Obrezani / neobrezani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
~NIA~ napisal/-a:lolitaa napisal/-a:spermij napisal/-a:Glede večje vzdržljivosti se pa ne strinjam.
glede na to da si tko prepričan verjetno imaš izkušnje
kaaajlaaa
čak..kajla tud za vs ostale..ko pa se ve lahko 100% prepričane?
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
..aNia*. napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:lolitaa napisal/-a:spermij napisal/-a:Glede večje vzdržljivosti se pa ne strinjam.
glede na to da si tko prepričan verjetno imaš izkušnje
kaaajlaaa
čak..kajla tud za vs ostale..ko pa se ve lahko 100% prepričane?
zakaj pa kajla za ostale??lahko je mela kera najprej neobrezanga pol pa obrezanga pa lahko pove.js ne morem k sem sexala samo z obrezanim in morm povedat da je fant kr vzdržljiv .ker pa ta spermij tko nabija tle da obrezani pa niso tko vzdržljivi, glede na to da je on neobrezan verjetno ma izkušnje al pa govori v prazno.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
No ja tehnicno gledano je rekel da obrezani niso bolj vzdrzljivi, ne da so obrezni manj zdrzljivi.
Jst verjamem, da so obrezani bolj zdrzljivi. Ampak to je predvsem zenskam pomembno, tipi nimamo od tega nic. Vprasanje, ki se mi postavlja pa je...ali obrezani uzivajo enako, kot neobrezani. Dost pomembnejse vprasanje.
Jst verjamem, da so obrezani bolj zdrzljivi. Ampak to je predvsem zenskam pomembno, tipi nimamo od tega nic. Vprasanje, ki se mi postavlja pa je...ali obrezani uzivajo enako, kot neobrezani. Dost pomembnejse vprasanje.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
veste kaj.ne pomaga vam ne obrezan niti obrezan ne. če tip ne ve kam naj ga utakne Sicer pa obadva lepo zgledata in z obema se vse da, če je seveda tip zmožen
kaj je pa prav in kaj ni prav, pa nekak ne moremo vedet.Še vedno pa pravijo, da je boljše da je obrezan.Jst nebi vedela, ker nisem še nobenga nosila
in pri obrezanih je pač vera taka.Če ga vi nočete dat obrezat, prav, kdo vas sili?Tistega ki je obrezan se pa tudi ne obsoja.
kaj je pa prav in kaj ni prav, pa nekak ne moremo vedet.Še vedno pa pravijo, da je boljše da je obrezan.Jst nebi vedela, ker nisem še nobenga nosila
in pri obrezanih je pač vera taka.Če ga vi nočete dat obrezat, prav, kdo vas sili?Tistega ki je obrezan se pa tudi ne obsoja.
-
tejchaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
krfjolca napisal/-a:metron napisal/-a: Sicer pa ne poznam enga slovenca (slovana), kar poznam folk k ma obrezane so ponavad bosanci
Ni nujno. Dostikrat obrežejo majhne otroke, dojenčke, če se kožica vname. Tako da mislim da je procent tudi pri Slovencih dovolj visok.
Moj recimo ma obrezanega prav zaradi takega vnetja od otroških let.
enako
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
mene pa nekaj zanima na to temo... za tiste punce, ki mate mal več izkušenj na tem področju... a to da je obrezan oz. neobrezan je sam videt al tudi čutit?
sej me je kr mal sram, da tega ne vem... ampak res nimam od kje vedet
sej me je kr mal sram, da tega ne vem... ampak res nimam od kje vedet
What's the craziest thing you've done lately?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov