Obrezani / neobrezani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
moj lubi ima neobrezanega pa mi je najlepši na svetu!načeloma mi je pa vseeno...oz.če povem po pravici še nisem bila s tipom ki bi imel obrezanega-sam pomojem bi mi blo čist ok mislim me nebi motilo!
*Živi in pusti Živeti*
-
reimi - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
metron napisal/-a:cosmy napisal/-a:aleksa napisal/-a:glede higiene je res bolje imeti obrezanega. Glede ostalega je pa vseeno.
Če se neobrezani (madona, kako poimenujemo naše moške) vsak dan umiva, tud ni higiena noben problem!!
Kr neki, moj skoz lepo diši. Sicer pa ne poznam enga slovenca (slovana), kar poznam folk k ma obrezane so ponavad bosanci
Kako pa veš, da tvoj diši? Ga uspeš povohati?
me še zanima ali moški izbirajo to, da ga imajo obrezanega ali je to stvar kulture oz. vere? jaz vem, da ga musulmani obrezujejo svojim otrokom ko so še mlajši. Za primer, da si ga gre eden na lastno željo obrezat, nisem še slišala. Oprostite mojo ignoranco!
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Citiram Olivio (ki je to napisala eno stran prej):
eni jih imajo zaradi zdravstvenih razlogov (kaka vnetja in podobno), eni zaradi zapovedi njihove vere, eni mogoče ker jim tko paše.... to so jim pa lahko naredil ko so bili še majhni dečki al pa tud sedaj ko so že malo večji...
lp
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
En moj prjatučk (še bol mejhn) ma obrezanga, ker ma luknco za lulat premaknjeno nekam na stran pa se mu je neki gnojil in je blo z zdravstvenega vidika bols da so ga pelal to opravt....
moj lubi ma neobrezanga mene nc ne mot
moj lubi ma neobrezanga mene nc ne mot
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
¤MiSsY¤ napisal/-a:En moj prjatučk (še bol mejhn) ma obrezanga, ker ma luknco za lulat premaknjeno nekam na stran pa se mu je neki gnojil in je blo z zdravstvenega vidika bols da so ga pelal to opravt....
tko ma tud moj lubi...oz menda je bil vzrok podobn (glede gnojenja ne vem) ampak to sm šele učeri zvedla da ma zarad tega tko lepo obliko gobice i love it
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
uh jst pa sploh še nism nikol bla s kom ka ma neobrezanga-čist naklučje!
tk da so mi obrezani všeč
tk da so mi obrezani všeč
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Zdejšnji ma neobrezanega, bivši je imel obrezanega...užitki ženske s tem niso povezani, je blo pa men mal čudn "drajsat" obrezanega ker ti kr nekej manjka da gre gor pa dol Je pa vsak po svoje luškan
incognito - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2004
- Kraj: Mb
moj lubi ma tut neobrezanega in mi je to čist kul pa tut ni nikjer kake umazanije, ker se pridno umiva. Mi je pa drugače razložo, da lahko obrezani nadaljujejo tudi po orgazmu, neobrezane pa naj bi peklo in skelelo... hvalabogu, da nisem moški
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
incognito napisal/-a:moj lubi ma tut neobrezanega in mi je to čist kul pa tut ni nikjer kake umazanije, ker se pridno umiva. Mi je pa drugače razložo, da lahko obrezani nadaljujejo tudi po orgazmu, neobrezane pa naj bi peklo in skelelo... hvalabogu, da nisem moški
Aja?!A peče jih?A pol ne morejo večkrat zaporedoma sexati ali kaj?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
bela napisal/-a:Vav...nikol sploh nisem premišljevala, da bi blo mogoče ful bolš sexati z nekom k ima obrezanega.
I am the man!
Samo ti imaš itak že fanta...sama si si kriva!He,he...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
ryu10kyu napisal/-a:bela napisal/-a:Vav...nikol sploh nisem premišljevala, da bi blo mogoče ful bolš sexati z nekom k ima obrezanega.
I am the man!
Samo ti imaš itak že fanta...sama si si kriva!He,he...
Ali, a se ponujaš okol?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov