Odpenjanje modrčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
mojmu to nikol ni delal problemov. Sam zadnje čase mu to res hitr rata...učas sm brez cunj tok hitr da pol že mal tuhtam kdaj se je use to zgodil jah sej kar se janezek nauči, janezek zna
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- divja češnja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2008
tud mojmu zdej že kr hitr rata odpenjat, nekej časa je blo pa tko..zabavno, hecno in valda sm mogla pomagat no sej on je pa meni pri njegovem pasu pomagal takle mamo, ane
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
JSt mam p zdej enga "f** frenda", ampak nekak tko nanese, d zmerej k smo skp zunej ga serjeva pto, k pa do njega prideva pa pač.. In ma ful probleme z odpenjanjem modrcov (ne zato, ker ne bi znov, ampak preprosto zato, ker je tok pjn..).
Kar se pa bivšga tiče.. Enkrat je na netu najdu en posnetek; kako najlažje odpeti nedrček.. In mu je tko dobr šlo, da včasih še čutla nism in sm si ga mogla pol sama nazaj zapenjat, kar se je njemu zdel za umret smešno
Kar se pa bivšga tiče.. Enkrat je na netu najdu en posnetek; kako najlažje odpeti nedrček.. In mu je tko dobr šlo, da včasih še čutla nism in sm si ga mogla pol sama nazaj zapenjat, kar se je njemu zdel za umret smešno
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
~Twiggy* napisal/-a:moj zdejšni mi je že dva modrca uniču.. pol pa on meni da si zanič modrce kupujem, jst pa njemu da je šumast itak je blo pa za umret smešn
Hahahahahahahahahahha, loooooooooooooooooooool, zakooon!!:D:D:D:D:D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
Dead_kid napisal/-a:~Twiggy* napisal/-a:moj zdejšni mi je že dva modrca uniču.. pol pa on meni da si zanič modrce kupujem, jst pa njemu da je šumast itak je blo pa za umret smešn
ka pomen šumast????
moj nima blema s tem... včas sploh ne vem, kdaj to naredi, pa sm kr šokirana
-
~Twiggy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: ~Over the rainbow <3
Lil`Bee napisal/-a:Dead_kid napisal/-a:~Twiggy* napisal/-a:moj zdejšni mi je že dva modrca uniču.. pol pa on meni da si zanič modrce kupujem, jst pa njemu da je šumast itak je blo pa za umret smešn
ka pomen šumast????
moj nima blema s tem... včas sploh ne vem, kdaj to naredi, pa sm kr šokirana
šumast pomeni da je mal bol "gozdarski"
-
_lady_bird_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Maribor
moj pa ma te ''navadne'' naštudirane.
Sem pa si pred kratkim kupla modrc, ki ma od zadaj 3 ''špage'' pa se ob robu modrčka zapnejo. in pol je ves nor iskal, ki se to ofna.
men je pa blo za umret smešn
Moški pač
Sem pa si pred kratkim kupla modrc, ki ma od zadaj 3 ''špage'' pa se ob robu modrčka zapnejo. in pol je ves nor iskal, ki se to ofna.
men je pa blo za umret smešn
Moški pač
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov