Obrezani / neobrezani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 315 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
kaj pa ,če je preveč razširjena,kaj pa potem
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men se tole zdi smešno. Se mi zdi kaj drugega bolj pomembno kot to kdo je obrezan in kdo ni. Še velikost ni preveč pomembna, če seveda ne govorimo o ekstremni majhnosti ali velikosti (oboje zelo moteče ).
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
srčica* napisal/-a:amm khm... jaz bom pa kar tukaj prašala, zakaj pa sploh majo eni obrezane? mislim , a so jih že ko so bli mali al kako?
eni jih imajo zaradi zdravstvenih razlogov (kaka vnetja in podobno), eni zaradi zapovedi njihove vere, eni mogoče ker jim tko paše.... to so jim pa lahko naredil ko so bili še majhni dečki al pa tud sedaj ko so že malo večji...
lp
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Moj ima neobrezanega, pa mi je prav všeč.
Sicer nimam izkušenj z obrezanimi, me pa po moje ne bi motilo, če bi imel fant takega...
Po pravici povedano se sploh ne obremenjujem s takimi malenkostmi.
Bolj me moti vonj jajčk, kot pa (ne)obrezanost.
Sicer nimam izkušenj z obrezanimi, me pa po moje ne bi motilo, če bi imel fant takega...
Po pravici povedano se sploh ne obremenjujem s takimi malenkostmi.
Bolj me moti vonj jajčk, kot pa (ne)obrezanost.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
Sj nism odprla nove teme, samo omenila sm.
Vonj imajo...hm hm...po vlagi pač. Ne znam ti opisat. Sj ne vem, a sm edina s tako situacijo?
Nja, sj v bistvu nima veze, glede na to, da tu ni govora o temu.
Vonj imajo...hm hm...po vlagi pač. Ne znam ti opisat. Sj ne vem, a sm edina s tako situacijo?
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Anchi napisal/-a:Sj nism odprla nove teme, samo omenila sm.
ja, če so pa cel ljubi dan v tesnem prostoru spodnih gat (ki si jih po možnosti še ne menja redno ). In vse kar dobijo ta uboga jajčka, je, da jih tip na cajte malo počoha
Peek-a-boo!
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
to pa je skrivnost- meni je popolnoma KUL
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Men je vseeno kakšnega ima, namreč jst osebno nisem čutila nobene razlike.
Je pa menda , da tisti ki iamjo obrezanega, malo manj čutijo(dražljaje)kot oni ko niso obrezani.Sam to sem slišala, ne vem če je res.
Je pa menda , da tisti ki iamjo obrezanega, malo manj čutijo(dražljaje)kot oni ko niso obrezani.Sam to sem slišala, ne vem če je res.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
izitanči napisal/-a:Je pa menda , da tisti ki iamjo obrezanega, malo manj čutijo(dražljaje)kot oni ko niso obrezani.Sam to sem slišala, ne vem če je res.
Po moje,da bo nekaj na tem...ker ko imaš kožico čez ti manj draži glavico...če imaš pa obrezanega,pa ti drajsa glavca skos ob hlače in ostale zadeve,pa postane manj občutljiva potem!
To je moja teorija...pa pri meni kar drži to
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
ryu10kyu napisal/-a:izitanči napisal/-a:Je pa menda , da tisti ki iamjo obrezanega, malo manj čutijo(dražljaje)kot oni ko niso obrezani.Sam to sem slišala, ne vem če je res.
Po moje,da bo nekaj na tem...ker ko imaš kožico čez ti manj draži glavico...če imaš pa obrezanega,pa ti drajsa glavca skos ob hlače in ostale zadeve,pa postane manj občutljiva potem!
To je moja teorija...pa pri meni kar drži to
jup ... naj bi drzalo
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
Obrezani moški varnejši pred aidsom?
ZN opozarjajo na previdnost
Zdravstvo, 26. julij 2005 21:54
Rio de Janeiro - RTV SLO/EPA
Somalijski oče tolaži sina, ki so ga pred nekaj minutami obrezali. Foto: EPA
Po novi raziskavi naj bi bili obrezani moški manj ogroženi, da se bodo okužili z virusom hiva, vendar ZN opozarja na previdnost.
Na mednarodni konferenci o aidsu so v Riu de Janeiru znanstveniki sporočili, da je pri obrezanih moških verjetnost, da bodo zboleli za aidsom, 65 odstotkov nižja kot pri ostalih.
Predstavniki za zdravstvo Združenih narodov pa opozarjajo, da je potrebnih še več preiskav, preden bi to metodo priporočili kot metodo proti aidsu.
Znanstveniki menijo, da so obrezani moški bolje zavarovani, ker je kožica na penisu prekrita s celicami, ki jih virus okuži brez večjih težav.
damn ... jast mam pa neobrezenga
... ah ... upam, da ne bodo sedaj kaksni "obrezanci" veselo vsako noc z drugo brez zascite seksal ko zajci
Prvi neprebran prispevek • 315 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov