Odpenjanje modrčka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Hm pr mojmu je pa čist odvisno od modrčka ... kšnega ma odpetga v 2 sekundah, pri kšnih ma pa mal probleme, ampak ... to ni čist nobena ovira, ker mu tut kmal ratala mam zejle glih nov modrčk, me zanima kolk bo za tega porabu časa ...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Heh... Mojmu kar gre no... Se pa zgodi, da se kaj zatakne in potem na vsak način vztraja, da ga bo odpel sam in ne pusti, da bi mu kaj pomagala. Trma pač.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
js ne nosim modrčka... tko da.... se mi zdi to super rešitev
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
nana* napisal/-a:jest pravm...vaja dela mojstra
zj obvlada, sam tapruga mi je pa dobesedno zlomu
hehe, zejle sem se pa prou nasmejala je pa res, da vaja dela mojstra
ampak je prou simpatično, ko se trudi, da bi ga čimprej odpel ( pa se znebil dodatne opreme ) in ravno takrat ne gre in ne gre
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
zdej sm se spomnla kako je blo prvič prou neki časa je trajal, sam se en spomnim če sm jz pol pomagala... hm, najbrž, ja
no, ampak, ja, gre, se kar potrudi, po hitrm postopku, ampak določenih mojih modrcev 'ne mara', k mu delajo probleme
no, ampak, ja, gre, se kar potrudi, po hitrm postopku, ampak določenih mojih modrcev 'ne mara', k mu delajo probleme
....non sholae sed vitae discimus....
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
hehe, ja z mojim je blo kr zabavno, ko sm (čizt na začetku zveze) enkrat mela enega ki se je malo težje odprl... oz. tiste sponkice odzadaj so se zelo skp držale in jih je blo težko odhaklat in se mečkava.. in ne more odpret.. in ne more odpret... in nehava pa se začneva smejat pa še kr ni mogu odpret pol po ene 25ih poskusih mu je ratal
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jah,moj večinoma nima teh problemov. od začetka jih je mau meu, sam ne večjih. mam pa en modrček k pa ni tak lahki za odpret in se je že parkrat mau dle muču z njim. sam na en način je to tko zanimivo ko vidš kak se trudjo dab čimprej opravl. a ne? vsaj men se tako zdi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov