadnje čase mi kar vsepovsod modrc odpenja in pol se hihita zraven, ko si jst sred intršpara trudim modr zapet
ne, ne, to je inteligenca mizarja, da pocne taksne stvari...
a dej jochie no, zihr ma večjo stopnjo intiligence, kot ti ki pri 34 letih še vedno nimaš treh čistih v glavi in se spuščaš na raven 13 letnih otrok, ki se delajo norca iz ljudi na takle način in mislijo da so boga za jajca prjel....
mene bi blo sram če bi se tako obnašala kot ti pri 34 letih...
in res me zanima kaj počneš ti..sediš v pisarni in tipkaš......jah res tlele rabš pa veliko inteligenco.in če nebi blo mizarjev tvoja grda rit nebi mela kje za sedet in nebi mel kje za jest kosila in tako dalje....tko da se že enkrat ustav s temi tvojimi dibilnimi prjavami, ker nisi čist nič zanimiv!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov