Odpenjanje modrčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
Queen.K. napisal/-a:PUnce
Zanima me..kako se kaj vaš moški, partner znajde...pri odpenjanju modrčka....aaaaa?....A to opravi hitro kot bi mignil....a se znajde?...Mau me zanimajo vaše izkušnje s tem...hihi
naslov popravljen v bolj razumljivega, tema pa premaknjena v rubriko "o moških"
LyLa
morm rečt, da prvič k sm bla z njim, se je znajdu ,.. ufff kt da bi jih že 100 prej odpru,... čeprov takrt še ni nikol odpenju modrca
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hihi. Moj bivsi je mel vcasih kr probleme, ucasih pa se mu je takoj posrecilo. Ampak to bolj redko, vedno je bil cist zivcn, ko je prsu modrcek na vrsto... zato je bil za sex zeinteresiran zvecer, ko sma sla spat, ker sm si ga sama slekla ni znal, bogi
Sem pa zadnjic se spet dobila z njim, mesc dni po koncu zveze... trdil je, da ni imel nobene v temu casu, js, trapa, sem pa verjela. Zakaj ne verjamem vec? Ker nenadoma je pa modrck znal odpet brez problemov
Sem pa zadnjic se spet dobila z njim, mesc dni po koncu zveze... trdil je, da ni imel nobene v temu casu, js, trapa, sem pa verjela. Zakaj ne verjamem vec? Ker nenadoma je pa modrck znal odpet brez problemov
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
kai napisal/-a:Sem pa zadnjic se spet dobila z njim, mesc dni po koncu zveze... trdil je, da ni imel nobene v temu casu, js, trapa, sem pa verjela. Zakaj ne verjamem vec? Ker nenadoma je pa modrck znal odpet brez problemov
... mogoče je pa sam tko doma vadu ...
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Smejkica napisal/-a:kai napisal/-a:Sem pa zadnjic se spet dobila z njim, mesc dni po koncu zveze... trdil je, da ni imel nobene v temu casu, js, trapa, sem pa verjela. Zakaj ne verjamem vec? Ker nenadoma je pa modrck znal odpet brez problemov
... mogoče je pa sam tko doma vadu ...
Ga bom vprašala naslednjič... Mogoče je iznašu kkšn hitr in preprost način
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov