Obsedenost z avtomobilom

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 14. Avg. 2009 16:26

McLarnovc napisal/-a:
kepka napisal/-a:In cisto nic vec. Ampak vse kaze, da bi morali dodati se: 2. pog., ekspr. domaci ljubljencek

Sick. Ampak, vsako tele ma svoj vesele.

A misliš da tvojemu tipu ni sick ko tekaš po razprodajah in kupuješ cunje in čevlje? :lol:

Ker glavni cilj vseh žensk je tekanje po trgovinah in zapravljanje za cunje, ki bodo šle itak čez pol leta iz mode in glavni cilj moških je božanje njihovega novega avtomobila... :roll: Toliko stereotipiziranja kot ga slišim na tem forumu, pa že dolgo nisem doživela.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 14. Avg. 2009 17:19

Tud men ni to neki cudnega, ce nekomu ni vseen za avtomobil. Ok ne da zdej zganja nevem kaksno paniko in se mu svet skor podre zarad tega.. Ampak sem pa tudi sama obcutljiva na te zadeve... Vem, da v primeru, da bi ruknla avto, da mi ne bi blo vseen, da bi naredla tak ris, da gre barva dol, ali vzboklino.. Moj tip je isti kot js, oba pac pazima na taksne stvari, oziroma nama ni vseen, kam butneš z vrati ko iztopis(ko gledam nekatere osebke, odpre vrata, ne pogleda ce se ima dost prostora ali ne, sam bum v drug avto, ma da bi mu glavo notr priprla ... :roll:,...ce je teb vseen za svoj avto oz kripo, vsaj na ostale pazi)... Tudi glede čistoče avta, sma obadva takšna primerka, kjer nama ni lih, da bi blo na armaturi po cm praha, na tleh polno kamenčkov, itd.. Tak da sm kar se tega tice, tudi sama ful "picajzl"(in bi kr tezk gledla tipa, k bi na avto gledo kot na en kup pleha oziroma zgolj prevozno sredstvo)... Pa naj bo to v avtu starem 10 let ali 2 leti al manj... :) Tak da najmanj 2-krat mesecno v povprecju cistima svoje avtomobile..
Smo si pa različni.. enim avto pomeni zgolj prevozno sredstvo, pa jim je vseen, kaksen svinjak imajo noter, pa koliko prask in vzboklin naredijo dnevno... Enim pa avto pomeni malo vec, oziroma sam odnos do avta in same voznje v njem... Js mislim, da se je velik bolj prijetn peljat v avtu, ki je redno vzdrzevan in očiščen kot pa v nekem "svinjaku"... In morda bo zdej kdo pripombu, da je to odvisno od znamke pa letnika, itd...ampak js imam v mislih..notranjo vzdrževanje avta.. Je pa zgolj to moje mnenje o samem odnosu do avta..(hja tudi to so mi ze povedal, da sem bolj "picajzl" glede avta kot marsikateri tip).... :D tud taksne moramo obstajat.. :P
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 14. Avg. 2009 18:32

Joj, sta se pa kar dva moska v ofenzifo klele postavla :D

McLarnovc napisal/-a:A misliš da tvojemu tipu ni sick ko tekaš po razprodajah in kupuješ cunje in čevlje? :lol:

Pomoje se mu zdi samo sick, ker potem nobene ne oblecem, ker me je strah, da se jim bo kaj zgodilo. Sej ves iz reklam za vanish, kaj grdega se lahko zgodi oblekam, ce jih dejansko uporabljas :D

Jochie napisal/-a:ej, kepka, kako pa kaj tvoj računalnik??? brišeš kaj prah iz njega ali ga pustiš, pa kam pade, pade? :D

Ker je prevec vreden, da bi se ga dotikala, mam se vedno zascitno folijo gor. Pa kupila sem se invisible shield, da je ziher! Tipkovnice redno menjam pa miske tudi, ker so hitro polne bakterij, pa je nevarno da bi po kablu prsle do racunalnika.

Ne resno - tip si obrise cevlje preden se usede v avto. :lach:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Avg. 2009 22:12

kepka napisal/-a:
Ne resno - tip si obrise cevlje preden se usede v avto. :lach:

kakšni slovenčki, ki so bili na začasnem delu v nemčiji in so vozili mercedesa, so se preobuli... :D so imeli čevlje samo za v mercedesa... :D

ampak jih razumem, mater ga je zajebano pucat, ker imajo tako goste "tepisone" noter...
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 16. Avg. 2009 21:10

Jaz gledam lepe avte zato ker bi jaz tudi lep avto mela.
Pa s tem ne mislim da bi dobila komplet avto, tipa + velik ego.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
Moa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2007
Kraj: Nekje na Štajerskem

Neprebrana objavaNapisal/-a Moa » 17. Avg. 2009 7:16

positive vibration napisal/-a:
miteq napisal/-a:Ko si boste ve kupile avto za nekaj tisoč €, bomo videli, če boste z njim počele kot s kupom pločevine.

Prosim, če se takrat ponovno oglasite v ta topic.

Za hišo daš mnogo več kot za avto. Pa vseeno kdaj kje kaj poliješ, porajsaš parket, se razbije kako steklo, uriniraš mimo wc-ja (velja za moške!)...zakaj pa se takrat ne sekiraš? Si rečeš, ah saj se bo popravlo/spucalo/novo kuplo? Saj avto se bo tudi popravo/prebarval/nov kupil.Stvari ki jih imamo, so namenjene uporabi. Normalno, da pazimo na njih, ampak ne smemo postat njihov suženj. In normalno je, da z leti odslužijo svoje. Da se poslabšajo. Dobijo rise. Barva zbledi. Železo rjavi. Druge smrti tako ali tako nima. Medtem, ko besede, ki jih ob svojem histeričnem čuvanju svojih jeklenih konjičkov izrečejo nekateri moški, pa ostanejo vse življenje.

Jah, ni res. Parket takoj obrišeš, steklo daš ven in vgradiš novo, ploščice na wc-ju obrišeš. Ni nikakeršnih posledic. Avto pa nikol ne bo več isti, kot je bil preden je dobil poškodbe.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 17. Avg. 2009 8:13

Moa napisal/-a:Jah, ni res. Parket takoj obrišeš, steklo daš ven in vgradiš novo, ploščice na wc-ju obrišeš. Ni nikakeršnih posledic. Avto pa nikol ne bo več isti, kot je bil preden je dobil poškodbe.

kakšna drama! kot da bi tip odbil pol havbe... :roll:
govorili smo o malih praskah
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 17. Avg. 2009 8:34

keepsake napisal/-a:
Moa napisal/-a:Jah, ni res. Parket takoj obrišeš, steklo daš ven in vgradiš novo, ploščice na wc-ju obrišeš. Ni nikakeršnih posledic. Avto pa nikol ne bo več isti, kot je bil preden je dobil poškodbe.

kakšna drama! kot da bi tip odbil pol havbe... :roll:
govorili smo o malih praskah

Vseeno, tudi če majhne praske pobarvaš ne bo nikoli enako kot je bilo prej... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 17. Avg. 2009 10:10

Koga boli ce bo enako kot je prej. Zame so obsedeni z avti vsi ljudje, ki zmecejo pretezen del svojih dohodkov za avto. Ce ne mores kupit avta v enkratnem znesku, potem kupujes predrag avto. Da pa si mizar (purplin tip) kupi avto za 16k evrov na leasing, potem pa vsak mesec pol place da za leasing, se mi zdi pa neumno. To je tipicen primer obsedenosti z avtomobili. Ce ti je avto v zivljenju najvecji hobi in najvecji strosek, pol ti pa res mora bit jeb**o dolgcas v lajfu.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 17. Avg. 2009 10:22

kepka napisal/-a:Pa kupila sem se invisible shield, da je ziher!

oh! to bi pa js za mojga miška mela!
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 17. Avg. 2009 11:26

Mahagonij napisal/-a:Koga boli ce bo enako kot je prej. Zame so obsedeni z avti vsi ljudje, ki zmecejo pretezen del svojih dohodkov za avto. Ce ne mores kupit avta v enkratnem znesku, potem kupujes predrag avto. Da pa si mizar (purplin tip) kupi avto za 16k evrov na leasing, potem pa vsak mesec pol place da za leasing, se mi zdi pa neumno. To je tipicen primer obsedenosti z avtomobili. Ce ti je avto v zivljenju najvecji hobi in najvecji strosek, pol ti pa res mora bit jeb**o dolgcas v lajfu.

Dvomim da si dojel kaj sem hotel povedat... No, če je tebi vseeno ker imaš na vratih od avta flek, ker se nova barva ne ujema s staro, pa tudi prav. Meni ne bi bilo vseeno...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Avg. 2009 11:36

Mahagonij napisal/-a:Koga boli ce bo enako kot je prej. Zame so obsedeni z avti vsi ljudje, ki zmecejo pretezen del svojih dohodkov za avto. Ce ne mores kupit avta v enkratnem znesku, potem kupujes predrag avto. Da pa si mizar (purplin tip) kupi avto za 16k evrov na leasing, potem pa vsak mesec pol place da za leasing, se mi zdi pa neumno. To je tipicen primer obsedenosti z avtomobili. Ce ti je avto v zivljenju najvecji hobi in najvecji strosek, pol ti pa res mora bit jeb**o dolgcas v lajfu.

se strinjam. nikoli nisem razumela ljudi,ki vzamejo kredit za ne vem kolk let za en bogi avto. ok, sej veliko folka nima tolk denarja da bi se naenkrat skeširali, ampak kupiš nekaj v okviru svojih zmožnosti na pa ne vem kakšne limuzine. sej poj je logično,da se ful sekirajo če se avtu kej zgodi, sam men se taki ljudje zdijo ful neumni (pa brez zamere).
Uporabniški avatar
Moa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2007
Kraj: Nekje na Štajerskem

Neprebrana objavaNapisal/-a Moa » 17. Avg. 2009 13:33

McLarnovc napisal/-a:

Dvomim da si dojel kaj sem hotel povedat... No, če je tebi vseeno ker imaš na vratih od avta flek, ker se nova barva ne ujema s staro, pa tudi prav. Meni ne bi bilo vseeno...

Mislim, da ni bilo govora samo o dragih avtomobilih, ki si jih nekdo lahko privošči ali ne. Je čist vseeno, če imaš avto za 30k ali za 6k. Poškodba je poškodba. Avto v vsakem primeru ne bo več isti.

Tisto, če si pa lahko privoščiš lizing, kredit,... doma pa ješ vsak dan krompirjevo župo je pa že druga tema.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 17. Avg. 2009 14:14

Haha, se celo strinjam z Mahagonijem! :D

Moj fant na srečo ni en izmed obsedencev. Še celo kril je za mene, ko sem popraskala avto njegovih staršev in miril moje paničarjenje, češ da ni nič narobe.
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 17. Avg. 2009 22:35

Moa napisal/-a:
Jah, ni res. Parket takoj obrišeš, steklo daš ven in vgradiš novo, ploščice na wc-ju obrišeš. Ni nikakeršnih posledic. Avto pa nikol ne bo več isti, kot je bil preden je dobil poškodbe.

avtoklepar, avtoličar, avtotehnik mogoče? ali pa kovino, motor,... menjaš. tudi če ti Nevihta strho s hiše sname boš moral novo kritino narest in še kaj drugega.

Njaboljše je ko vidiš tipa ki je ravno izpit dobil, voziti "bemflna" 50km/h. Še sreča, da je ati avto posodil. :roll:
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov