Obrezani / neobrezani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mimi_M napisal/-a:Nism še videla obrezanega, me pa malo firbec matra, kako to izgleda. Kolegica pravi, da lepo - njen ima obrezanega.
Moj ljubi ima lih tapravga, res.
Bivši je imel pa ful velikga in je včasih prav bolelo, če nism bla dost zrajcana. In to je ratal problem, ker nisem hotela več seksat z njim.
Bla sm pa tud že z enim, ki je imel res majhnega, na zuni pa tak mačo tip
Meni osebno se zdijo obrezani lepši kot pa neobrezani. Sem naletela, ko sva šla s fantom narazn na neobrezanga pa ni tok fajn
Pogrešam unega od bivšega
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- perla85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
- Kraj: malo tu, malo tam
moj dragi ma obrezanga. k je biv star 9let, je mogu neki na operacijo pa so pol še to zravn naredl...je pa luštkan , bol kt od bivšega k je neobrezan. pa tut uporabljat ga zna bol ka sm žleht drgač je pa itak odvisn od lastnika in ne od "tamalga". če maš nekoga rad, je čist useen če ma obrezanga al ne.
p.s. lepe praznike in vse lepo v letu 2006
p.s. lepe praznike in vse lepo v letu 2006
-
Tigi - Cosmopsiho
steLLcy napisal/-a:za moje pojme je obrezan boljši, tud kar se higiene tiče...
Ja men je tud boljši. sej peravm, da pa potihoma pogrešam od bivšega prjatlčka
Zdejšn fant pa nima obrezanga. Sej občutk ni nč drugačn ok edin malo velikost ane. Ampak lepši so mi pa 100% obrezani.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
firegirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2005
js sm bla tut zdj prvič z obrezanim,pa morm rečt d ni blo nobene razlike...
sam tko k je že ena rekla-ko ga zadovoljuješ z roko, ti neki manjka pa me sam zanima, če ga lohk kej začne bolet pr takm zadovoljevanju, al pa kej, k nočm d kej za***em
sam tko k je že ena rekla-ko ga zadovoljuješ z roko, ti neki manjka pa me sam zanima, če ga lohk kej začne bolet pr takm zadovoljevanju, al pa kej, k nočm d kej za***em
-
Tigi - Cosmopsiho
Firegirl mislim, da neboš nič za...la
Ti kar tako kot si prej. Sej ti bom sam povedu ko mu nebo kaj pasalo. Boš videla Kar pogum v roke pa gremo
No jaz sem bila sedaj z neobrezanmu sej ni nobene tako razlike, da bi se opazla ampak se bo tega treba navadit.
Ti kar tako kot si prej. Sej ti bom sam povedu ko mu nebo kaj pasalo. Boš videla Kar pogum v roke pa gremo
No jaz sem bila sedaj z neobrezanmu sej ni nobene tako razlike, da bi se opazla ampak se bo tega treba navadit.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
incognito napisal/-a:moj lubi ma tut neobrezanega in mi je to čist kul pa tut ni nikjer kake umazanije, ker se pridno umiva. Mi je pa drugače razložo, da lahko obrezani nadaljujejo tudi po orgazmu, neobrezane pa naj bi peklo in skelelo... hvalabogu, da nisem moški
Tvoj lubi nej si gre pregledat ga.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Hely_3 napisal/-a:shtrukeljchek napisal/-a:moj mishy ma obrezanga in najbolj srčkanega na svetu..pa še dobr ga zna uporabljat..in jst ga obozujem..to razlika med obrezanim pa ne če se čuti pa po pravici ne vem..ker nikol nism bla pozorna na to..je pa res da tisti k majo obrezanga majo obliko gobice isti k pa ne ja pa bolj špičast...vsaj po mojih izkušnjah..pa tut na pogled da ne omenjamo higiene je obrezan boljši...
Men so neobrezani full nagravžni pa nevem zakaj.
Moj ma obrezanga pa ga tud zna super uporabljat.
moj ma tut obrezanega
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
Mihaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
Bunny Muffin napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:morda si zato bosanca mislil,ker so bosanci po večini muslimani in muslimanom obrežejo tiče...
Pol pa kalamare jejo,he,he...
Aja? Muslimanom tudi? To pa še nisem slišala. Vem pa da obrezujejo žide
NE. Moj pa nima obrezanega... sicer pa...olivia napisal/-a:naj ma obrezanega al pa neobrezanega, če ga ne zna dobr uporabljat mu nič ne pomaga pa naj ga ima takega ali drugačnega...
s čim vse se že obremenjujemo....
... se strinjam s tem
Ja Muslimani majo obrezane, Muslimanke majo pa pobrite muce. Evo zj use veš;)
-
Mihaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
Mimi_M napisal/-a:Nism še videla obrezanega, me pa malo firbec matra, kako to izgleda. Kolegica pravi, da lepo - njen ima obrezanega.
Moj ljubi ima lih tapravga, res.
Bivši je imel pa ful velikga in je včasih prav bolelo, če nism bla dost zrajcana. In to je ratal problem, ker nisem hotela več seksat z njim.
Bla sm pa tud že z enim, ki je imel res majhnega, na zuni pa tak mačo tip
Če še nisi vidla obrezanga reč tipu nej si kožco dol potegne pa ga boš vidla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov