Odpenjanje modrčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
maybee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
mojmu tud gre odpenjanje. sam sm ga pa enkrat zajebala pa sm si nabavla tistega ko se odspredi odpre pa še na magnetek je je kr rabu neki cajta, da mu je potegnal kak se odpre...pol pa itak ponos na višku
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men je enkrat na eni žurki en sodelavec za štos odpel morc brez da bi sploh šel pod majco - sm mela oblečeno spodnjo majčko, srajčko in še pulover čez in on je čez use to odpel modrc u vsega nekaj sekundah
Mu nisem verjela k je reku da lohk to nardi in...voila!
Svašta...
Mu nisem verjela k je reku da lohk to nardi in...voila!
Svašta...
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Moj tudi kr obvlada, sam kdaj ga zmede, ker mam kdaj unga na magnet od spredej, kdaj pa navadnega, pa ne ve kje se lott . Drgač pa je tudi meni že odprl skozi majco in se zravn vsa ponosn režal. Najhuje je, ku ga prime neumnost in mi tu nardi u kki gostilni .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js ne vem kaj in kako je moj treniru s temi modrci, ampak model ga odpne tko bajdvej, že čez majčko, da dokler mi ne začne use dol lest, sploh ne poštekam ... Hm.
Ampak mam raj to, kt pa spomin na enga modela, nekoč nekje, k je naredu celo znanost iz unih dveh itsy bitsy hakelčkou, zadevo je odmontiravu tok cajta, da sm modrčk na konc sama dol potegnla. Ah, ceu kekec .
Ampak mam raj to, kt pa spomin na enga modela, nekoč nekje, k je naredu celo znanost iz unih dveh itsy bitsy hakelčkou, zadevo je odmontiravu tok cajta, da sm modrčk na konc sama dol potegnla. Ah, ceu kekec .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
Nu$k@ napisal/-a:hm... a je res treba bit umetnik da ga znaš odpet?
js ga tud sama vedno odpnem z eno roko... mislm... čudna tema... če imate že to temo, lahko dodate še temo: kako odpeti gumb na hlačah
ja, da ti to takoj na začetku uspe, pa že skoraj moraš bit umetnik. ko sem jst začela nosit modrce sem se sprva kar matrala, da sem zapela (ok, z odpenjanjem res ni takih problemov, ampak vseeno). ko sem si nabavla modrček, ki se odpne spredaj, mi ga tudi ni ratalo v momentu zapet. se moraš pač navadit. tko d se mi ne zdi nič čudnega, če se fant pomatra prvič ali ob kakšnem novem modelu. meni je bilo prav kjut, ko je moj fant modrček, ki se spredaj odpne, pogledal tko znanstveno, kot bi šlo za neko strašno komplicirano zadevo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov