Odpenjanje modrčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- janna
Kakšni smehi so bili okoli tega Moj bivši je bil čisti avto frik in je znal razstaviti cel avto, enega ubogega modrčka pa ni in ni znal odpeti, celo znanost je iz tega naredil
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jaz ga včasih odpnem z dvema prstoma.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
*hox* napisal/-a:Mojmu gre odpenjanje odlično od rok.
haha enako nikol ni blo problemov
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
*kayka* napisal/-a:mojmu gre odpenjanje mordcka bolj od rok ko men si ga pa znam zapet odzadej, morm nujno une haklcke uspred nastmat, zapet pa pol modrc gor dat
ja js sm tud tko delala na začetku, ampak sem se navadla odpirat in zapirat modrc na bolj sexy način
drugače pa moj nima problemov...mu kr gre, ampak pedpogoj mora bit, da se mu ne mudi preveč
- Black Kitty
Moj se zelo namatra pri tej stvari, tak da ga ponavad kr sama dol dam . Čeprav nazadnje mu je pa hitr uspel
Ja tist je pa kr freaky, k ti tip odpne modrc tolk hiter, da še ne veš ne kdaj je to storil.. Pri takmu sem se posluževala modrčka k je mel odpenjanje spredi - kolk sem se mu smejala; deal with that bitch
Ja tist je pa kr freaky, k ti tip odpne modrc tolk hiter, da še ne veš ne kdaj je to storil.. Pri takmu sem se posluževala modrčka k je mel odpenjanje spredi - kolk sem se mu smejala; deal with that bitch
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov