Obrezani / neobrezani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
funny*girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
moj ma obrezanega, pa ga ful žgečka potem ko mu pride, tako da ne vem, če bi bil on še za to, da bi nadaljevala kar direkt. Je pa res, da mu še nekaj minut stoji.
- kluk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2005
Js bi pa sam dodal, da se mi ne zdi fer od staršev, da dajo otroka obrezat. Telo pripada njemu in za to se naj odloči sam.
Ob vsem tem se moramo zavedati, da je obrezovanje imelo velik smisel v preteklosti, ko so se ljudje preprosto (čeprav danes težko razumljivo:) redko umivali. Danes ti razlogi ne obstajajo več, tako da se obrezovanje dogaja izključno zaradi tradicije staršev. Pri tem pa bi se morali zavedati, da posegamo v pravice otroka, ker ga podvržemo medicinskemu posegu, ki objektivno ni nujen.
Kaj menite o tem?
Ob vsem tem se moramo zavedati, da je obrezovanje imelo velik smisel v preteklosti, ko so se ljudje preprosto (čeprav danes težko razumljivo:) redko umivali. Danes ti razlogi ne obstajajo več, tako da se obrezovanje dogaja izključno zaradi tradicije staršev. Pri tem pa bi se morali zavedati, da posegamo v pravice otroka, ker ga podvržemo medicinskemu posegu, ki objektivno ni nujen.
Kaj menite o tem?
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Ewchk napisal/-a:Z obrezanim še nisem... usaj ne da bi vedla
ok sam to je taka zadeva da bi sigurno vedla če si bil z moškim ki ima obrezanega ali ne
da ne bom OT še nisem bila z obrezanim,tako da
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- kluk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2005
Bageera napisal/-a:okeeeej... Kaj pa če se obreže zarad kakšnega vnetja oziroma zdravstvenih težav, ko je bil še otrok??
Okej, to je drugo, v glavnem iz lastnih izkušenj vem, da če se otroka redno umiva tam spodaj, pol ni problemov. no bom rekel v 99% primerov...
V glavnem moja pripomba je bila mišljena samo za nemedicinske slučaje...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Nism še videla obrezanega, me pa malo firbec matra, kako to izgleda. Kolegica pravi, da lepo - njen ima obrezanega.
Moj ljubi ima lih tapravga, res.
Bivši je imel pa ful velikga in je včasih prav bolelo, če nism bla dost zrajcana. In to je ratal problem, ker nisem hotela več seksat z njim.
Bla sm pa tud že z enim, ki je imel res majhnega, na zuni pa tak mačo tip
Moj ljubi ima lih tapravga, res.
Bivši je imel pa ful velikga in je včasih prav bolelo, če nism bla dost zrajcana. In to je ratal problem, ker nisem hotela več seksat z njim.
Bla sm pa tud že z enim, ki je imel res majhnega, na zuni pa tak mačo tip
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov